Jól fizető munkahelyek, amelyek nem igényelnek Főiskolai diploma

Posted on

Jól fizető munkahelyek, amelyek nem igényelnek Főiskolai diploma

Ön keres egy nagy fizető munkát, de nem akarnak beruházni egy négyéves vagy diplomát? Nem kell, hogy egy főiskolai diplomával kap egy jó állást. Van egy új típusú munkát, amely hangsúlyozza, készségek át az oktatás és a szakmai tapasztalat. „Új állásokat,” más néven „közepes szakképzettséget igénylő munkakörökben,” azok, amelyek megkövetelik bizonyos kemény készségek, de nem feltétlenül szükséges egy négyéves főiskolai diploma (vagy kiterjedt munka története). Gyakran előfordul, hogy a munkavállalók is kap a szükséges készségeket a munkát a szakképzésen keresztül, a tanúsítvány program, szakmai gyakorlatot, vagy egy kétéves szak.

Ezek készség-alapú feladatok megtalálhatók a különböző iparágakban. Ezek különösen gyakori az egészségügy, az információs technológia (IT), és a gyártás. A kórházak, állami kormányok, iskolák, gyártók, informatikai cégek és egyéb szervezetek elkezdték keresni a munkavállalók számára a megfelelő készségek, hanem a megfelelő mértékben. Egyes vállalatok is kínálnak fizetett képzési programok pályázók, amelyek hasonlóak a szakmai gyakorlatot is.

Itt van egy lista a tíz legnépszerűbb új állásokat. Ezek a munkahelyek, amelyek nem igényelnek egy négy éves mértéke, kínálnak jó fizetések, és nagy az igény. Olvassa el a leírást minden egyes feladat, és melyik az új nyakörv munka az Ön számára.

Szamítógép programozó

A számítógép-programozók létre, írás és teszt kód, amely lehetővé teszi a számítógépes programok és alkalmazások működését. Ezek jellemzően kell tudni a különböző programozási nyelvek, beleértve a Java és a C ++. Lehet, hogy dolgozzon ki egy számítógépes rendszerek tervezése cég, vagy tudtak dolgozni a szoftver kiadók vagy a pénzügyi vállalatok, többek között. Mivel ez a munka a számítógépen, sok programozó távmunkát, ami lehetővé teszi a rugalmasságot.

Bár sok számítógép-programozók van egy diplomát, néhány csak szükség van egy társult diplomát, vagy kiterjedt tapasztalattal kódolás. A programozók is válhat hitelesített konkrét programozási nyelvek, így ezeket az igazolásokat is segít munkát jelölt felvettek. Egy másik lehetőség az, hogy a készségek meg kell kap bérelt látogat egy bootcamp.

A medián fizetni egy számítógép programozó $ 84280 (2018) szerint a Munkaügyi Minisztérium Foglalkozási Outlook Handbook .

Computer Security Analyst

A számítógépes biztonsági elemző (más néven információs biztonsági elemző ) segít megvédeni a szervezet számítógépes hálózatok és rendszerek.

Egyes munkáltatók szeretné elemzők egy főiskolai diplomát számítógép-tudomány, vagy kapcsolódó területen, és néha még akar jelöltek egy mester fokozatot információs rendszerek. Azonban néhány vállalat hangsúlyozva ismeretek számítástechnika, programozás, és az IT-biztonság több mint egy meghatározott mértékben.

Ezt a munkát tapasztalható sokkal gyorsabb, mint az átlagos növekedési ráta. A számítógépes biztonsági elemzője keres átlagosan $ 98.530 (2018) szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Computer Support Specialist

A számítógépes támogatást szakértő segítséget nyújt az emberek és a vállalatok a számítógépes berendezések és / vagy szoftver. Lehet, hogy segítse az informatikai dolgozók egy szervezeten belül, vagy segítséget nem IT felhasználók számítógépes problémák. Segítenek az emberek személyesen, telefonon, vagy az interneten.

Számítógépes támogatási szakemberek általában nem kell egy főiskolai diplomát. Ehelyett szükség számítógépes ismeretek, valamint a kommunikáció és az emberekhez. Gyakran előfordul, hogy szükség volna egy pár számítógépes és informatikai tanfolyamokat, vagy egy társult diplomát. Egyes vállalatok megkövetelik a számítógép támogatási szakemberek, hogy menjen át a tanúsító program.

Ezt a munkát tapasztalható gyorsabb, mint az átlagos növekedési ráta. A számítógépes támogatást szakember keres átlagosan $ 53.470 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Database Manager

A adatbázis-kezelő (más néven adatbázis-adminisztrátor) az, aki tárolja és rendszerezi az adatokat speciális szoftverek használatával. Ő gondoskodik arról, hogy az adatok biztonságos és elérhető, hogy az emberek, akiknek szükségük van hozzáférése. Adatbázis kezelők munka szinte minden iparágban, de általában működik vállalatok számítógépes rendszerek tervezése és támogatása.

Míg egyes adatbázis-kezelő munkahely igényel főiskolai vagy egyetemi diploma a vezetői információs rendszerek, a munkaadók egy része már elkezdték keres adatbázis-kezelők, akik egyszerűen csak erős ismerete adatbázis nyelvek, mint például a Structures Query Language (SQL).

Ezt a munkát tapasztalható gyorsabb, mint átlagos növekedési üteme, az átlagos fizetés a $ 90.070 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Diagnosztikus orvosi szonográfust

Alias ​​ultrahang technikus, egy orvosi diagnosztikai szonográfust dolgozik irányítása alatt egy orvos, hogy készítsen ultrahang képet a betegek számára. Orvosi sonographers működnek a kórházak, orvosi rendelők, orvosi rendelők, laboratóriumok.

Míg néhány ember egy főiskolai diplomát ultrahangvizsgálat is vannak társult fok és egyéves bizonyítványt programokat.

Ezt a munkát tapasztalható sokkal gyorsabb, mint az átlagos munkahelyek számának növekedése. Orvosi szonográfusok keresnek átlagosan $ 67.080 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Szerszám-és Die Maker

Szerszám-és die döntéshozók olyan típusú gépész, hogy létrehozni és működtetni a különböző mechanikus és gépi működtetésű eszközök előállításához felhasznált szükséges eszközök a gyártási folyamat során.

Szerszám-és die döntéshozók segítségével tanulhat gyakornoki programokat, szakiskolák, szakközépiskolák, vagy on-the-job képzés. Ha a feladat magában foglalja a számítógép-vezérlésű gépek, szerszám-és die készítő esetlegesen szükséges további IT tanfolyam és informatikai tapasztalat.

Szerszám-és die készítő pozíciók közül a magasabb fizetési gyártási alkalmazotti pozíciókat. A medián fizetés ebben a helyzetben van $ 44.950 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Hálózati és számítógépes rendszergazda

Hálózati és számítógépes rendszergazdák telepíteni és üzemeltetni számítógépes rendszerek a vállalatok számára. Mivel szinte minden iparág hálózati és számítógépes rendszerek, ezek a rendszergazdák működik minden területen, az IT finanszírozására az oktatás.

Míg egyes hálózati és számítógépes rendszergazda munkahely igényel diplomát, egyre több állás igényel csak egy felsőfokú bizonyítványt és erős számítógépes ismeretek.

Az átlagkereset ebben a helyzetben a $ 82.050 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Gyógyszerész technikus

A gyógyszerész technikus segíti gyógyszerészek adagoló gyógyszereket fogyasztók és / vagy egészségügyi szakemberek. Legtöbbjük munka a gyógyszertárakban és a drogériákban, de mások dolgoznak a kórházakban vagy magán gyakorlat.

Mivel a legtöbb gyógyszertár technikus tanulni keresztül on-the-job képzés, a négy éves mértéke általában nem szükséges. Sok szakmai / műszaki iskolák kínálnak programokat a gyógyszerészet technológia, amelyek közül néhány ítéli oda a hallgatók bizonyítványt, miután egy év vagy kevesebb.

Ezt a munkát tapasztalható gyorsabb, mint átlagos növekedési üteme, az átlagos fizetés a $ 32.700 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

radiológiai technikus

Alias ​​radiográfusokat, radiológiai technikusok végeznek röntgen és más képalkotó diagnosztikai betegek. Alatt dolgoznak az orvosok, képek készítésére kérte az orvosokat, és segít az orvosok értékelik a képeket. Dolgoznak a kórházakban, orvosi rendelőkben, laboratóriumokban és járóbeteg.

A legtöbb radiológiai technikusok társult diplomát MRI vagy radiológiai technológia. Ezek a programok jellemzően 18 hónaptól két évig tart. Vannak még tanúsítvány programokat, amelyek figyelembe 1-2 év.

Ezt a munkát tapasztalható az átlagosnál gyorsabban munkahelyek számának növekedése. Radiológiai technikusok keresnek átlagosan $ 61.240 (2018) évente szerint a munkahelyi Outlook Handbook .

Service Delivery Analyst

A szolgáltatás nyújtásának elemzője biztosítja, hogy az ügyfelek kapnak magas színvonalú szolgáltatást. Ő azt elemzi, hogyan szolgáltatások átadására, és hogyan lehet javítani. Ő tipikusan az szoftver nyomon követni a minőség és a hatékonyság a felhasználói élményt. Bár a követelmények a szolgáltatásnyújtás elemző munkák változnak az ipar, az elemző általában szüksége van erős számítógépes ismeretek.

Szolgáltatásteljesítési elemző munkák igényelnek tapasztalat (általában legalább 3 év) az ipar, valamint az ismeretek, a szolgáltatás nyújtásának szoftver a vállalat használ (ez néha lehet tanulni a munkát). Azonban a munka általában nem igényel négy éves mértéke.

Szerint Glassdoor, az átlagkereset a Service Delivery Analyst $ 54.448 .

Egyéb új állásokat

Az alábbiakban egy listát az új állásokat, beleértve a fent leírtakat. A lista által szervezett ipar. Nézd végig a listát, hátha van egy új nyakörv munkát, hogy igaza van az Ön számára.

Új nyakörv  Egészségügyi munkák

 • Szív- és érrendszeri technikus
 • Szív- és érrendszeri technológus
 • Dentálhigiénikus
 • Diagnosztikus orvosi szonográfust
 • Orvosi Records és egészségügyi információs technikus
 • Foglalkozás-egészségügyi / biztonsági szakértő
 • Foglalkozásterápia Aide
 • Gyógyszerész technikus
 • Fizikoterápiás Aide
 • radiológiai technikus
 • radiológiai Technológus
 • Légúti terapeuták
 • sebészeti technológus

Új nyakörv IT állások

 • Business Intelligence Analyst
 • Cloud Administrator
 • Computer Network Architect
 • Szamítógép programozó
 • Computer Security Analyst
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Engineer
 • kiberbiztonsági Architect
 • adatbázis adminisztrátorok
 • Information Security Analyst
 • Hálózati adminisztrátor
 • Hálózati támogatás
 • Service Delivery Analyst
 • szerver technikus
 • Szoftverfejlesztő
 • Szoftvermérnök
 • Szoftver minőségbiztosítási Analyst
 • Szoftver minőségbiztosítási Tester
 • Systems Support
 • Műszaki Sales Assistant
 • Webmaster

Új nyakörv Gyártás

 • Blender / Mixer Üzemeltető
 • CAD fogalmazó
 • kémiai Operator
 • CNC operátor
 • CNC programozó
 • Számítógép-vezérlésű szerszámgép Operator
 • Elektromos / Elektronikai Szerviz
 • Kapcsolók, ipari technikus
 • Csiszoló / élező
 • Gépész
 • Gyártás Gépkezelő
 • Gyártás Termelés technikus
 • / -Öntésben Worker
 • Plant Operator
 • Nyomtatás Operator
 • Termékfelügyelő
 • Minőség-ellenőrzés Ellenőr
 • Security Manager
 • Szerszám-és Die Maker
 • Raktár Supervisor
 • Vízkezelési szakember
 • Gyártás Gépkezelő
 • Gyártás Termelés technikus
 • Élhajlító Operator
 • Vízkezelési szakember
 • Hegesztő / Solderer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *