Sport Agent munka leírása: fizetés, készségek, és további

Posted on

Sport Agent munka leírása: fizetés, készségek, és további

Sportügynökökkel az érdekét képviselik sportolók, különösen a szerződéses tárgyalások. Azt is kezelni szponzoráció, PR, és a pénzügyi tervezés. Hivatásos sportolók gyakran aláírásával első hivatásos szerződést a végén tizenéves vagy korai 20-as évek és csak ritkán van tapasztalata, vagy az oktatás, hogy teljes mértékben megértsék a jogi bonyodalmakat. Abban az esetben, nagy horderejű sportolók, azok a szerződések gyakran több százezer vagy millió dollárt, és a sportolók útmutatásra van szüksége kezelése azok pénzügyeit.

Sport Agent Feladatok és felelősségi körök

Sportügynökökkel kell jártasak az alábbi feladatokat, hogy sikeres legyen a munkájukat:

 • tárgyalási
 • Miután szaktudása ügyfeleik sportok
 • Adatgyűjtés
 • statisztikai elemzése
 • akciók
 • Hálózat
 • Értékesítés

A legnagyobb felelősség sportügynökökkel jellemzően tárgyal szerződéseket a játékosok az általuk képviselt. Ehhez hatékony szereket kell, hogy megértsük ügyfeleik ér a piacon, ami azt jelenti, tudva a sport, valamint az általános vezetők vagy egyéb csapatvezetők tárgyal a másik oldalon az asztal.

Minőségben kell, hogy képes azonosítani hasonló játékosok, akiknek a szerződése is szolgálhat, mint a kiindulási, amit az ügyfelek keresik. Sportügynökökkel képesnek kell lennie arra, hogy jelen teljes statisztikai elemzések azt mutatják, hogy az ügyfelek érdemelnek a szerződések keresik.

Sok szempontból szerek értékesítése ügyfeleik érdemes csapat a bajnokság, ahol játszani, és keresse meg az általános vezetők említett ligák, akik értéket, amit az ügyfelek hez. Ez megéri formájában érkezik a játék a pályán, a bíróság, vagy a jég, és ez is jön formájában marketing potenciál a csapatnak. A népszerű, vagy sikeres játékos fokozhatja jegyeladások vagy mez értékesítés. Egy ügynök is segíthet játékosok növeljék jövedelmüket keresztül bejegyzések.

Sport Agent fizetés

Míg néhány anyag, hogy milliók képviselő magas rangú sportolók, akik jele szerződések értéke több tízmillió dollárt, a legtöbb ügynökök dolgoznak a sportolók kisebb léptékben.

 • Medián éves Fizetés: $ 59829
 • Top 10% Éves Fizetés: $ 90,000
 • Alsó 10% Éves Fizetés: $ 27,000

Forrás: Payscale.com

Oktatás, képzés, és minősítés

A szerződések lehetnek összetettek, így ügynökök kell, hogy a jogi és pénzügyi tapasztalat és tudás, hogy kézműves dokumentumok legjobban illő ügyfelek igényeit. Sport szerek jönnek a különböző háttérrel.

 • Oktatás: Bár nem teljesen szükséges, a jogi diploma gyakran a legjobb út a karrier, mint egy sport ügynök. Mivel a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások olyan fontos szempont a feladat, fontos, hogy az ügynökök, hogy egy jogi alapot. Sok sportügynökökkel diplomások sport programok az egyetemi szintű, akik majd tovább, hogy adjunk egy jogi diplomát. Ügynökök, akik nem rendelkeznek jogi diplomát általában kell dolgozni, aki nem rendelkezik a jogi szakértelemmel szerződések felülvizsgálata, és tanácsot kell.
 • Vizsga: A különböző ligák vagy játékosok szövetségek gyakran igényelnek szereket kell igazolni, hogy képviselje a játékosok. Ezek a tanúsítványok eltérőek liga.

Sport Agent Skills & kompetenciák

Mivel a sport szer keverékek üzleti és értékesítési készségek a szenvedély a sport. Nem mindenki szereti az üzleti oldala a sport, de szereket kell az értékesítési és marketing ismeretek segítik ügyfeleiket, hogy a lehető legjobb pénzügyi hozam atlétikai képességeit.

 • A szerelem a sport: Agents szükség a legmagasabb szintű tudás a sport ügyfeleik játszanak, és a legjobb módja annak, hogy jó legyen a megszerzése, hogy a tudás, hogy igazán élvezni elemzése sport, a játékosok és a csapatok.
 • Emberek ismeretek: Szakmai sport járnak a nagy nyomás és a sok nagyon erős személyiség. Hogy munkájukat jól, sikeres ügynökök kell, hogy képes hatékonyan kommunikálni, és szakmailag sportolók és csapat vezetői.
 • Értékesítési ismeretek: Első sportoló jobb szerződés vagy jóváhagyását gyakran arról szól, hogy egy hatékony értékesítési pályán. Ez magában foglalja csinál a szükséges kutatásokat, és bemutatja a csapat miért az üzlet jó nekik, valamint az ügyfél.
 • Állandóság: A legjobb ajánlatok nem jön össze egy éjszakán át, és az épület egy ügyfélkörrel is időt vesz igénybe. A korai munkák szerződéses tárgyalások gyakran kezdődik, mint egy évvel korábban egy új üzlet valóban elérte, és ügynökök csak most kezdik el általában kell, hogy hozzanak éves munkát az üzleti rögzítése előtt a saját ügyfelek.

Job Outlook

Job növekedés ügynökök képviselő sportolók és szórakoztató előrejelzések 3 százalékos évtized végződő 2026 szerint a Bureau of Labor Statistics. Ez lényegesen kevesebb, növekedés, mint a 7 százalékos átlagos várható a munkahelyek egészére.

Munkakörnyezet

A munkahelyi környezet változik attól függően, hogy egy ügynök dolgozik önállóan, vagy egy nagyobb iroda. Valaki csak most kezdik el, mint egy olyan ügynökséget lehet feladata a kutatás során, hogy támogassa a tárgyalások, hogy felügyeli a tapasztaltabb ügynök. Egy szer, egymástól függetlenül dolgozó lesz felelős az egész folyamat. A személyzet is rendelkezésre, hogy segítse, de a független ügynök mindig lesz szélesebb felelősséget.

Munkarend

Mivel a sport szer egy rendkívül igényes munka, amely gyakran magában, hogy mindenkor rendelkezésre álljanak, hogy szolgálja az ügyfelek igényeit és fenntartani a szakmai képeket. Amikor nem dolgozik közvetlenül foglalkozni szerződés tárgyalás vagy megoldani a problémát, ügynökök kell statisztikai elemzése és előkészítése a jövőbeli tárgyalások.

Hogyan juthat a Job

ALKALMAZ

Sport karrier kereső és Work in Sports nyújt munkaajánlatok karriert sport.

kapcsolataikat

Létrehozásáról erős hírnevét a sport irányító vagy egyéb kapcsolódó feladatok segítségével elindítani a karrierjét, mint egy ügynök.

Összehasonlítva Hasonló állások

A készségek szükségesek, hogy egy jó sport ügynök jól lefordítani, hogy más szakmák, amelyek alkalmazhatók a más területeken a professzionális sport irányítását. Néhány azokat a pozíciókat és azok átlagos éves fizetések a következők:

 • Ügyvéd: $ 119.250
 • Pénzügyi igazgató: $ 125.080
 • Marketing Manager: $ 132.230

Forrás: US Bureau of Labor Statistics

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *