A különbség interning egy kis cég vs. Nagyvállalatok

Posted on

 A különbség interning egy kis cég vs. Nagyvállalatok

Ha a nyári gyakorlat szezonban találat, sok a fiatal jelöltek kell eldönteni, hogy milyen méretű vállalat akarnak dolgozni, a start-up, egy közepes méretű vállalat, vagy egy nagy cég. Bár szakmai hajlamosak bizonyos hasonlóságok, függetlenül a vállalati méret, a szerep, a tapasztalatok és lehetőségek eltérőek lehetnek, ahogy mozog a nagyobb társaság egy kisebb. Nem tudva a különbség stresszes lehet, ha tudja eldönteni, hogy melyik szakmai gyakorlat az Ön számára.

Amikor földet egy szakmai, függetlenül attól, hogy a vállalat az kicsi vagy nagy, kapsz nagy gyakorlati tapasztalat, egy önéletrajz építő, hálózati lehetőségeket, és lehetőséget, hogy igazán dönteni, ha szeretné folytatni a területen a diploma megszerzése után.

Márkanév elismerése

Egyesek szert szakmai tapasztalat nagy cégek, mint a Fox vagy az NBC , például. Egy nagy, márkás cég szakmai az önéletrajz segítségével egy munkát egy szakértői cég a diploma megszerzése után.

Nagy nevek számít még az olyan területeken, mint a jog, és amikor az emberi erőforrások személyzet átvizsgálja folytatódik, kiemelkedő cégnév látszanak. Ha tanul marketing, akkor adjunk hozzá egy csomó nagyobb befolyással önéletrajzát, ha gyakornok a Disney, mintsem egy butik cég.

Egy közepes méretű PR cég tud nyújtani egy nagy élmény és különböző módon lehet nevünket helyben, ami segíthet a post-főiskolai kilátások. A kis cégek megvannak a maga előnyei, de nem fog a Névfelismerő előnyöket. Lehet, hogy még nehezebben találni nagynevű mentorok belül a kisebb cégek és kevésbé férnek hozzá a veteránok, akik már a grind és élt mondani róla.

Egy tökéletes világban, akkor az lenne az előnye tapasztalható különböző méretű vállalkozások és a hegyezi, hogy együtt haladjon minden egyes típusú gyakorlat.

A nagyobb cégek, valóban biztosítja a szakmai lehet egy sokkal mélyebb folyamat. Ön valószínűleg találkozni a HR osztály első megtudni konkrét alkalmazási határidők, kezdési időpontok, és a befejezés dátumát. Akkor is kap a vállalati promóciós árut, mint a portfóliók, tollak, és más finomságok, amelyek hordozzák a cég logóját.

Attól függően, hogy a méret a cég, és hogyan alakult a szakmai program, a cég lehet kezelni gyakornok ingyenes ebéd, executive ebédet sorozat hangszórók, gyakornok keveredés eseményeket, és így tovább. A nagyobb vállalatok, többen voltak a környéken, de lehet, hogy nem feltétlenül kell a lehetőséget, hogy találkozzon velük.

Egyre Munkatapasztalat

Ha gyakornok kisebb, illetve közepes méretű cégek, akkor valószínűleg tudja, hogy szorosabb kapcsolatokat a munkatársainak alatt, mert vannak kevesebben és kevesebben gyakornokoknak.

Ön is több valós lehetőségeket, hogy segítsen másoknak különböző projekteken. A tipikus feladatokat fog végezni, mint gyakornok-adminisztrációs munka, kutatás, jegyzetelés, és megfigyeljük találkozók, amelyek nem feltétlenül különbözik a munkát, amit csinálni nagyvállalatok. Az egyetlen különbség az, hogy akkor több lehetőséget, hogy több felelősséget és szélesebb különböző feladatokat.

Ha tervezi, hogy egy szakmai egy cég, amely nem érdekes dolgokat, de még senki sem hallott róluk, ez rendben van. Ne a szakmai, maradandó hatását, nem a legjobb, hogy vegyenek részt a értelmes munkát, hálózat, és segít a különböző feladatokat, mint lehetséges. Egy nagyobb társaság, akkor is kap nagy élmény, de akkor is a végén játszik számítógépes játékokat egy üres asztal, egész nap.

A környezet

Előfordulhat, hogy interning egy nagyobb cég olyan, mint egy általános, személytelen tapasztalat valamilyen módon. A kisebb cégek sokkal könnyebben létre egy személyes érzést, és mert a személyzet nem lesz olyan nagy, akkor valóban kötést és ismerje meg a kollégák.

A kisebb cégek, akkor valószínűleg van, hogy a munkavállalók, akik meglehetősen magasan a cég, ami ki, hogy több érdekes munkát és több befolyásos kapcsolatok. Ezzel szemben, a gyakornok a nagyobb vállalatok találják magukat példányban rángatás kávé alacsonyabb szintű alkalmazottak.

Ezek a napok, a legtöbb diák lesz gyakornok több vállalat során az egyetemi karrierjét. Miután elkészült a szakmai gyakorlat egy kisebb társaság, folytatni egy szakmai felismerhető márkás cég.

A korábbi gyakornok tapasztalat kell segít földet elég nagy név. Miután mindkét lehetőséget mérlegelni fogja ki az önéletrajz és kapsz hasznos tapasztalatot két különböző méretű vállalatok számára. Remélhetőleg, a végén a gyakorlat, akkor jobban érzi magát a méretét és típusát a cég szeretne dolgozni főiskola után.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *