Top 10 legjobban fizetett részmunkaidős állások

Posted on

Top 10 legjobban fizetett részmunkaidős állások

Sok vállalat keresnek részmunkaidőben dolgozók, akár a szezonális segítséget a forgalmas hónapokban, szabadúszó és tanácsadás támogatása egy szükség-bázison, vagy a rutin segítséget egész évben. CareerCast.com összeállított egy listát a legjobb részmunkaidő alapuló fizetés és munka kilátások.

Az álláskeresők célja, hogy megtalálja a részmunkaidős foglalkoztatás, ezeket a pozíciókat kínálnak magas fizetés mellett a potenciális foglalkoztatási stabilitás és a növekedés az úton.

Könyvelő

Könyvelők felelősek előállítására, fenntartására, és elemzi a pénzügyi nyilvántartások, számlák, számlák, és az adók.

Amellett, hogy a napról napra karbantartás és ellenőrzés, a pénzügyi műveletek, könyvelők is biztosítania kell, hogy a vállalat pénzügyi rendszerek hatékonyan működik, és a törvény hatálya. Ezek várhatóan javasolni különböző módon az ügyfelek számára, hogy csökkentse a költségeket és javítja a nyereség.

Könyvelők kell tartani a Bachelor diplomát számviteli vagy kapcsolódó területen, és attól függően, hogy a munkát, akkor kell hogy legyen a CPA (Certified Public Accountant).

Könyvelők nagy az igény köré adó szezonban, amikor is szervezetek, vagy személyek esetleg bérelt részmunkaidős számviteli támogatást.

Könyvelő

 • Medián órabér: $ 33.34 (2017)
 • Job Outlook: átlag. A Bureau of Labor Statistics számít 10% -kal nőtt a munkahely a 2026.

Szamítógép programozó

A számítógép-programozók levelet számítógépes szoftver, bár sok programozó tudással szoftverfejlesztés és elhárítására is számítógépes kód, mint például a Java, C ++. A sikeres programozó folyékonyan műszaki, back-end szoftver, ugyanakkor szem előtt tartva a front-end felhasználói élményt.

A számítógép-programozók kell rendelkeznie, amely főiskolai diplomát számítógép-tudomány, vagy hasonló területen, bár sok tartsa mesterdiplomákra vagy akár doktori is.

Szerint CareerCast.com, hiszen nem minden vállalat engedheti meg magának a belső programozók, sokan folyamodnak a részmunkaidős IT szakértelem, hogy minden esetleges technológiai kérdésekkel egy eseti, hogy eseti alapon.

Szamítógép programozó

 • Medián órabér: $ 39.54 (2017)
 • Job Outlook: az átlagosnál alacsonyabb. A Bureau of Labor Statistics számít 7% -os csökkenése a munkahely a 2026.

Szállítás Tehergépkocsi-vezető

Szállítási kamionsofőrök dolgoznia a korlátozott régió áruszállítást a helyi raktárak, logisztikai központok, vállalkozások és háztartások. Mivel a szállítási kamionsofőrök korlátozódnak teherautó rakomány, amely kevesebb, mint 26.000 font, ezek általában felelős a pick-up, a közlekedés, és a drop-off csomag és kisebb áruk.

Annak érdekében, hogy legyen egy szállítási teherautó-sofőr, akkor általában szükség van egy középiskolát. A legtöbb vállalat is szükséges egy hónapos on-the-job képzés, és persze, meg kell, hogy érvényes vezetői engedély és tiszta vezetési rekord.

Szállítás Tehergépkocsi-vezető

 • Medián órabér: $ 15.12 (2017)
 • Job Outlook: lassabb az átlagnál. A Bureau of Labor Statistics számít 4% -kal nőtt a munkahely a 2026.

Szerkesztő / Proofreader

Szerkesztők terv, koordinálása, felülvizsgálata, és vizsgálja felül tartalom közzététel könyvek, újságok, folyóiratok, e-mail, vagy a honlapokon. Szerkesztők felülvizsgálat történet ötleteket, és meghatározza, hogy mely témakörök vonzó lesz a kiadvány olvasói. Korrektorok megvizsgálja a végleges tervezetet a dokumentum, könyv, újság, vagy más írott kommunikáció, miután szerkesztette, annak érdekében, hogy nincs hiba marad. Korrektorok kell egy éles szem, hogy megtalálja a helyesírási hibákat, központozási hibák, helyesírási vagy helytelen használata nyelvtant.

Szerkesztő

 • Medián órabér: $ 28.25  (2017)
 • Kölcsönzése Outlook: A Bureau of Labor Statistics nem vár növekedést munkahely a 2026.

Grafikus

Grafikusok dolgozni programok, mint az Adobe Photoshop vagy az Adobe Illustrator létrehozni grafika különböző célokra. A grafikusok dolgoznak semmit létrehozása egyéni logók és betűtípusok, hogy honlapok tervezése és e-mail sablonok, amelyek a termelés és marketing biztosíték, például hirdetések, képeslapok és bannerek, hogy bemutatják az eredeti digitális grafikát.

Bár egyes tervezők munkáját házon egyetlen cég, mások dolgoznak szabadúszóként a különböző ügyfelek, így egy erős részmunkaidős állást piaca grafikusok.

Grafikus

 • Medián órabér: $ 23.41 (2017)
 • Job Outlook: átlag. A Bureau of Labor Statistics elvárja összességében 4% -kal nőtt a munkahely a 2026 sokkal gyorsabb növekedést digitális alkalmazások és a csökkenő lehetőségek nyomtatásban és a kiadás.

Management Analyst

Management elemzők, más néven vezetési tanácsadók, megvizsgálja az informatikai rendszerek kitalálni, hogyan lehet maximalizálni a hatékonyságot. Figyelembe különböző tényezőket figyelembe véve, beleértve a személyzeti, szervezeti struktúra, és a munkafolyamat eljárások, az irányítás az elemzők arra törekszenek, hogy növelik a nyereséget a költségek csökkentésével és a bevételek növelésére.

A legtöbb menedzsment elemzők egy főiskolai diploma mellett egy CMC (Certified Management Consultant) megjelölése. Mivel azonban sok menedzsment elemzők dolgozik szabadúszó alapon, fontos, hogy a korábbi tapasztalatok dolgozó vezetői vagy rendező szerepét, annak érdekében, hogy teremjen a szakértelem, mint tanácsadó.

Management Analyst 

 • Medián órabér: $ 39.64  (2017)
 • Job Outlook: Gyorsabb, mint az átlag. A Bureau of Labor Statistics számít 14% -os növekedés munkahely a 2026.

Piackutatás Analyst

Rajtunk múlik, hogy a piaci elemzők boncolgatni piaci trendek – amit az emberek vásárolnak, mit akarnak vásárolni, és mit hajlandó fizetni, például – és ossza amit tanulnak, hogy segítse a vállalkozások jobban megcélozni a fogyasztókat.

Bár a legtöbb piaci elemzők teljes munkaidőben dolgoznak, mások dolgoznak egy tanácsadót vagy szabadúszó alapon különböző ügyfelek. Annak érdekében, hogy legyen egy Market elemzője, akkor kell egy főiskolai diplomát pénzügy vagy kapcsolódó területen, bár a legtöbb cégek keresnek jelölteket, akik mesterképzésre is.

Piackutatás Analyst

 • Medián órabér: $ 30.40  (2017)
 • Job Outlook: Sokkal gyorsabb, mint az átlagos. A Bureau of Labor Statistics számít 23% -os növekedését munkahely a 2026.

anyagok Mover

Anyagok mozgatói, vagy kézi munkások, a szállítóeszközök nélkül gépeket. Gyakran dolgozik raktárak vagy gyárak, vagy a mozgó emberek tárgyai, ezek felelősek lehetnek mozgó áruszállítás körül gáztároló áruk csomagolására szállítási, kirakodásához, vagy tisztító járművek.

Általában az ilyen típusú pozíciók nem igényel bizonyos szintű oktatásban. Azonban, mivel a nehéz fizikai munkával jár, ha a pályázó fizikailag fitt és képes felemelni nehéz tárgyakat, és sok órát töltenek a lábukat.

anyagok Mover

 • Medián órabér: $ 13.00  (2017)
 • Job Outlook: átlag. A Bureau of Labor Statistics számít 7% -kal nőtt a munkahely a 2026.

Hálózati és számítógépes rendszergazda

Hálózati és számítógépes rendszergazdák létre és támogatják a szervezet belső hálózatok és az internet rendszerek dolgoznak, hogy mindenki kezd egy jó kapcsolat, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan működik az interneten. Hálózati és számítógépes rendszerek rendszergazdái is felelős, a hálózat biztonságát.

Ez a helyzet megköveteli a főiskolai diplomát információs technológia, számítástechnika vagy kapcsolódó területen.

Hálózati és számítógépes rendszergazda 

 • Medián órabér: $ 38.99  (2017)
 • Job Outlook: átlag. A Bureau of Labor Statistics elvárja 6% -os növekedést munkahely a 2026.

Író

Írók termelnek tartalom sokféle célra: a webhelyekről blogok, könyvek és magazinok, reklámok, dalok, a televízió és a film scriptek, és így tovább. Írók és szerzők működhet házon egy cég vagy szervezet, egy adott területen, mint a marketing vagy a média, vagy lehet, hogy a munka szabadúszó alapon különböző ügyfelek.

Író

 • Medián órabér: $ 29.72  (2017)
 • Kölcsönzése Outlook: lassabb az átlagnál. A Bureau of Labor Statistics elvárja 8% -os növekedést munkahely a 2026.

Hogyan kell elindítani Part-Time vagy szabadúszóként

Míg az összes ilyen munkahely is kiváló részmunkaidős pozíciók, sokan közülük működik szabadúszó alapon, ami azt jelenti, hogy az egyének – például írók, informatikai szakemberek, tanácsadók, tervezők, és így tovább – önállóan dolgozni a különböző ügyfelek.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *