Nemzetközi Önéletrajz példa és írása tippek

Posted on

Nemzetközi Önéletrajz példa és írása tippek

Ha keres munkát kívül az Egyesült Államok, legyen tudatában annak, hogy sok munkáltató kérni fogja a önéletrajzzal (vagy „CV”), esetleg egy kísérő profil, mintsem egy „újra”. Ez zavaró lehet, mivel az USA-ban önéletrajz csaknem kizárólag a munkahely egyetemek , a tudományos kutatási területek és az orvosi szakma .

US önéletrajzokat megbízólevél-alapú, a funkcionális kategóriák listában egy oktatási, kiadványok, kitüntetések és díjak, kutatási tapasztalat, a képzés és a szakmai találkozókat. Nemzetközi önéletrajz, bár vannak szervezve inkább folytatódik , néhány fontos különbség.

Nemzetközi Önéletrajz követelmények

Attól függően, hogy az ország, amelyre pályázik, akkor szükség lehet arra, hogy személyes információkat, amelyek jogellenes lenne (mert az életkoron alapuló hátrányos megkülönböztetés és más EEOC foglalkoztatási törvények ) a munkáltatók számára, hogy keresik az Egyesült Államokban.

A típusú információkat, amelyekre szüksége lehet, hogy tartalmazza a dátumot és a születési hely, állampolgárság, nem, a családi állapot / gyermekek száma és korát, a nyelvi készségek, a vallás, az egészségi állapot, és / vagy az útlevél számát. Számos nemzetközi munkaadók is szükség jelöltek közé képeiket folytatódik.

Tippek a Nemzetközi Önéletrajz

Felkészülés egy nemzetközi önéletrajz lesz több kutatás és energiát, mint fogalmaz amerikai önéletrajz vagy önéletrajz. Szerencsére vannak források, amelyek segítségével. Itt fontos lépések.

Tedd a kutatás : Mielőtt elkezdjük írni a nemzetközi CV, megtudja, mi a különleges követelmények az ország hirdetésével. Egy jó forrás VisualCV , amely felsorolja azokat a szükséges elemeket nem csak a régiók (Észak-Amerika, Ausztrália és az Egyesült Királyságban, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában), hanem néhány az egyes országok az említett régiókat.

Az egyes országokban információkat, a legjobb megoldás az lehet, hogy egyszerűen csak „Google” kifejezés, mint a „Portugália CV követelményeknek.”

Határozzuk meg az oldal optimális hossza : A különböző országokban különböző elvárások hossza önéletrajzok. Németországban és Görögországban, öt oldalas önéletrajz gyakoriak; az Egyesült Királyságban, két a norma.

Dönt a méret : a legtöbb nemzetközi önéletrajzok, mint az USA folytatódik, strukturált egy fordított időrendi méret , kezdve a legutóbbi munkát. Azonban ez is hatásos, hogy egy funkcionális méret , ha szeretné hangsúlyozni a készségek és szakértelem (akár azért, mert hiányzik a valós munkatapasztalat, vagy azért, mert így jelentős változás karrier területén).

Gondolj hang: A nyugati országokban folytatja jellemzően személyes marketing dokumentumok ahol várhatóan „dudál saját kürt,” bemutató a szakmai és személyes erősségeit és eredményeit, amely lehetővé teszi, hogy fölé emelkedik a versenyt. Egyes keleti országok, mint Kína, azonban álláskeresők várhatóan levelet szerényebben.

Fordítás önéletrajzát: Bár nem minden nemzetközi feladatok megkövetelik, hogy beszéli a nyelvet az országban, ahol fogsz dolgozni és ott, sokan. A legjobb módja annak, hogy bizonyítani a nyelvi kompetencia lefordítani önéletrajzát a beszélt nyelv a munkáltató által. Ha kétség merül fel a szakértelem, a natív vagy speciális hangszóró lektorált lefordított CV hibákat.

Tavaszi szakmai headshot : Ha elküldte önéletrajzát a munkáltatónak, amely megköveteli a fénykép, van egy profi egy sor.

Minta International CV

Ez egy példa egy nemzetközi CV. S ee az alábbi részletes példákban.

Barry Felperes
Rua Main, Porto, Portugália
barry.applicant@email.com
000.123.4567 (Cell)
Nem: M
DOB: augusztus 13, 1990, Porto, Portugália
Állampolgárság: portugál
Married

PROFIL

Saját kozmopolita háttér és elemző érdekek más kultúrák együtt parancs több európai nyelven, engedje meg, hogy kezelje a multinacionális munkaerő igénylő egyeztetése különböző nemzeti megközelítések a előadóművészet. Egy jól bevált vezető mély szakértelemmel műveletek, a termelés és a humán menedzsment technikák, gyorsan alkalmazkodni az új kihívásokhoz és könnyen motiválását termelési projekt konszenzus, a jóváhagyást, a koordináció, a finanszírozás, staging, és dob.

OKTATÁS

Graduate történelem, Lusíada Lisszaboni Egyetem, Lisszabon, Portugália
Key tanfolyam : portugál történelem, középkori története, a reneszánsz történelem, portugál felfedezők, spanyol történelem, olasz történelem, a pápaság

Képzés Általános Music Tanulmányok gregorián INTÉZET LISSZABONI, Lisszabon, Portugália
témakörben : Történelem Zene, gregorián, Zeneszerzés, kottából, Musical Színház, Symphonic Zeneszerzők, zenekari

SZAKMAI TAPASZTALAT

Casa da Música Concert Hall, Porto, Portugália
vezetője a Public és Épületgépészeti  (szept 2017-től napjainkig)

  • Összehangolt és irányított 500 front-of-house, back-of-house, a közigazgatási, a karbantartás és a marketing személyzet.
  • Kezdeményezett új digitális marketing kampány, amely magasabb átlagos közönség mérete 40% -kal.
  • Felügyelt tervezés € 1,5 felújítása történelmi épület helyiségei.

Casa da Música Concert Hall, Porto, Portugália
termelés és operatív igazgató  (április 2015 augusztus 2017)

  • Összehangolt Contemporary Music előadások magas rangú csoport az Egyesült Királyság, Japán, Afrika és Dél-Amerikában.
  • Tárgyalásos költséghatékony szerződések új színpadi világítás és audio-berendezés.
  • Kapcsolatba lépett hatékonyan nagy médiumok és a szociális média befolyásos társadalmi tudatosság növelése a koncertterem eseményeket.

ELISMERÉSEK ÉS DÍJAK

RIBA Európai Díj, 2018
Mies van der Rohe-díj, 2017
Zenészek Egyesülete díját, 2017

NYELVEK

Portugál, angol, spanyol, francia, és olasz

SZÁMÍTÓGÉPES ISMERETEK

Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) és az Adobe Creative Suite

Kulturális érdekeket és a fizikai kikapcsolódás

Történelem, zene, szociológia, pszichológia, színház, szimfonikus zenét, tenisz, úszás

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *