Front-End Web Developer Cover Letter és folytatása példák

Posted on

Front-End Web Developer Cover Letter és folytatása példák

Mivel a front-end web developer, te egy jó hely, ha keres egy új munkát. A Bureau of Labor Statistics projektek webfejlesztő munkahelyet fog nőni 15% között 2016 és 2026 – sokkal gyorsabb, mint az átlagos.

Ezen túlmenően, a webes fejlesztők keresni egy jó fizetés. Az átlagos éves fizetés 2018 $ volt 69.430. Nem rossz egy olyan munkát, akkor lehet, hogy a föld és a társult fok.

De míg ez a szakma nem igényel év formális oktatás, ez egy magasan képzett szakma. Ahhoz, hogy egy front-end fejlesztő, akkor be kell alapvető készségek, mint a HTML, CSS és JavaScript. Attól függően, hogy a munkát, akkor azt is tudnia kell, back-end nyelvek, mint a Ruby. A kísérőlevél és önéletrajz azt igazolja, hogy a készségek és tapasztalat szükséges, hogy ezt a munkát.

Mit tartalmazzon a Your Cover Letter és folytatása

Jelölje ki a képességeit. Tartalmazza a kulcsszavakat a feladat lista, különösen azokat, amelyek a műszaki ismeretek. Ismét front-end fejlesztő szerepek lesz szükség ismerete HTML, CSS és JavaScript. Ügyeljen arra, hogy a lágy készségek is, mint a képesség, hogy kommunikálni a technikai problémák és megoldások nem műszaki személyzet.

Hangsúlyozzák a legtöbb releváns tapasztalat. Attól függően, hogy a munkát a történelem és a szakmai követelményeknek, akkor érdemes választani egy önéletrajz típus, amely kiemeli a kapcsolódó élményt. Például, ha a munkát a történelem azt mutatja, lineáris progresszió felé ezt a szerepet, akkor lehet választani, hogy egy kronológiai folytatása. Másrészt, ha a karrier tett néhány cikcakkban halad, akkor érdemesebb egy funkcionális vagy kombinált önéletrajz, amely azt mutatja meg tudását.

Tippek a Cover Letter és folytatása

Szabja kísérőlevél és önéletrajz minden munkát. Ha jelentkezünk egy új pozíció, ezért fontos, hogy testre a motivációs levelet, és újra, hogy a munka után kutatsz. Gondosan elemezni a munkát felsorolt követelményeket a munkaajánlatot, és egyezik a készségek lehető legpontosabban.

Készítsünk egy portfolió megmutatni a munkáját. Amikor egy állásra, mint a front-end fejlesztő, a cél az, hogy bizonyítani, hogy meg lehet oldani a cég problémáit, és tökéletes a termék. Az online portfolió egy egyszerű módja annak, hogy megjelenítéséhez a korábbi munkáiból és megmutatni, hogy mit lehet tenni.

Ha küldje el önéletrajzát és motivációs levelét, sorolja fel nevét és beosztását a tárgy mezőben az e-mail üzenet:

Tárgy: Front-End Web Developer pozíció – Az első és utolsó név

Tartalmazza meg elérhetőségét az e-mail aláírást, és nem sorolja a munkáltató elérhetőségét. Kezdje az e-mail üzenetet a megszólítás. Íme egy példa egy formázott email motivációs levelet.

Front-End Web Developer Cover Letter

Íme egy példa a kísérőlevél egy front-end web developer helyzetbe. Lent több példát, többek között egy önéletrajzot a front-end web developer, valamint tippeket küldje el önéletrajzát és motivációs levelét.

Rita Felperes
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

Szeptember 1, 2018

James Lee
Chief Web tisztviselő
Acme WEBTECH
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kedves Mr. Lee,

Ez a levél kifejezni érdeklődésemet a munkát írt a honlapján egy tapasztalt, részletes-orientált, front-end web developer. Mint azt látni fogja, már hat éves gyakorlati tapasztalat hatékonyan kódoló weboldalak és alkalmazások modern HTML, CSS és JavaScript.

Épület state-of-the-art, könnyen kezelhető, felhasználóbarát weboldalak és alkalmazások valóban szenvedélyem volt, és bízom benne lennék egy kiváló mellett a szervezet. Amellett, hogy az én tudásbázis, azt aktívan keresik az új technológiák és maradni up-to-date az iparági trendek és fejlesztések. Ez lehetővé tette, hogy elromlik a görbe, és kiemelkedő munkát minden az én munkáltatók, beleértve azokat is, én már dolgoztam a projekt alapon. Már mellékelt egy másolatot az önéletrajzomat részletezi a tapasztalatom, valamint a weboldalakra és alkalmazások Elegem van a megtiszteltetés dolgozó.

Azt el lehet érni bármikor keresztül a mobilom, 555-555-5555 vagy e-mailben rita.applicant@gmail.com.

Köszönöm az idődet és a megfontolásodat. Alig várom, hogy beszél veled ezt a lehetőséget.

Üdvözlettel,

Rita Bejelentő (aláírás papíralapú levél)

Rita kérelmező

Front-End Web Developer Folytatás

Ez egy példa egy önéletrajz egy front-end web developer. Lásd az alábbi részletes példákban.

Hank kérelmező

123 ABC Street • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

FRONT-END webfejlesztő

Fordítására tervek front-end kódot, és meghatározó fejlesztő követelmények

Tisztelt Front-End Web Developer 10-plus éves tapasztalattal együttműködve kreatív és fejlesztő csapat végrehajtásáról szóló elképzelések és projektek.

Főbb tulajdonságok a következők:

● előmozdítása és a kommunikáció új ötletek

● létrehozása folyamatfejlesztések

● intézményesítése az új technológiák

● Írás karbantartható cross-browser-kód

● becslése időt és költséget projektek

● biztosítása kód méretezhető és rugalmas

SZAKMAI TAPASZTALAT

SCOTTIE TECH COMPANY, Seattle, WA

Front-end web developer (február 2013 – napjainkig)

Fordítás tervek front-end kód, becsült projekt időt és költségeket, meghatározza fejlesztő követelményeknek és előírásoknak, és együttműködik a kereszt-funkcionális csapat meghatározásához és termék-tervet.

Jelentősebb teljesítményekre:

● Megnövelt skálázhatóság, karbantarthatóság, és a társadalom a cross-browser kód 47% -kal.

● Megvalósult folyamat javítása, hogy megduplázódott a rendszer sebességét két éven belül.

Malcolm TECHNOLOGY, Seattle, WA

Front-end web developer (2008 június – February 2013)

Frissített és áramvonalas meglévő kódot portál teljesítményének javítása az egész társaság.

Jelentősebb eredményeket értek el:

● hasznosítású élvonalbeli JavaScript és a HTML 5 technikák, keretek, és a könyvtárak.

● Írtak támogatási dokumentációt, feltéve, hogy a képzés belső és külső felhasználók számára.

OKTATÁS & bizonyítványok

ABC COMMUNITY COLLEGE , Seattle, WA

Associate of Science in Computer Science (Kiemelés: Webfejlesztés, Code írás), 2008

bizonylatok

Hyper Text Markup Language (HTML) és CSS Certified • Nemzeti kód írása Alliance (NCWA)

Informatikai ismeretek

  • Git • WordPress • JavaScript • iOS • Android

Hogyan juthat el a bejelentés észre

Kiemeli a készségek: Front-end webfejlesztők kell ismerni a HTML, CSS és JavaScript. Ne feledkezzünk meg a puha készségek, mint a kommunikáció fogalmak nem technikai csapat tagjai.

Customize Your Cover Letter és folytatása: Match a készségek és tapasztalat, hogy a munkát a világítás, és hangsúlyozzák a tulajdonságokat, amelyek akkor kivételes jelölt.

Show Your Work: Készítsünk egy portfóliót a munka minták bizonyítják, hogy mit lehet tenni.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *