Hitelezési munka leírása: fizetés, készségek, és további

Posted on

Hitelezési munka leírása: fizetés, készségek, és további

Hitel tisztek dolgoznak a bankok és más pénzügyi intézmények, így az egyének és a vállalkozások forráshoz ezekből hitelezők. Vizsgálták hitelképesség, akkor engedélyezheti vagy ajánlani jóváhagyása hitelek. Ők azt is tagadja, kölcsön, vagy tanácsot ellen nyújtanak finanszírozást, és néha meg kell nyomon követni a késedelmes kifizetések meglévő hitelek.

Hitelek tisztek szakosodott kereskedelmi, fogyasztó, vagy jelzáloghitelek. Körülbelül 318.600 ember dolgozott a szakmában, 2016-ban.

Hitel tisztviselő feladatai és kötelezettségei

Hitel tiszti felelősségét is függ a szakterületükön, de néhány közös feladatai közé tartozik:

 • Megtalálni a potenciális ügyfelek, magánszemélyek vagy vállalkozások, akik a szükséges hitelek és ápolják az üzleti.
 • Találkozik kölcsön jelöltek megmagyarázni lehetőségeket, és válaszoljon a kérdésekre.
 • Jár, mint egy üzletkötő, rábeszélni az ügyfelek hitelhez a intézményeik inkább, mint bárhol máshol.
 • Segítségével az ügyfelek a folyamat igényelnek hitelt.
 • Elemzése és ellenőrzi hitelkérelmek, hogy meghatározza az ügyfelek hitelképességét.
 • Biztosítani kell, hogy a hitelek megfelelnek a szövetségi és állami előírások és követelmények.

Hitel tisztviselő fizetés

Hitel tiszti fizetések is függ, hogy a munkáltatók és a hatáskörükön. A legjobban fizetett hitel tisztek dolgoznak autó kereskedőket.

 • Medián éves Fizetés: $ 63.040 ($ 30.31 / óra)
 • Top 10% Éves fizetés: Több mint $ 132.080 ($ 63.50 / óra)
 • Alsó 10% Éves Fizetés: kevesebb, mint $ 31.870 ($ 15.32 / óra)

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Tipp : Néhány kölcsön tisztek kapnak fizetést, míg mások esetleg kap fizetést plusz jutalék a hitel raktak a helyére. Esetenként, de ritkán, talán csak jutalékot. A bónuszok gyakoriak.

Oktatás, képzés és minősítés

Ez foglalkozás igényel némi oktatás, a tapasztalat és a képzés.

 • Oktatás: Meg kell általában egy főiskolai diplomát pénzügy, gazdaság, illetve a kapcsolódó területek dolgozni, mint egy hitel tiszt.
 • Engedélyeztetést: Jelenleg nincs külön engedélyezési követelmények hitel tisztek dolgoznak a bankok vagy hitelszövetkezetek, de az engedélyezési követelmények hitel tisztek, akik a jelzálogbank vagy brókercég változhat állam. Meg kell általában egy Jelzáloghitel Kezdeményező (MLO) engedély azonban, amely szerint legalább 20 órás tanfolyam és vizsgaközpontok, valamint egy átvilágítás, és a hitel ellenőrzés.
 • Képzés: a képzés gyakran, de nem mindig, a munkát. Egyes cégek dedikált képzési programokat az új bérlő, és néhány bankszövetség hez képzési programok is.

Hitelezési Skills & kompetenciák

Meg kell több alapvető tulajdonságait, hogy sikerül egyre hitel tiszt.

 • Számítógépes jártasság: Job jelöltek hitel tiszt pozíciók ismernie kell a számítógépek és szoftverek kapcsolatos banki szolgáltatások.
 • Az elemző képességek és észlelés: Nem lesz szükség, hogy pontosan felmérni ügyfelei pénzügyi kimutatások biztosítása érdekében hitelképességét.
 • A figyelmet a részletekre: a sikeres hitel jár sok egymásba, és néha apró részleteket, és nem lehet figyelmen kívül hagyni sem őket.
 • Értékesítés: A lényeg az, hogy amit árul a terméket. Lehet, hogy meggyőzze az ügyfelek, valamint a kiváló finanszírozási személyzet, hogy együtt haladjon az ajánlásokat.

Job Outlook

Foglalkoztatás lejárta tisztek várhatóan növekedni egy kicsit gyorsabb, mint az átlagos minden foglalkozás 2016-tól a 2026-at körülbelül 11%. Ez a mező erősen függ a jelenlegi állapot a gazdaság, azonban, és a növekedés eltolódhat területtől. Például hitel tisztek alkalmazott kereskedelmi pénzügyi is csak akkor lehet a munkahelyek számának növekedése körülbelül 3% ugyanebben az évtizedben, ami lassabb az átlagnál.

Képesek hitel tisztek mozoghat a nagyobb ágakat cégeik vagy vezetői pozíciókban. Egyesek talán végül felügyel más hitel tisztek és irodai alkalmazottak.

Munkakörnyezet

Ez elsősorban irodai munkát, de ez is függ a hitel tiszt specialitása. Foglalkoztatottak jelzáloghitel számíthat arra, hogy időnként utazik, hogy találkozzon az ügyfelek saját otthonukban, és azok által alkalmazott kereskedelmi hitelezők, várható, hogy látogassa meg a vállalkozások számára.

Munkarend

Ez egy teljes munkaidős pozíció, és magában kiterjedt további órán keresztül 40 hetente. A fizetés, akik fizetik a jutalék alapján közvetlenül összefügg az óraszám hajlandók szánni dolgozni.

Hogyan juthat a Job

Ne hagyja figyelmen kívül az érték a FOKA

Még ha a diploma technikailag nem szükséges, azok, akik őket, vagy nagy tapasztalattal, még egy kapcsolódó területen, a legjobb kilátásokat.

IT’S aki tudja

Egyes cégek és intézmények várják hitel tisztek építeni saját ügyfél bázis, így alkalmazása egy listát a kapcsolatok és a hálózati áttételt meg kívül más, kevésbé felkészült jelöltek.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *