Típusú Cover Letters

Posted on

Típusú Cover Letters

Ha álláskeresés, ezért fontos, hogy válassza ki a megfelelő kísérőlevél a levél célja. Vannak különböző típusú kísérőlevél, köztük az öt leggyakoribb típusok: alkalmazás levelek, áttétel kísérőlevél, motivációs levelet, a hálózatépítés és értékajánlatot leveleket.

A motivációs levél használ fogja meghatározni, hogy pályáznak közvetlenül munkát, vagy egyszerűen csak keres álláskeresési segítséget magánszemélyek a szakmai hálózat.

Make Your Letter Egyedi

Ügyeljen arra, hogy válasszon egy típusú kísérőlevél, amely tükrözi, hogyan alkalmazzák a munkát, vagy milyen típusú munkakereséshez nyújtott támogatást kéred.

A motivációs levél kell kifejezetten, hogy adott célra. Ha ez egy kísérőlevél csatolt önéletrajz egy állásra, akkor kell testre minden helyzetben, amit keres. Bérbeadása vezetők felismerik, ha egy kérelmező kísérőlevél generikus egyik, hogy ő már használtak az több pozícióban. Ilyen kísérőlevél, amelyek azt mutatják, gondoskodás hiánya vagy mély érdeklődést a cég azt eredményezheti, hogy az önéletrajz mellőzés nélkül egy pillanat alatt.

Típusú Cover Letters

  • Jelentkezés:  Egy alkalmazás levél van írva, hogy alkalmazni egy adott feladat megnyitása. Ez egy hagyományos kísérőlevelet, melyet elküldött önéletrajz, hogy egy állásra.
  • Referral Cover Letter:  A referral kísérőlevél nevét említi, aki arra hivatkozott, hogy a munkát. Ez lehet egy nagyszerű módja annak, hogy a munkáltató érdeke, különösen akkor, ha az egyes biztosító az áttétel ismertek a vállalat érdekli dolgozik.
  • Letter of Interest:  egy motivációs levelet, vagy más néven a kutatás levélben érdeklődik a lehetséges állás egy adott cég.
  • Hálózati levél:  Hálózati betűk kérni álláskeresési tanácsot és segítséget. Ezeket lehet kezelni a kollégák, hogy az egyének már találkozott a szakmai konferenciák és egyéb iparági eseményekkel, vagy az emberek, akikkel kapcsolatban a szakmai közösségi oldalak, mint a LinkedIn.
  • Értékajánlat levél:  A értékajánlatot egy rövid nyilatkozatot arról, hogy mi teszi a jelölt egyedülálló.

Mint már említettük, a kísérőlevél kell irányulnia, hogy a potenciális munkahelyek érdekli. Ez azt jelenti, hogy írás előtt egy alkalmazást írni, beutalóval kísérőlevelet, egy motivációs levelet, vagy értékajánlatot írni, meg kell tennie a házi feladatot, és a kutatás a vállalat küldöd a levelet. E tudással felvértezve, akkor majd bizonyítani a levélben, hogyan skillset és a szakmai tapasztalatot is jelentősen hozzájárulnak a szervezet hívnak téged.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *