Hogyan válhat egy pilóta: Step-by-Step Guide

Posted on

Hogyan válhat egy pilóta: Step-by-Step Guide

Pilóták repülÅ‘gép beleértve repülÅ‘gépek és helikopterek. Azok, akik repülnek a megélhetésért ismert kereskedelmi pilóták vagy pilóták. Pilóták közlekedés az emberek és a rakomány szerint rögzített menetrend. Kereskedelmi pilóták dolgoznak a cégek, melyek a charterjáratok biztosítani mentési műveletek, nem légi fényképezés vagy adjon járatok egyéb okok miatt. Ha azt szeretné, hogy pilóta legyen itt információkat a kezdéshez. ElÅ‘ször megtudja, ha azokkal a jellemzÅ‘kkel, hogy sikerül ezt a tevékenységet, majd megtudjuk, az oktatási, képzési és minÅ‘sítési követelményeknek.

Van mit vesz, hogy a pilóta?

Ahhoz, hogy egy hivatásos pilóta, akkor kell bizonyos készségfejlesztÅ‘ vagy személyes jellemzÅ‘k. Pilóták képesnek kell lennie arra, hogy jól kommunikálni másokkal, és ezért kell az erÅ‘s, aktív hallgatás és beszédkészség. Azt is meg kell kiváló problémamegoldás és a kritikus gondolkodás képességeit felismerni a problémákat, meghatározza azokat a lehetséges megoldásokat, majd értékelje, hogy melyik vagy azok lesznek a legjobb eredményt. Is, hogy kell jó idÅ‘gazdálkodási készségek. Meg kell vizsgálnia, hogy van-e ezeket a tulajdonságokat, mielÅ‘tt elkezdi hogy folytassa a pályafutását, mint pilóta.

KötelezÅ‘ oktatás, képzés és tanúsítás

Az oktatás és képzés van szüksége attól függ, hogy azt tervezi, hogy a munka, mint egy kereskedelmi vagy pilóta. Ha azt szeretnénk, hogy egy kereskedelmi pilóta, akkor kell egy középiskolai vagy ekvivalencia diploma, de ha a végsÅ‘ cél az, hogy repülni a regionális vagy nagy légitársaság, akkor meg kell keresni a diplomát. Ne aggódj, ha nem biztos még. Tudod mindig megy vissza, és kap a diplomát késÅ‘bb. Sok pilóták kezdik meg karrierjüket, mint a kereskedelmi pilóták.

Bármit is dönt, hogy nem lesz, persze, meg kell tanulni, hogyan kell repülni. Lehet, hogy repülés oktatás egy független FAA (Federal Aviation Administration) -certified oktató vagy egy FAA-certified kísérleti iskola. Használja a kereshetÅ‘ adatbázisban a FAA honlapon található egy iskola. Akkor elÅ‘bb-utóbb meg kell, hogy egy tanuló pilóta igazolást. Nem kell, hogy legyen egy, hogy repülÅ‘ órák, de akkor szükség van rá, mielÅ‘tt repülhet egyedül. Meg kell lennie legalább 16 éves, hogy jogosultak legyenek egy, és akkor meg kell felelnie egy fizikális vizsgálat által irányított FAA-Meghatalmazott Aviation orvosszakértÅ‘. Keressen egy Aviation orvosszakértÅ‘ (AME).

Akkor végül alkalmazni a saját kísérleti igazolást. Ehhez meg kell lennie legalább 17 éves, és már elkészült 35 és 40 óra repülési idÅ‘t típusától függÅ‘en a repülés iskola Ön részt vesz. Meg kell adnod elméleti és gyakorlati vizsgák. Sok különbözÅ‘ módon, hogy épít repülési idÅ‘, amelyek közül néhány ingyenes.

A privát pilóta nem lehet fizetni az Å‘ szolgáltatásokat az FAA szabályoknak megfelelÅ‘en. Ezért, ha azt szeretnénk megélni, mint a pilóta elÅ‘ször kap egy kereskedelmi pilóta engedélyét. Ezt követÅ‘en, ha azt szeretné, hogy repülni egy légitársaság, akkor kell, hogy Airline Transport Pilot (ATP) minÅ‘sítés.

Hogyan Get Paid To Fly

Keresni a kereskedelmi pilóta engedély, be kell jelentkeznie legalább 250 óra repülési idÅ‘t. Ez magában foglalja az idÅ‘t töltött megdolgoznak a Private Pilot tanúsítás. Is, akkor kell lennie legalább 18 éves, és adja át a fizikális vizsgálat, valamint egy írásbeli vizsga és a gyakorlati repülési vizsga.

Kérni Airline Transport Pilot tanúsítás, akkor meg kell felhalmozni legalább 1500 óra repülési idÅ‘t. Sok pályázó Ehhez dolgozik, mint egy kereskedelmi pilóta vagy egy etapban a hadsereg. Azt is át kell adni a fizikai, írásbeli és gyakorlati vizsgák. Ahhoz, hogy a munkát egy légitársaság, be kell jelentkeznie ezer órányi repülési idÅ‘t.

Ha egy légitársaság vagy on-demand szolgáltatások légi cég bérel akkor ez biztosítja az on-the-job képzés, amely általában a 6 és 8 óra Å‘rölt iskola mellett 25 óra repülési idÅ‘t. Akkor is meg kell tanítani repülni bizonyos típusú repülÅ‘gép.

Ismerkedés a First Job, mint kereskedelmi vagy pilóta

Amint megvan a megfelelÅ‘ minÅ‘sítés, akkor munkát keresni. Íme néhány a képesítések munkaadók keresik:

  • „Munkaképesség egy csapat és szélsÅ‘séges környezeti körülmények között.”
  • „LehetÅ‘ség ülni vagy állni hosszú ideig, és képes felemelni 50 font.”
  • „Képes alkalmazkodni a változó menetrendek és a nagynyomású helyzetekben.”
  • „Képesnek kell lennie arra, hogy a munka rugalmas ütemezés, beleértve éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon.”
  • „Késznek kell lennie arra, hogy a munka több napig távol otthonról, dolgozni változatos ütemtervet.”
  • „Képesnek kell lennie arra, hogy kezelje az Å‘ pihenésre való felkészülés érdekében a repülési szolgálatra során mindenkor a turné.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *