Sport karrier előkészítése kezdődik az iskola

Posted on

Sport karrier előkészítése kezdődik az iskola

A karrier a sportban is lesz lehetőség az emberek különböző típusú háttérrel, még azok is, akik nem sportolók. Függetlenül attól, hogy az út egy sport karrier, erős oktatási és a tapasztalatok szakmai és részmunkaidő lesz szükség.

Egyes főiskolák és egyetemek kínálnak sport programok, de a alapképzésben nem kell annyira jellemző a sport karrierje. Sport csapatok és ligák szükség az üzleti és pénzügyi szakemberek, akik segíteni tudnak kezelni műveleteket. Marketing és PR szakemberek szükségesek érdeklődés, és az oktatók és gyógytornászok van szükség, hogy tartani sportolók egészséges és a top állapotban. Még egy jogi diplomát is vezethet, hogy a karrier, mint egy ügynök képviselő sportolók vagy tanácsot franchise bajnokság.

Néhány karrier való közvetlen a csapatokkal, míg mások végzendő munkát külön vállalkozások is támogatják a sportolók és csapatok számára. Például egy fizikoterápiás klinika is szakosodnak sportolók és látni játékosok szakmai, főiskolai vagy középiskolai csapatok a területen. Az újságírók valószínűleg munka helyi híreket szervezetek, amelyek lefedik sportolók.

Tanórán kívüli tevékenységek

Sok diák a sport iránt érdeklődő karrier sportolni a középiskolában és az egyetemeken. Nyilvánvaló, hogy az on-the-mező élmény lehet értékes felkészülés jövő edzők, atlétikai edzők, atlétikai rendezők, és mások. Tény, hogy a csapatmunka tanult sportolás és az elkötelezettség szükséges segíthet egy személy előzetesen sok pályát.

De ha nem atlétikai érdeklődésűek, még mindig sok lehetőséget. Mint más osztályok az egyetemen, az atlétikai tanszék gyakran részmunkaidős állás a diákok számára. Még ha ez csak egy munka megválaszolása telefonok, de még mindig egy lehetőség, hogy tapasztalatokat szerezzenek, és létre a kapcsolat a területen, ahol dolgozni szeretne.

A sport információs részleg általában saját magának kell a diákokat, hogy segítse a követési statisztikák és írásban sajtóközlemények. Az iskolai papír szükség lehet egy sport riporter. Tekintsünk osztály az egyetemen, hogy együttműködik az atlétika, és valószínűleg vannak lehetőségek állnak rendelkezésre.

Ha még középiskolás, kérjen tanár, edző, vagy tanácsadó a lehetőségekről, amelyek rendelkezésre állnak.

Tipp : Tanórán tapasztalatok segít többet megtudni a saját erősségeit, szeret és nem szeret, és motivációit. Sok szempontból, ők talán ugyanolyan fontos, mint a tanulás.

Szakmai és részmunkaidős állások

Számos sport programok segítenek connect diákok kiváló szakmai lehetőségeket. Szakos hallgatók a valami más, mint a sport menedzsment még mindig lehet találni sporttal kapcsolatos szakmai segítséggel tanácsadók vagy tanácsadók. Az iskolai atlétikai osztály vagy sport információs részleg is kínálhatnak a különböző pozíciókban. Szakmai sportolók és félprofi sportcsapatok is kínálhatnak, akárcsak a vállalkozások kapcsolatban a sport számára.

Ellentétben a szakmai, a munkahelyek nem fog kapni főiskolai hitel, de lehet az Ön számára élményt. Szakmai sportcsapatok gyakran kell a részmunkaidős vagy szezonális segítséget, és az iskolai atlétikai és a sport információs szervezeti felvenni hallgatók részmunkaidős is, ha szakmai nem állnak rendelkezésre.

Tipp : Legyenek akár munkahely vagy szakmai gyakorlat, lehetőség található közvetlenül a munkaadók vagy a dedikált álláskereső oldalak, mint TeamworkOnline.com.

Részvétel

Bár nem minden sporttal kapcsolatos feladatok magukban résztvevő sportoló, ez egy jó alap van, és egy kiváló módja, hogy a lábát az ajtón. Elég sok minden munkát kapcsolatos edzés vagy felderítésre csak reálisan elérhető valaki jártas játszik a sport. Még munkahelyek, amelyek nem igényelnek közvetlen tapasztalat, mint egy atléta könnyebb lesz, hogy ha az atlétikai tapasztalat, hogy képes-hoz kapcsolódik valamilyen szinten, hogy azok középpontjában a választott szakmában.

Ez nem azt jelenti, meg kell, hogy a magasan képzett, illetve rendkívül sikeres sportoló. A benchwarmer egy híres keményen dolgozik gyakorlatok gyakran mutat a különféle vonások munkaadók szakma minden értéket. És az ajánlásokat kaphat egy edző, aki értékeli a munkamorál ellenére hiányzik a játékidő lehet a dolog, hogy kapja meg a lábát az ajtón egy munkát, vagy szakmai gyakorlat.

Key Útravaló

Nem csak a sportolóknak

Sok karrier-pénzügyi, jogi, marketing, egészségügy, és több támogató üzleti sport.

Részmunkaidős állás

Iskola atlétikai és a sport információs szervezeti közösen bérelt diákok.

Szakmai

Szakmai sportolók és ligák kínálhatnak a különböző területeken.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *