A közös kihívások New Gyakornok Face

Posted on

A közös kihívások New Gyakornok Face

Miután ezt a házi feladatot, és kutatja a munkáltatók benyújtása egy jól megírt önéletrajzot és motivációs levelet, és fenntartása proaktív megközelítést a szakmai folyamat elérkeztél, amit úgy tűnik, hogy a tökéletes szakmai a nyáron.

Mint a legtöbb gyakornok, akkor készen áll a szakmai tapasztalatok megszerzésének, de az első nap a munka bosszantó lehet, ha a várakozások nem teljesülnek. Itt van, hogy fenntartsák a szakmai és biztosítja a szakmai gyakorlat értékes és élvezetes.

Vegyünk egy racionális megközelítést problémák

A tanulási görbe, mint az új munkahelyek meredek, és ott elkerülhetetlenül balesetek a folyamat elején. Ismerje meg a kérdéseket feltenni, hogy egy logikus megközelítés minden helyzetben, és nem ugrik a következtetéseket, vagy hogy semmit személyesen, ahogy próbálja megoldani aggályokat. Íme néhány gyakori kihívás gyakornok szembe az első néhány hét alatt a munka.

1. probléma: van hozzárendelve Minden Grunt munka

Először is, ne feledje, hogy meg kell fizetni a díjat, mint gyakornok, hogy végül, hogy a teljes munkaidős munkát álmai. Van egy csomó, hogy megismerjék a szervezet, az emberek, a küldetés, és az ügyfélkör szolgálja, és sok, hogy a tanulás zajlik, miközben ennek a run-of-the-malom munkát.

MEGOLDÁS : megváltoztatja a perspektívát alantas feladatokat, akkor kapcsolja be a hátrányos helyzetű az egyik előnye. Például miközben a kávé lehet, hogy érdekes ismerőseinek. Míg bejelentés dokumentumok, akkor többet megtudni a cég működését.

Probléma 2: Te nem ellensúlyozta a munkájához

Lehet, hogy már $ 15-óránként, de észre, hogy a csak a fogadó $ 10 óránként a heti fizetést. Vagy ígért megtérítését szállítás vagy ételt nem proferred után két vagy három hétig. Ha ezek közül bármelyik, vagy hasonló helyzetben van az ügy, fontos, hogy megtudja, mi lehet a probléma, mielőtt teherbe csüggedt, és a hozzáállás befolyásolja. Senki sem fog hibáztatni, ha bejelentkezik a kártérítés vagy visszatérítés.

MEGOLDÁS:  Ha volt rendelve egy HR képviselője alatt lépéseit segítő, velük a kapcsolatot, és megtudja, hogy miért nem kapja meg a kompenzáció várt. Ha nincs HR kapcsolattartó, beszéljen közvetlen felettesével vagy az a személy, aki voltál a kapcsolatot, amikor vettek fel.

Probléma 3: úgy érzi, túlterheltek, és nem tud végrehajtani, hogy a legjobb tudása szerint

Ez nem szokatlan, hogy gyakornok érzi, túlterheltek, és sokan biztosan kap egy nehéz teher minimális képzést. Kitartani a korai szakaszában, és adj magadnak egy kis időt, hogy jöjjön fel a sebességet. Ha úgy érzi, nyomás által a felügyelő, magyarázza, hogy azt szeretné, hogy a szükséges idő, hogy jó munkát, és minimalizálja a hibákat.

Azonban, ha a kellemetlen perzisztens, és nem érzi, hogy a dolgok könnyebb, akkor érdemes újra, ha a szakmai gyakorlat érdemes folytatni.

MEGOLDÁS:  keresni egy másik véleményt a többi gyakornok, egy kolléga a munkahelyen, vagy valaki, aki megbízik, hogy kapsz egy jó perspektíva. Lehet, hogy Ön is túl szigorú önmagához, és hogy teljesítenek csak finom. Lehet, hogy a munkáltatónak indokolatlan igényeket. Ha úgy gondolja, az utóbbi, beszéljen a felettesével elvárásaikat és visszajelzést a teljesítményt. Bár nehéz, egy őszinte beszélgetés a teljesítmény és az elvárások mutatja lejárat. Tanulás, hogy kényelmes ebben a helyzetben fog állni akkor jó helyette a jövőbeli teljesítmény beszélgetéseket.

Probléma 4: kap nem kevés Visszajelzés

Rendszeres értékelések létfontosságúak minden alkalmazott számára, de különösen a gyakornokok és a belépő szintű jelöltek. Alkalmazottak kell tudni, ha azok jó munkát végez, vagy ha valami változtatni kell. Sok munkáltató figyelmen kívül szükség visszacsatolásra, amely helyeken a felelősséget, hogy találják ki.

MEGOLDÁS:  Ha kap kevés vagy nincs visszacsatolás, kérdezze meg felettesével, ha megfelelően működnek. Ez lehet egy alkalmi kérdés kávé, ha úgy érzi, sokkal kényelmesebb, kevésbé formális környezetben. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a felügyelő kevésbé őrzött arról hogy figyelmen kívül annak szükségességét, hogy megmondja, hogyan csinálnak. Azt is gyűjtöget betekintést meg kell kérnie a felügyelő tanácsát bizonyos munkával kapcsolatos témák, például hogyan kell kezelni a helyzetet A, B és C

Sok kihívás, hogy szembe kell néznie a munkahelyen társított közeledik problémák és más emberek a megfelelő módon; problémákat is úgy tűnik leküzdhetetlen, és az emberek is úgy tűnik ésszerűtlen. Tanuld meg ezt, és megtanulod a legnehezebb lecke, minden.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *