Hogyan Soft Skills Súgó Reklám Karrier

Posted on

Hogyan Soft Skills Súgó Reklám Karrier

A legtöbb foglalkozások megkövetelik, hogy azok, akik dolgoznak benne van bizonyos képességekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ellássák feladatukat. Például, a fotósok meg kell értenie, hogy a különböző kamera beállításokat és a világítás befolyásolja a képeket készítenek, a tanárok képesnek kell lennie arra, hogy bizonyos technikákat tanítani matematika és az olvasás, és a számítógépes programozók kell tudni, hogyan kell használni a programozási nyelv. Ezek a képességek az úgynevezett kemény vagy technikai képességek és megtanulásának egyik általában beiratkozik valamilyen oktatási program, ahol ő kapja a tantermi oktatást, és gyakran a gyakorlati képzésre is.

Ahhoz, hogy a munka bármely szakma akkor is szükség van, hogy mit nevezünk soft skills.

Mik Soft Skills?

Soft készségek a személyes jellemvonások, illetve adottságok mindannyiunknak. Ők teszik ki, akik vagyunk, általában magában foglalja a hozzáállás, a szokások és hogyan működünk együtt másokkal. Ők sokkal kevésbé kézzelfogható, mint a kemény vagy műszaki ismeretek, és velük ellentétben nem tanulnak soft skills beiratkozott egy képzési programot. Akkor azonban megszerezni őket oktatási, a munka és az élet tapasztalatait, de el fog tartani egy összehangolt erőfeszítést az Ön részéről. Mondjuk, például, akkor borzasztó időbeosztás, de találja magát beiratkozott egy osztály, amely előírja, hogy a teljes számos projekt.

Ha azt szeretnénk, hogy jól meg kell javítani a időgazdálkodási készségek annak érdekében, hogy megfeleljen a határidőket. Meg lehet tanulni, hogyan lehetne jobban kezelni az idejét tanácsot kér kar és a diáktársak vagy olvasási hasznos cikkek. Íme néhány fajta puha készségek.

 • Verbális kommunikáció: az emberek jó szóbeli kommunikációs készség képesek közvetíteni az információt másokkal beszél.
 • Interperszonális készségek: Miután a jó interperszonális készségek azt jelenti, hogy az embernek nem csak a képesség, hogy kommunikálni másokkal, de hajlandó hallgatni az embereket anélkül, hogy ítélve őket, megoszthatják ötleteiket és pályát, amikor munkatársaival segítségre van szüksége.
 • Írás : jó íráskészség lehetővé teszi, hogy kapcsolódnak információk segítségével az írott szó.
 • Problémamegoldás és a kritikus gondolkodás: problémamegoldó képes azonosítani a problémát, majd jön a lehetséges megoldásokat. Kritikai gondolkodás lehetővé teszi, hogy értékelje az egyes lehetséges megoldás, amely a logika és az érvelés, hogy meghatározzák, melyik a legvalószínűbb, hogy sikeres legyen.
 • Aktív hallgatás: Jó hallgatók arra törekszik, hogy megértse, amit mások mondanak, megszakítva, ha a megfelelő kérdéseket feltenni, ami segít tisztázni az információ megosztása.
 • Aktív tanulás: Aktív tanulók készek és képesek a tudás megszerzésére, majd alkalmazza azt a munkájukat.
 • Szervezeti: Azok, akik erős szervezeti ismeretek tudják, hogyan kell a szisztematikus megközelítés minden feladatot.
 • Time Management: Azok, akik a jó irányító idejüket tudják, hogyan kell ütemezni feladataik teljesítése érdekében a projektek szerinti határidőket. Ezek jó előtérbe munkájukat.
 • Team Player: Azok, akik csapatjátékosok kooperatív és lehet vezetők vagy résztvevői által szükségessé az adott helyzetre. Ők hajlandók osztozni a csapat többi tagjával, hogy ez azt jelenti, beszámítva a sikerek vagy kudarcok felelősséget.
 • Professzionalizmus: Ez a jellemző nehéz meghatározni, de nagyon világos, ha valaki hiányzik ez. Valószínűleg ez az egyetlen tulajdonság, hogy minden munkaadó vágyik, függetlenül attól, hogy mit csinál, vagy hol dolgozik. Professzionalizmus számos dolgot, beleértve mutatja fel időben, hogy udvarias, hogy az általában kellemes és hasznos, öltözködés megfelelően és felelősséget vállal a saját akciók.
 • Olvasott szöveg értése: Egyének erős olvasási készség kevés értik a tartalmát írásos anyagok.
 • Rugalmasság és alkalmazkodóképesség: Az emberek, akik rugalmasak és alkalmazkodó jól reagálnak a változásokra a munkájukat és a munkahelyi környezetben. Van egy pozitív csinálni hozzáállás semmit, hogy kerül dobott útjukat.

Miért van szükség Soft Skills?

Minden egyes foglalkozás lehet gondolni azt követeli, hogy van konkrét jellemvonások, hogy te egy orvos, akinek szüksége van, hogy kiváló kommunikátor, hogy továbbítson a betegek, a portás, aki meg jó interperszonális készségek, hogy ő is kap együtt a munkatársakkal vagy egy színész, aki kell lennie kitartó ellenére szembe elutasítás újra és újra. Egy fontos dolog megjegyezni, hogy a puha készségek átadására foglalkozások. Bár lehet, hogy menjen vissza az iskolába, hogy megtanulják az új műszaki ismeretek, ha megváltoztatja karrier, akkor mindig a puha készségek veled, mert értékelik a különböző területeken.

Amellett, hogy mire van szükség az Ön foglalkozása, a munkaadók is elvárják, hogy bizonyos jellemvonások. Csak nézd meg minden munkát a hirdetést, és látni fogja mosoda listáját képesítés, amely nemcsak a technikai készségek meg kell csinálni a munkát, de tulajdonságokat, például „kiváló kommunikációs készség”, „erős szervezeti képesség”, „csapatjátékos”, és ” erős hallgató képességét”szerepel ott is. Még ha a technikai tudás szükséges munkát, ha nem tudja bizonyítani, hogy rendelkezik a megadott tulajdonságok akkor valószínűleg nem fog a munka.

Győződjön meg arról, önéletrajzát listák teljesítmények, amelyek bemutatják a kívánt soft skills, és hogy akkor is megtalálják a módját, hogy megvitassák azokat alatt állásinterjún.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *