Hogyan formázza meg az elérhetőségi adatait a Cover Letter

Posted on

Hogyan formázza meg az elérhetőségi adatait a Cover Letter


Amikor írsz kísérőlevelet vagy küldjön egy e-mailt, amely tartalmaz egy kísérőlevelet, meg kell adnia a kapcsolat információkat egyértelmű és könnyen olvasható formátumban. Úgy tűnik, egyszerű, de nagyon fontos, hogy csináld rendesen.

Jelölje meg a legjobb módja, hogy elérjék Önt

Ön elérhetőségét tartalmazza az utcai címét, telefonszámát és e-mail, de a levelet kell tüntetni a leggyorsabb módja annak, hogy Önnel a kapcsolatot. Ha küld egy papírt kísérőlevelet, például írhat, „Te is érhet el az üzleti órák alatt a fenti telefonszámon.” Vagy egy e-mail üzenetet, tegyen ez az utolsó mondat: „Alig várom, hogy a tárgyaláson Ön számára. E-mail címem és a telefonszám aláírásommal alább.” Éppen most megkönnyítette a címzettet, hogy elérni.

A Print: Tedd Kapcsolat adatai a Top

Amikor írunk egy kísérőlevelet a nyomtatott és mailben, vagy postai úton a munka fórumon, a felső rész információt kell tartalmaznia, hogy a leendő munkáltató Önnel a kapcsolatot.

Sorolja fel elérhetőségét a bal felső sarokban. Használj szimpla távolság és következetes betűtípust, és formázza meg a blokk információt. Tartalmazza a teljes levelezési címét, telefonszámát, és e-mail címét.

Hagyjon, a dátumot, majd adja meg a címzett nevét és címét, egyetlen egymástól. Tartalmazza a nevét és címét a személy, akkor elküldi a levelet, és a szervezet nevét.

Ez okos, hogy használja a személy nevét, aki megkapta a levelet. Ha kell, ellenőrizze a társaság honlapján vagy a LinkedIn, hogy megtudja, a tanszék vezetője nevét. Ha kétségei vannak, hívja a cég fő vonal, és kérje a recepciós.

Ha nem tudja megállapítani a kapcsolat nevét, használja a szervezeti egység neve a kapcsolat.

Itt egy minta formátumát elérhetőségét a kérelmező és a vállalat foglalkozni.

Elérhetőségeit egy kérelmező és a Társaság címzett

Az Ön neve
Az Ön címe
Az Ön város, állam, és a ZIP Code
Az Ön telefonszáma
Az Ön e-mail címe

Dátum

A fogadó neve
címe Címzett
Társaság
Cím
Város, állam, és a ZIP Code

Ha az email információt, ellenőrizze a beérkező levelek gyakran úgy, hogy gyorsan reagálni bármilyen kapcsolat.

E-mail: Kapcsolatok lépés alján

A szokásos üzleti stílusban az e-mail kommunikáció más, mert a képernyő mérete nem teszi lehetővé a gyors szem scan a teljes szöveg, ahogy egy darab papírt nem. Ahelyett, hogy a tőzsdei elérhetőségét a tetején, tartalmazza azt az aláírást. Nem tartalmazzák a munkáltató elérhetőségét.

Az aláírása is hagyhatjuk a utcanevet, ha úgy tetszik. Ellenkező esetben csak adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát. Akkor is releváns linkeket a szociális lábnyom, mint például a LinkedIn profilja, vagy üzleti honlap. Ezek további információk adhatók hozzá, és jelezze termet a szakmában.

Íme néhány példa az e-mail aláírások:

E-mail aláírás

Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Az Ön telefonszáma
LinkedIn Profile (vagy más érintett webcím)

Egy kis grafika elfogadható lehet az aláírást, mint például írásos aláírás a szöveg alatt. De nem kap végzett el. Legyen egyszerű és profi.

Mentsd meg a sablonok

A legjobb, ha ugyanarra az alap méret minden alkalommal, hogy ossza meg elérhetőségeit levélben vagy e-mailben. Mentése példát minden vágás, és illessze a szükséges biztosítani fogja, hogy soha nem elírás, vagy hagyjon ki egy fontos üzenet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *