Hogyan készüljünk fel a Behavioral Állásinterjú

Posted on

Hogyan készüljünk fel a Behavioral Állásinterjú

Mi a viselkedési interjú? A jelentkezőknek a foglalkoztatás gyakran kérdezik, mi a különbség a rendszeres állásinterjúra, és a viselkedési interjú. Mit kell tennie, hogy készen áll, ha a munkáltató fogja megkérdezni viselkedési alapú interjú kérdése?

Nincs különbség a tényleges méret a állásinterjún. Lesz még találkozni egy kérdező és válaszolni interjú kérdésekre. A különbség az, hogy milyen típusú interjú kérdéseket fogják kérni.

Tekintse át információt a különbség viselkedési és hagyományos állásinterjúk, példa olyan kérdésekre, és hogyan kell kezelni egy viselkedési interjú.

Mi a Behavioral állásinterjúra?

Viselkedési alapú kutatást is kikérdezés alapján felfedezik, hogy az interjúalany járt bizonyos foglalkoztatáshoz kapcsolódó helyzetek. A logika az, hogy hogyan viselkedett az elmúlt megjósolni, hogyan fog viselkedni a jövőben, azaz a múltbeli teljesítmény jósolja jövőbeli teljesítményre.

hagyományos Interjúk

A hagyományos interjú, meg kell adnia egy sor kérdést, amelyek általában egyszerű választ, mint a „Mik az erősségei és gyengeségei?” vagy „Milyen főbb kihívásokat és problémákat ment szembe? Hogyan kezeljük őket?” vagy „leírni egy tipikus munkahét.”

A viselkedési interjú, a munkáltató úgy döntött, milyen képességek szükségesek az ember hívnak, és kérdéseket tesz fel annak kiderítésére, hogy a jelölt azokra a képességekre. Ahelyett, hogy hogyan viselkednek, akkor kérni, hogy hogyan nem viselkednek. Az interjúztató akarja tudni, hogyan kezeli a helyzetet, ahelyett, hogy mit lehet csinálni a jövőben.

feltett kérdések

Viselkedési interjú kérdések lesz hegyes, több tapintási és pontosabb, mint a hagyományos interjú kérdésekre:

 • Adjon példát olyan alkalom, amikor használt logika, hogy megoldja a problémát.
 • Mondjon példát a cél akkor születik, és mondja meg, hogyan érhető el ez.
 • Ismertesse egy döntésedtől hogy népszerűtlen volt, és hogyan kezeli azt végrehajtó.
 • Neked ment felett és azon túl a Call of Duty? Ha igen, hogyan?
 • Mit csinálsz, ha a menetrend megszakad? Mondjon példát, hogyan kezelje.
 • Neked kellett győzni a csapat dolgozik egy projekten nem voltak elragadtatva az egész? Hogyan csináltad?
 • Előfordult kezelni a nehéz helyzeteket egy munkatárs? Hogyan?
 • Mesélj arról, hogyan működött hatékonyan nyomás alatt.
 • Több viselkedési interjú kérdésekre.

A nyomon követés kérdésekre is részletezzük. Lehet kérni, hogy mit tett, mit mondott, hogyan reagálnak, vagy hogyan érezte magát közben a szituáció, megosztva a bérleti vezetője.

Készítmény

Mi a legjobb módja annak, hogy készítsen? Fontos megjegyezni, hogy nem fogja tudni, hogy milyen típusú interjú kerül sor, amíg nem ül az interjú szobában. Így készítsen választ a hagyományos interjú kérdésekre.

Aztán, mivel nem tudja pontosan, milyen helyzetekben fogja kérdezni, ha ez egy viselkedési interjú, frissíteni a memóriát, és úgy néhány speciális helyzetekben is foglalkoztak vagy projektek már dolgozott. Lehet, hogy tudja használni őket, hogy segítsen keretet válaszokat.

Tipp : Készítsük történet illusztrálja, hogy amikor már sikerült megoldani a problémákat, vagy végeztek emlékezetesen.

A történetek hasznos lesz, hogy segítsen válaszolni értelmesen viselkedési interjú. Akkor találjon a STAR interjú válasz technikát, mely egy módja a válasz viselkedési interjú kérdésekre.

Végül tekintse át a munkaköri leírás, ha van, vagy a munkaajánlatot vagy hirdetéshez. Akkor lehet, hogy kap egy értelemben, amit a készségek és viselkedési jellemzői a munkáltató keresi olvasva a munkaköri leírás és helyzetét követelményeknek.

Az interjú során

Az interjú során, ha nem biztos abban, hogyan kell válaszolni a kérdésre, kérjen felvilágosítást. Akkor biztos, hogy ezeket a pontokat a választ:

 • Sajátos helyzet
 • A feladatok, amelyeket meg kell tenni
 • A már megtett mozdulatok
 • Az eredmények, azaz, mi történt

Fontos szem előtt tartani, hogy nincsenek jó vagy rossz válaszok. A kérdező egyszerűen megpróbálja megérteni, hogyan viselkedett egy adott helyzetben. Hogyan reagál fogja eldönteni, hogy van egy illeszkedik egymáshoz, a készségek és a helyzet a cég arra törekszik, hogy töltse.

Tehát figyelj, világos és részletes, ha reagálni, és ami a legfontosabb, hogy őszinte legyek. Ha a válasz nem az, amit a kérdező keres, ebben a helyzetben nem lehet a legjobb munkát.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *