Top Jobs Biológiai képzés Majors

Posted on

 Top Jobs Biológiai képzés Majors

Orvosi iskola nem az egyetlen lehetőség a hallgatók egy főiskolai diplomát biológia – bár akkor még befektetni további oktatás túl négy éves mértéke az induláshoz.

A biológia mértékben megnyitja az utat a sok karrier lehetőségeket. Ha egy diák, aki szereti a tudomány és izgatta a tanulmány az élőlények, a biológia mértékben lehet a tökéletes választás, hogy dob akkor a pályának.

Csak kérni a főiskolai karrier központ vagy alumni iroda listáját alumni, akik a biológia szakon, és meg fog lepődni a különböző lehetőségek által követett diplomások belül, hogy a fegyelem.

Szeretné tudni, mi néhány karrier lehetőségek egy biológia szakon? Olvassa el ezt a listát a 10 gyakori pályaválasztás biológia szakos -, valamint egy leírást a készségek akkor nyereség tanulmányai során.

biológiai technikus

Biológiai technikus használja a laboratóriumi készségek és technikák, hogy a biológia szakon tanul a saját laboratóriumokban, a tudományos kutatás és az együttműködésen alapuló kutatás kar.

Technikusok kell végezzen vizsgálatokat, hogy helyes eredményt. Ezek dokumentálása eredmények és számítások elvégzésére, ahogy azt tették, amikor a jelentések összeállítása a biológia szakon.

Sok új diplomásokat, akik úgy döntenek, hogy nem megy egyetemre, vagy szeretné, hogy elhalasztja a posztgraduális tanulmányok lelet technikus pozíciókat kutatók orvosi iskolák, kormányzati szervek, nonprofit kutatóközpontok, vagy gyógyszerészeti / biotechnológiai cégek.

Biokémikus

Biokémikusok kulcsszerepet játszanak a gyorsan növekvő biotechnológia és az orvosbiológiai kutatásokban. Tanulás biológia felvértezi őket a laboratóriumi és tudományos kutatás készségek és ismeretek tervezésére és kivitelezésére tanulmányok új termékek kifejlesztésére. (Megjegyzés: a legtöbb munkahelyet ezen a területen lesz szükség felsőfokú.)

Ismerete anatómia és élettan segít biokémikusok, hogy megértsék a hatását a kábítószerek és biotechnológiai megoldások az emberi szervezetre.

Bemutatás és íráskészség művelt, mint a biológia nagy segítség számukra, hogy nyújtson be javaslatokat és megállapításokat a kollégák és a lehetséges finanszírozási források.

genetikai tanácsadó

Genetikai tanácsadó értékeli a genetikai ügyfelek és a folyamatos kommunikációra történő átvitelének kockázatát egy genetikai betegség vagy fogyatékosság utódaiknak. Lehet, hogy is működik a felnőtteket, akik aggódnak az esélye, hogy tüneteit mutató genetikai rendellenességek később az életben.

Úgy kell egy speciális alkalmassági biológia befejezni a szükséges diplomáját a fegyelem.

Genetikai tanácsadó képesnek kell lennie arra, hogy kifejezze a tudományos fogalmak a köznyelvben. Mint egy biológia szak, akkor képesnek kell lennie arra, hogy úgy gondolja, mennyiségileg hogy mekkora a valószínűsége a különböző eredmények alapján a genetikai hajlam a betegek.

Genetikai tanácsadó kell a fejlett tudás a tudományos módszer, hogy értékelje a hasznosságát egy gyorsan növekvő számú kutatás az emberi genomban.

Egészségügyi kommunikációs munkatárs

Egészségügyi kommunikációs szakemberek felelősek nevelése közösségekben egészségügyi problémák, különösen a közegészségügyi kérdések, beleértve a fertőző betegségek, egészségügyi menedzsment, és az egészséges életmód.

Gyakran alkalmazott kórházak vagy egyéb egészségügyi cégek, az egészségügyi kommunikációs szakemberek is koordinálja az intézmény PR-kampányok, marketing stratégiát, valamint a közösségi részvétel.

Ez a karrier, erős írás, és az interperszonális készségek, mint az egészségügyi kommunikációs szakemberek felelősek megvitatása témák az emberi egészség és a betegség a széles közönség.

A biológia legfontosabb egy erős alapot, és felülmúlja más személyek, akik nem rendelkeznek a háttérben kemény tudomány. Ellentétben sok munkahely szerepel a listán, az egészségügyi szakemberek kommunikációs lehet elkezdeni a saját karrierjét csak a diplomát.

Egészségügyi Educator

Egészségügyi pedagógusok tanítani az embereket bizonyos gyakorlatok és viselkedések, amelyek elősegítik a jó közérzetet. Úgy kell a tudományos ismeretek megemészteni információk és értelmezni a kutatás körülbelül közegészségügyi aggályokat. Ezek használata a tudományos módszer szükségleteinek felmérése az összetevők, így tervezni vonatkozó programok.

Egészségügyi pedagógusok szükség van egy szilárd megértése az emberi biológia, valamint a szóbeli kommunikációs készség közvetíteni tudományos információk nyelve, hogy az ügyfelek könnyen érthető.

Egészségügyi pedagógusok, mint a biológia szakon, írok tudományos témákról, mint a táplálkozás, a biztonságos szex, kábítószer, és a stressz csökkentésére. Ők ezért kell az erős írásbeli kommunikációs készség. A munkáltatók is előírhatja Certified Health Education Specialist (CHES) adatok mellett a diplomát.

Gyógyszeripar / Egészségügyi Termék Üzletkötő

Gyógyszer vagy egészségügyi termék-értékesítési képviselők eladni orvosi ellátás, IT termékek, gyógyszerek és még a kórházak, klinikák, és egyéb orvosi gyakorlat.

Gyógyszerészeti értékesítési képviselők szükség van egy erős ismerete kémia, az anatómia, élettan és annak érdekében, hogy meg tudja magyarázni, hogy az orvosok, hogy egy új gyógyszer befolyásolja a betegek.

Ezek a munkavállalóknak szükségük van a technológiai ismeretek elmagyarázni, hogy egy termék működik. Ők is szükség van a tudományos ismeretek, hogy képes legyen megmagyarázni, hogy ez a termék előnyös mind az orvos és a beteg.

Gyógyszer vagy egészségügyi termék-értékesítési képviselők szükség van erős kommunikációs és interperszonális készségek is. A főiskolai diplomát is elég gyakran oktatás elkezdeni ebben a szakma.

Orvos asszisztens és gyakorló nővér

Orvos asszisztensek és ápoló szakemberek iránt nagy a kereslet, mint a front-line szolgáltatók. Biológia kiváló alapot diplomás munkát ezeken a hasonló szakmákban.

Orvos asszisztensek és ápoló szakemberek kell egy alapos megértése az emberi biológiai rendszerek, anatómia, élettan és diagnosztizálni egészségügyi problémák. Azt is meg kell biológia jelentős fejlett tudás a tudományos módszer, hogy értelmezze a kialakulóban lévő kutatási a különböző kezelési lehetőségek és a gyógyszerek.

Orvos asszisztensek és ápoló szakemberek kell az alkalmassági a tanulás és emlékezés tudományos és orvosi terminológiát. Ezek állás követelménye legalább egy mester fokozatot.

Orvosi és Egészségügyi Services Manager

Orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetők töltenek sok időt kölcsönhatásban egészségügyi szakemberek és fel kell szerelni a velük való kommunikáció a tudományos és eljárásaival.

Képesnek kell lenniük, hogy értelmezze a tudományos rendeletek vonatkozó orvosi szolgáltatások, és módosíthatja programokat.

Orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetők gyakran felvenni, ellenőrzésére és értékelésére az egészségügyi szakemberek és a kutatók. Képesnek kell lenniük, hogy megértsék az árnyalatok az adatait és a teljesítmény, mert értékeli a jelöltek és az alkalmazottak.

Ügyvéd

Biológia szakon lehet excel sok területen a törvény, hogy dolgozzon a tudományos ismeretek és az érvelés. Szabadalmi és szellemi tulajdon ügyvédek kell értenie a tudomány mögött biotechnológiai termékek, gyógyszerek és orvosi műszerek feldolgozni szabadalmi bejelentések és megvédeni az ügyfelek ellen jogsértést.

Környezeti ügyvédi támogatása és verseny környezetvédelmi projektek és politikák alapján megértéséhez, hogyan fog hatni az ökoszisztémát.

Orvosi műhiba ügyvéd kell a tudományos ismeretek szükségesek, hogy elemezze az orvosi beavatkozások és megítélni, hogy az egészségügyi szakemberek jártak etikailag és helyesen.

Biológia szakon tanulnak bizonyításához, hogy teszteljék a hipotézist. Peres és büntető jogászok ugyanezt kell tennie, mert építeni egy eset az ügyfél számára.

Add hozzá, hogy a technikai jellegű fizikai bizonyíték, mint a DNS-mintákat, és ez könnyen belátható, hogy miért az ember biológia szakon úgy dönt, hogy menjen a jogi egyetemet.

Pénzügyi elemző

Pénzügyi elemzők értékelik a részvények, kötvények, befektetési alapok, valamint egyéb beruházások az ügyfelek és a vállalkozások számára. Biológia szakon lehet használni a fejlett matematikai készségek, hogy segítséget nyújtsanak a sikeres különféle beruházásokra.

A legtöbb elemző összpontosítani egyes iparágak és a biológia szakon különösen alkalmas a dolgozó, mint az elemzők a biotechnológia, a gyógyszeripar, gyógyászati ​​termékek, egészségügyi szolgáltatások, környezetvédelem.

A pénzügyi elemzők, mint a biológia szakon, számítógép alapú források összegyűjtése és elemzése adatok következtetéseket levonni. Úgy kell a íráskészség generálni összegző jelentéseket eredményeiket. A főiskolai diplomát gyakran elég az induláshoz a karrier, mint egy pénzügyi elemző.

Készségek és képességek szerzett biológia Major

 • Biológia szakon megtanulják alkalmazni a tudományos módszer, kísérletek felállítása, és használja tudományos eszközökkel. Megtanulják laboratóriumi módszerekkel és eljárásokkal együtt, hogyan kell gyűjteni, szervezni, és elemzik az adatokat.
 • Biológia szakon lehet végezni bonyolult matematikai és statisztikai számítások. Értik tudományos fogalmak és a mester tudományos terminológia. Azt is megtanulják, hogy bemutassa kutatási eredmények mind szóban, mind írásban, a táblázatok és grafikonok, hogy bemutassa eredményeit.
 • Ennek eredményeként, a biológia szakon élesítés kritikus gondolkodás és problémamegoldó készség. Biológia szakon tanulni, hogy pontos, rendszeres és részletes orientált fejtik ki kutatási és laboratóriumi projekteket. A készségek, hogy a biológia szakon szerezhet lehet alkalmazni mind a tudományos és nem tudományos munkák elvégzése után.

Biológia Majors készségek listája

Itt egy lista a képességek, hogy a munkáltatók igyekeznek felvételekor biológia szakon. Tudás változhat munkát, így is át ezeket a készségeket listák különféle foglalkozások.

Jelölje ki a készségek szerzett tanulmányai során, a szakmai, és a munkahelyek alatt tartott főiskolára a kísérőlevél, folytatódik, és pályázatok.

Ha nem biztos abban, milyen karriert akarsz, nézd meg ezt a listát, és jelölje ki a készségek rendelkeznek. Akkor nézd vissza a listáját biológia karrier, és megtudhatja, mely megköveteli a készségek van.

 • Elfogadó építő kritika
 • Pontosság
 • Adatelemzés
 • Alkalmazása festékek és mutatók sejtek
 • A részletekre való odafigyelés
 • Számítás
 • Együttműködés laboratóriumi és kutatócsoportok
 • Zeneszerzés laboreredményeit
 • Megértését komplex tudományos olvasmány
 • Levezető kvantitatív kutatás
 • Létrehozása táblázatok és grafikonok, hogy képviselje megállapítások
 • Kritikus gondolkodás
 • deduktív
 • Tervezése módszertan vizsgálati hipotézisek
 • Rugalmasság
 • Adat gyűjtés
 • Tartalmaz fogalmak a fizika a kutatási
 • Integráló elvei kémia a kutatási
 • kutató
 • Ismerete laboratóriumi technikák
 • Vezető csoportos beszélgetések
 • így közelítések
 • Kézügyesség
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • Többfeladatos
 • Jegyzetelés
 • Megfigyelő
 • Szervezeti
 • Végrehajtása kvantitatív mérések
 • PowerPoint
 • Pontosság
 • Előrejelzése eredményeit
 • Felkészülés diák
 • Bemutatjuk a tudományos kutatási eredmények csoportok
 • fontossági sorrendbe
 • Problémamegoldás
 • Projektmenedzsment
 • Adni és kapni konstruktív visszajelzést
 • ellenálló képesség
 • SAS
 • Sequence genomok
 • SPSS
 • Statisztikai analízis
 • Stressz kezelés
 • taxonómia
 • Csapatmunka
 • Test szedési
 • Idő beosztás
 • Használata elektronmikroszkóp
 • Verbális kommunikáció
 • függetlenül működik
 • Írás esszék
 • Írásban tudományos kutatási papírok
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *