Tippek a Your First Folytatás

Posted on

Tippek a Your First Folytatás

Ha aggódik írásban az első folytatás, vagy küzd a feladat, te nem vagy egyedül! Azonban nem kell megfélemlítő.

Sok diák és friss diplomások aggódni, hogy nincs elég tapasztalata, hogy hozzon létre egy lenyűgöző folytatódik. Azonban ne aggódj. Számos módja van, hogy hangsúlyozzák a készségek és tapasztalatok is, ha ez az első feladat.

Olvassa el az alábbi tanácsokat, hogyan kell írni egy erős első önéletrajz, amely érdeklődést és interjúk.

Mit tegyünk, mielőtt önéletrajz-írás

Mielőtt még elkezd írni az önéletrajzát, van néhány lépés, amit megtehetsz. Ne feledje, hogy a cél az önéletrajz, hogy bemutassák a munkáltató, hogy egy erős jelölt a feladatra, és hogy akkor hozzáadott értéket a vállalat.

Ahhoz, hogy ezt sikeresen, meg kell tudni, hogy mi a potenciális munkaadók keresnek. Kezdés felkutatja álláshirdetéseket, amelyek érdeklik. Készíts egy listát a kulcsszavak megtalálni a munkaajánlatok, mint például a gyakran említett követelmények és készségek. Lesz akar összpontosítani ezeket az önéletrajzát hatni a munkáltató.

Kérdezd tapasztalt szakemberek milyen fontosnak tartják, amikor teszik felvételi döntéseket. Tekintsük gazdaság néhány tájékoztató interjúk emberek a területen, hogy egyfajta, hogy mi a legfontosabb az olyan típusú feladatok nézel.

Azt is olvasni a szakmai kiadványok és weboldalak kapcsolatos a cél számára. Merüljön el a választott szakterületen, és tanulni, amennyit csak lehet. Ha már tudja, hogy mi fontos a munkáltatók, akkor cél az önéletrajzát a fenti kérdések.

Tippek a Your First Folytatás

 • Jelölje ki az oktatás. Ha Ön diák vagy friss hallgató, az oktatás az egyik a legnagyobb vagyon. Tedd az „Oktatás” részében önéletrajzát felé az oldal tetején. Nemcsak az iskola elment, és milyen mértékben kapott, de bármilyen más eredményeket. Lehet, hogy volt egy nagy GPA, vagy tett a dékán listáján. Ha tanult külföldön, esetleg tartalmazza ezt is. A munkáltatók lenyűgözte friss diplomások tanulmányi eredmények, így ezek kiemelése.
 • Hangsúlyozzák az összes kapcsolódó tapasztalat. Lehet, hogy csak korlátozott szakmai tapasztalat, de van sok más tapasztalatok támaszkodhat. Gondolj klub már részt, szakmai amit tartott, és az önkéntes pozíciókat már dolgozott. Mindezen is szerepel a „Kapcsolódó Experience”, vagy hasonló kategória.
 • Hagyja, hogy mi nem releváns. A legfontosabb az, hogy hangsúlyozzák azokat a dolgokat, melyek azt mutatják, hogy az érték a vállalat, és hagyja ki azokat a dolgokat, amelyek nem. Például, ha keres, hogy a munka az információs rendszerek, a programozás gyakorlat fontos lesz, de az a tény, hogy Ön nyert díjat vízisí nem! Nem tartalmazzák hobbi vagy tapasztalatokat, ha azok kapcsolódnak a munkát.
 • Oldalon eredményeit. Alatta minden tapasztalat, akkor felsorolunk néhány a felelősség akkor tartott, hogy munkakörben. Azonban túlmutatnak egyszerűen azt, amit tett. Sorolja fel azokat a eredményeket, amelyek bizonyítják, akkor hozzáadott értéket a szervezet számára. Például, talán nyert „A hónap dolgozója” a munka. Vagy talán egy teljesen új nyilvántartási rendszer, amely nagyobb hatékonyságot egy irodában. Tartalmaz semmilyen példát alkalommal hozzáadott értéket a vállalat vagy elért valamit.
 • Használjon kulcsszavakat. Nézd vissza a kulcsszavak listáját generált közös készségek és követelmények a munkát, amit pályáznak. Próbáld meg használni néhány ilyen kulcsszóra önéletrajzát. Ez megmutatja a bérleti vezetője, egy pillanat alatt, hogy Ön egy jó alkalmas a feladatra.
 • Nézd példákat. Különösen akkor, ha az írás az első folytatás, ez egy jó ötlet, hogy nézd önéletrajz példa. Ezek segíthetnek eldönteni, hogyan formázza meg újra, és milyen információt tartalmaznak. Győződjön meg róla, hogy módosítsa a minta önéletrajz olyan információt tartalmaz, amely kifejezetten az Ön számára, és a munkát akkor pályáznak. Nézze meg ezeket a hallgató önéletrajzát a példákat, és a többi önéletrajz példák.
 • Legyen rövid. Különösen, ha ez az első újra, akkor lehet, hogy nem sok információt tartalmaznak. Önéletrajzát nem lehet hosszabb, mint egy oldal. Cél, hogy a teljes oldalt kitöltse, ugyanakkor továbbra is egy jó adag fehér térben a különbözet.
 • Szerkesztése, szerkesztés, szerkesztés. Mert a munkáltatók kap annyi pályázatok, valami kicsi, mint egy elírás lehet kerülni a munkát. Ügyeljen arra, hogy alaposan lektorált önéletrajzát, mielőtt elküldené a munkáltató. Olvassa el minden helyesírási és nyelvtani hibák, valamint az esetleges eltéréseket a formátumban (például különböző stílusok pontokba szedve). Tegyen fel egy barát vagy családtag, vagy a karrier szolgáltatásokat tanácsadó, azt is nézd meg, hogy az Ön számára.

Folytatás Tervezési tippek

Sokan meglepődve hallja, hogy folytatódik a design ugyanolyan fontos, mint tartalom, de ez teljesen igaz. Kutatások azt mutatják, hogy az önéletrajz kevesebb mint 20 másodperc, hogy a helyes benyomást, így meg kell szemet gyönyörködtető és könnyen olvasható.

Sok különböző módon, hogy tervezzen és formázza önéletrajzát. Nézze meg ezeket a folytatás sablonok segítségével formázza a saját önéletrajzát. Sablon használata megkönnyíti létrehozni önéletrajzát. Mert nem csak időt takarít meg, de ez is csökkentheti a formázási hibák. Akkor nézd meg a többi önéletrajz sablon érhető el a Microsoft Word és a Google Docs.

Első Folytatás Minta

Barry Allen
1234 High Street • Athens, GA 30603 • (123) 456-7890 • barry.allen@email.com

VÉGZETTSÉG ÖSSZEFOGLALÓ
Top-rangsorolt teniszező, kitérve az egyetemi és a pro tour játékélményt, hogy excel, mint egy tenisz edző.

Tenisz Edzés : Képes merítsen 10 éves versenyképes tenisz élményt a tervezés és az ólom dinamikus junior és felnőtt klinikák és a minőségi oktatás a játékosok minden korosztály számára.

Sports Management : Képzett tenisz torna esetén a koordináció és a marketing.

Tanúsítványok : Amerikai Egyesült Államok Professional Tennis Association (USPTA) és a professzionális tenisz Registry (PTR) igazolt, CPR, elsősegély

Főbb erősségek : Karizmatikus és rendkívül motivációs edzés stílus, kihasználva alapján egyéni erősségek és támogatást nyújt leküzdésében személyes kihívásokat.

OKTATÁS

BSEd Sport Management (június 2018)
University of Georgia, Athens, GA
Férfi tenisz csapat; Tenisz ösztöndíj; Sport Business Club

tapasztalatai felhívták

University of Georgia, Athens, GA

Diák, Sports Management (09 / 2014-06 / 2018)
Befejezett átfogó négyéves képzéssel sport menedzsment. Key tanfolyam tartalmazza tananyag sportesemény menedzsment, PR, marketing és pénzügy területén.

 • Az elnyert 4 MVP díjak NCAA D1 tenisz program megvalósítása Top 100 usta rangsorolás, minden állami és a Top állam Tournament befejezi.
 • Feltéve, tenisz órák éves gyermekek 5 és 14 egyetemi szponzorált nyári tenisz klinikák.
 • Won két kategória I. usta Országos Bajnokság.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *