Legjobb típusú Airport Jobs jól fizető

Posted on

Legjobb típusú Airport Jobs jól fizető

Ha lenyűgözte a légi közlekedésben, és élvezze az ügyfélszolgálat egy gyors iramú környezet és az élő egy nagyváros, akkor érdemes megfontolni a munkahelyek, amelyek lehetővé teszik, hogy a munka a repülőtéren helyszíneken. Nem csak dolgozik a légitársaság egy stabil jövedelem, de sok ilyen munkahely is, hogy ingyenes vagy kedvezményes repülőjegy az alkalmazottak számára. 

Tekintse át néhány, a legjobb rendelkezésre álló munkahelyek dolgozó egy repülőtéren, munkaköri feladatok, fizetés, munka kilátások, és a legjobb módja, hogy munkát találni, és felvettek.

Jegykiadó / Kapu Agent

Jegykiadó és kapu szerek arra szolgálnak, mint a „arca” a légitársaságok dolgoznak, hogy segítse az ügyfelek járatuk fenntartások, és segít megoldani a növekvő problémák repülési adatait és a csomagok. Ők ellenőrzik az azonosító az utasok, kérdés beszállókártya, a csomagban, és közvetlen ügyfelek a biztonsági ellenőrző pontok és kapuk induló járatok tekintetében. Jegyértékesítés képeseknek kell lenniük arra, hogy állni hosszú szakaszokon és emelje nehéz táskák és egyéb ellenőrzött tételek. 

 • Fizetés: Szerint a Bureau of Labor Statistics (BLS), ügynökök szerzett medián bér $ 17.90 / óra. május 2018 legjobb 10% $ -t szerzett 31,14 / óra. vagy több, míg az alsó 10% $ -t szerzett 11,23 / óra. vagy kevesebb.

Ügyfélszolgálati munkatárs

Ügyfélszolgálat képviselői repülőtereknek vagy légitársaságoknak elégítenie a speciális segítséget az utasok, segítséget nyújtson az utasoknak, hogy nyomon elveszett poggyász, és adjon tájékoztatást szolgáltatásokat a repülőtéren és résztvevő légitársaságok. Ezek hozzárendelhető ügyfélszolgálat pultjánál vagy a légitársaság call center. Problémamegoldó készség és ravaszság foglalkozó elégedetlen utas köteles ezt a szerepet.

 • Fizetés : Ügyfélszolgálat képviselői szerzett medián bér $ 16.23 / óra. május 2018 szerint a BLS. A legalacsonyabb 10% bevételének körülbelül $ 10.65 / óra., És a legmagasabb 10% $ -t szerzett 26,69 / óra. vagy több.
 • Job Outlook: Az BLS, foglalkoztatási ügyfélszolgálati képviselői az előrejelzések 5% 2016-2026, körülbelül olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást.

Légiutaskísérő

Utaskísérők köszöntse az utasokat felszállnak járatok, irányítsa őket a helyükre, és felügyeli az elhelyezése carry-on terméket. Miután kommunikál a földi személyzet, hogy győződjön meg arról, hogy minden utas már felszállt, áttekintik a biztonsági protokollokat és győződjön meg arról, hogy az utasok megfelelő légitársaság előírásainak. Azt is nyugodt idegrendszer, vagy szomorú utasok, a konfliktusok megoldása során járatokat, és szolgálja ételek és italok. Rugalmasságra van szükség ebben a szerepben, mivel utaskísérők gyakran kell a munka változó menetrendek és lehet rendelni egy éjszakán járatok tekintetében.

Becoming a légiutas-kísérő is egy nagy karrier lehetőség energikus, ügyfélszolgálat-orientált egyének, akik nem akarnak, hogy folytassa a főiskolai végzettség. Általában csak érettségije van szükség; A légitársaságok speciális képzések, tanúsító Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA).

 • Fizetés: A medián éves bér utaskísérők volt 56.000 $ május 2018, a legalacsonyabb 10% szerzett körül $ 28.950, míg a legmagasabb 10% $ -t szerzett 80.870 vagy annál több.
 • Job Outlook: Az BLS foglalkoztatása utaskísérők az előrejelzések 10% 2016-2026, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást.

Repülőgép és repülési elektronika berendezés szerelő és technikus

Repülőgép mechanika javítási és karbantartási az időszakos repülőgépeken. Ők diagnosztizálni mechanikus vagy elektromos problémák azonosítása és kicseréli a hibás alkatrészeket, áttekintés biztonsági ellenőrző listák, dokumentum problémák, és frissítés karbantartási feljegyzéseket. Repüléselektronikai a technikusok elektronikus eszközök segítségével áramkör tesztelők, oszcilloszkópok, és feszültségmérő, értelmezése repülési vizsgálati adatokkal megszerzik diagnosztizálni üzemzavarok és teljesítmény problémákat. Azt is össze alkatrészek, mint például az elektromos vezérlők és kötődobozok, és telepíteni a szoftvert.

 • Fizetés : A medián éves bér repülőgépekhez mechanika és szerviztechnikus $ volt 63.060 május 2018. A legalacsonyabb 10% bevételének körülbelül $ 36.760, míg a legmagasabb 10% $ -t szerzett 97.820 vagy annál több. Az átlagos éves bér repülőipari technikusok kissé magasabb volt: $ 64.140 május 2018. A legalacsonyabb 10% szerzett a $ 39.940, míg a legmagasabb 10% $ -t szerzett 94.710 vagy annál több.
 • Job Outlook: BLS kimondja, hogy a teljes foglalkoztatási repülőgépek és repülési berendezések mechanika és technikusok várhatóan növekedni 5% 2016-2026, körülbelül olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást.

Légiforgalmi irányító

A légiforgalmi irányítók megfog nagyon specializált pozíciók és ki kell töltenie a részletes műszaki képzést annak érdekében, hogy pontosan nyomon követni a levegő aktivitás és diktátum útvonalak biztonságos légi közlekedés. Ők irányítják földi forgalom repülőtereken, valamint felügyeli a felszállás és leszállás repülőgép. A légiforgalmi irányítók kommunikálni pilóták az időjárás és a levegő a stabilitás feltételeit útvonalakat. Ezek használata radar, számítógépek vagy vizuális referenciák ellenőrzése és irányítsa a mozgás a repülőgép az eget és a földi forgalom a repülőtereken. A légiforgalmi irányítók kell jól működik nyomás alatt, és úgy gondolja, leggyorsabban problémák merülnek fel.

 • Fizetés: A medián éves bér légiforgalmi irányítók $ volt 124.540 május 2018. A legalacsonyabb 10% szerzett körül $ 68.090, míg a legmagasabb 10% $ -t szerzett 178.650, vagy több.
 • Job Outlook: Az BLS, foglalkoztatás légiforgalmi irányítók az előrejelzések 3% 2016-2026, lassabb, mint az átlag minden foglalkozást.

Repülőtéri Operations Specialist

Repülőtéri műveletek szakemberek biztosítják a biztonságos fel- és leszállás a kereskedelmi és katonai repülőgépek. A napi feladatai közé tartozik a kapcsolattartás a légi forgalom irányítását és a karbantartó személyzet segítségével repülőteret leszállás és navigációs segédeszközök, a feladást repülőgép. Azt is végrehajtja repülőtér biztonsági eljárások és a monitor és fenntartása repülési naplóját.

 • Fizetés: A medián órabér repülőtéri műveletek szakemberek $ volt 25.10 május 2018. A legalacsonyabb 10% $ -t szerzett 13.35 / óra., És a legmagasabb 10% átlagosan körülbelül $ 44.10 / óra.

Közlekedésbiztonsági tisztviselő

Szerint a Transportation Security Administration, szállítás biztonsági tisztek végezzen biztonsági vizsgálaton az utasok, a poggyász, a rakomány és a repülőtereken, hogy megakadályozzák a halálos vagy veszélyes tárgyakat szállítanak rá egy repülőgép. 

Közlekedési biztonsági tisztek ügyesen működési biztonsági berendezések, mint a röntgen- gépek és fejlett képalkotó technológiát szűrés ellenőrző pontokon. Úgy kell erős kommunikációs készség, valamint a képesség, hogy a munka az utasok a különböző háttérrel.

 • Fizetés : szerint a BLS, szállítás ellenőrként szerzett medián órabér $ 20.13 / óra. május 2018. A legalacsonyabb 10% bevételének körülbelül $ 16.66 / óra., és a legmagasabb 10% szerzett körül $ 23.65 / óra.

Légitársaság Rakománykezelés biztos 

Légitársaság lerakodási felügyelők felügyelik a repülőtér földi személyzet a berakodás, kirakodás, lezárás, és lebonyolítása légi teher és poggyász. Úgy kell egy jó parancs a logika és a matematikai számítás, mert szükség van rájuk, hogy meghatározza a repülőgép súlypontjának és koordinálja a biztonságos hajóteher. Azt is kérik, hogy szolgálja légiszemélyzetet fogantyú cargo repülés, és rövid utasok vészhelyzeti és biztonsági eljárásokat. 

 • Fizetés: Airline lerakodási felügyelők szerzett medián órabér $ 23.37 / óra. május 2018. A legalacsonyabb 10% bevételének körülbelül $ 16.00 / óra. A legmagasabb 10% $ -t szerzett 41.09 vagy több.

Pilóta

Légi és kereskedelmi pilóták felszállni, repülni, és a föld sík vagy helikopter a következő szigorú irányelvek által meghatározott Federal Aviation Administration. Feladataik közé tartozik állapotának kiértékelése a repülőgép előtt és után minden repülés meghatározó egyensúlyát és tömeghatárok és igazolja, hogy az üzemanyag szintje megfelelő. A pilóták is folyamatosan ellenőrzik, és a változó időjárási körülmények között, és közli a repülési tervek és a fejlesztések a légiforgalmi irányító.

 • Fizetés: A medián éves bér pilóták, másodpilóta, és a repülési mérnök volt $ 140.340 május 2018. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 65.690, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 208,000. A medián éves bér kereskedelmi pilóták $ volt 82.240 május 2018. A legalacsonyabb 10% szerzett körül $ 44.660, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 160.480.
 • Job Outlook: általános foglalkoztatási légitársaság és kereskedelmi pilóták Az előrejelzések szerint 4% 2016-2026, lassabb, mint az átlag minden foglalkozást.

Food Service Munkások

Élelmiszer-ipari dolgozók működik az éttermek és élelmiszer engedményeket a repülőtéren. Ezek főzni, és előkészíti menüpontok, stock polcok, várakozás az ügyfelek vagy a megrendelések fogadására, síntáblákhoz tisztítsa az étterem és a konyha helyiségek, működnek nyilvántartások, és fogad el fizetést. 

 • Fizetés: A medián órabér étel és ital felszolgálása és a kapcsolódó munkavállalók $ volt 10,45 / óra. május 2018. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 8,34 / óra., és a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 14.26 / óra.
 • Job Outlook: általános foglalkoztatási étel és ital felszolgálása és a kapcsolódó munkavállalók az előrejelzések 14% 2016-2026, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást. 

Kiskereskedelmi értékesítés Workers

A sokféle kiskereskedelem, ruházati és ajándék üzletek alakultak ki számos repülőtéren a nagynevű kiskereskedők igyekeznek vonzza a figyelmet és az üzleti utasok idejük. A kiskereskedelmi forgalom dolgozók készlet polcok és kioszkok, gondoskodjon kijelzők, hogy a termék ajánlások az ügyfelek, és a folyamat az értékesítés. 

 • Fizetés: A medián órabér lakossági üzletkötő $ volt 11.63 / óra. május 2018. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 8,85 / óra., és a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 19.96 / óra.
 • Job Outlook: általános foglalkoztatási kiskereskedelmi értékesítési dolgozók az előrejelzések 2% 2016-2026, lassabb, mint az átlag minden foglalkozást.

Mozgáskorlátozottak Szállítás és Emberek Győztesek

Repülőterek munkatársakat, hogy segítse a fogyatékkal élő utasok mozogni a repülőtér és a hozzáférési repülőgépek. Mozgáskorlátozottak szereplők az mecénások és a közlekedés számukra és a repülőtérre kapuk. Emberek mozgatói működnek a szállítóeszközöket a szállítás egyének vagy kisebb csoportok az utasok. 

 • Fizetés: Nevezik repülőtéri utas asszisztensek, szállítók átlagosan mintegy $ 11.00 / óra. szerint Glassdoor.com, de lehet keresni jóval többet ötletek, különösen akkor, ha az ügyfeleket. 

Hol található munkaajánlatok

Légitársaságok hirdet munkájukat a különböző helyeken. Ahhoz, hogy megtalálja a karrierlehetőségek, látogasson el a foglalkoztatási részén légitársaságok és a repülőterek honlapok, megtekintheti az aktuális listát. Azt is keresni kulcsszavak, mint „a légitársaságok” vagy „repülőtér” tetején munka oldalak, mint Indeed.com. Egyes munkahelyek, mint azok a Transportation Security Administration (TSA), akkor lehet alkalmazni, közvetlenül a felvételi honlapján. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *