Amennyiben egy jogi asszisztens Ide Law School?

Posted on

Amennyiben egy jogi asszisztens Ide Law School?

Mint jogi asszisztens, megvan betekintést joggyakorlat. Egy bizonyos ponton, ez természetes, hogy vajon akkor lenne jobb, mint egy ügyvéd. Végtére is, van egy sokkal több on-the-föld élmény, mint a bejövő munkatársait, akik közül sokan még soha nem tette be a lábát a tárgyalóteremben vagy látott egy sor M & A dokumentumok. Nem tudna alkalmazni, amit tanultál, hogy feljebb a ranglétrán mint egy ügyvéd? Mielőtt a nagy lépés, itt van néhány dolog, hogy fontolja meg.

Will You Really kapok egy fizetés frissítés?

Paralegals, akik szeretnének lenni jogászok gyakran megkísértette a magasabb bázis fizetések ügyvédek általában teszik. De ez a szám félrevezető lehet. Ügyvédek fizetett alkalmazott, és nem kap több fizetést, ha túlórázik. Ezzel szemben paralegals fizetnek többet annál működnek. Ha beszélünk egy tárgyalás helyzet, ahol mindenki a csapat dolgozik 20 órás napok (nem, hogy nem gyakori, sajnos), a paralegals lehet, hogy több óránként, mint sokan az ügyvédek! Mielőtt dönt, hogy befektetni $ 100,000 vagy több jogi egyetemen egy magasabb fizetés, a matek és győződjön meg róla, hogy fog eredményezni magasabb óradíjat (figyelembe véve a hallgatói hitel fizetési lehet, hogy marad).

Hogyan fog az életminőség is hatással?

Bár ez talán nem tűnik úgy, ha egy in-demand asszisztens, akkor valószínűleg jobban ellenőrzése alatt a munka-magánélet egyensúly, mint egy ügyvéd nem. Mert akkor kap fizetett túlóra, ügyvédi így legalább némi figyelmet az órák számát te is kérte, hogy a munka. Mint ügyvéd, akkor alapvetően a hívás minden alkalommal, valami nagyon sokan mélyen kellemetlen.

Milyen típusú munka Akarsz csinálni?

Tovább elsődleges motiváló tekintve átmenet jogi asszisztens, hogy egy ügyvéd, hogy nem érdekes, vagy nagyobb kihívást munkát. Itt fontos, hogy alaposan megvizsgálják a munka ügyvédek, különösen a fiatal jogászok, ténylegesen.

Az élet egy vezető partner nézhet elbűvölő miközben átadod a dokumentumok határokon vizsgálat a bíróság, tartsd észben, hogy évekbe telik, hogy ezen a ponton. Mint egy új ügyvédet, akkor is meg kell fizetni a díjat az árkokban, ezzel gépies munka, hogy lehet kevésbé érdekes, mint szervező összes dokumentumot az ügy jogi asszisztensként.

Mielőtt úgy dönt, hogy menjen a jogi egyetemet, némi tájékoztató interjúk ügyvédei a cég (ha kényelmes tudatja velük, akkor lehet folytatni ezt az utat), vagy a többi ügyvéd tudja. Kap egy jó érzést, amit csinálnak egész nap, így lesz abban a helyzetben, hogy értékelje, hogy „ügyvéd munka” valójában mit akar csinálni.

Milyen típusú munkát leszel képes jutok?

Paralegals akik mennek a jogi egyetemre, néha várni, hogy lesz egy lábát a felvételi folyamatot, de még ha van kapcsolódó szakmai tapasztalat, a jogi területen egy nagyon hierarchikus helyen. Ha a munka egy AmLaw cég mint jogi asszisztens, nem valószínű, hogy lesz bérelt ott, mint egy ügyvéd, ha nem a végén egy felső jogi egyetemen. Személyes kapcsolatok fontos, persze, de csak odáig. Végül, családfa mindig hordozza a nap sok helyen.

Ha úgy dönt, hogy megy ez, és alkalmazza a jogi egyetemet, megvizsgálja, hogyan lehet megtartani a tartozás le, és akkor még több lehetőség, ha diplomás. Hacsak nem célja egy díszes BigLaw munkát, majd a jogi egyetemre, részmunkaidőben, miközben továbbra is a munka lehet egy jó lehetőség.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *