Munkahelyi Call Center fizetések

Posted on

Work at Home Call Center Bérek

A kérdés mindenki azt akarja, hogy válaszol egy új feladat „Mennyibe fizetni?” Azonban ha figyelembe vesszük egy otthoni call-center fizetés, a másik kérdés: „Hogyan fizetni?” Virtual Call Centerek változó kiszámításának módszereit fizetni.

Call center munkahelyek fizethet órabér, egy-egy hívás, vagy a percenkénti sebességgel, vagy egy ilyen arányok plusz ösztönző. Ha egy feladat olyan foglalkoztatási helyzet az Egyesült Államokban, meg kell fizetnie a minimálbér az állam, ahol az ügynök él. Azonban a független vállalkozók nem feltétlenül kapnak minimálbér.

Pay kiszámítása

Nem számít a fizetési struktúra használt, otthoni call center ügynökök kell mérnie, hogy kapnak-e versenyképes fizetési ráta számításával az igazi órabér. Ez kitalálni, hogy mennyit keresnek óránként egy átlagos héten, ugyanakkor a számviteli költségek merülnek fel.

A számítás során a valódi órabér, független vállalkozók kellene találni bármely képzési díj, nem fizetett képzési időt, vagy más fizetős levonás, hogy a vállalatok díjat, és figyelembe kell venni a részét a önfoglalkoztatás adó, amely a felmerülő, de a dolgozók nem . És mind a munkavállalók és a vállalkozók kell számítani a folyamatban lévő és egyszeri külső költségeket, mint például az Internet / telefon szolgáltatás, headsetek, számítástechnikai berendezések és víruskeresés előfizetések számításakor az óradíj. (Plusz, ezek a dolgok lehet adócsökkentés, így folyamatosan jó rekordokat.)

Call Center órabérek

Mindkét független szerződő és a foglalkoztatás call centerek fizethet óradíjjal, de sokkal gyakoribb a foglalkoztatási pozíciók. Alapfizetés aránya (ide nem értve ösztönzők) terjedhet az USA minimálbér 15 $ egy óra. Kétnyelvű szereket lehet fizetni a felső végén a skála, mert gyakran van fizető eltérés $ 1 vagy több óránként kétnyelvű call center munkát.

Bármilyen call center munkát, hogy reklámozza, hogy többet fizet, mint $ 12 óránként valószínűleg beleértve az ösztönző annak átlagkeresetek, keres nagyon speciális készségek és tapasztalat (például távegészségügyi ápolási feladatok), illetve díjköteles annak dolgozók. Csakúgy, mint a tégla-és habarcs munka, a fizetés gyakran alapul az átlagbér a földrajzi területen a dolgozó, így ugyanaz a cég fizethet távoli alkalmazottak különböző államokban különböző órabérek.

Per-hívás és Per-Minute árak

Minőségben kompenzálnak hívásonkénti és percenkénti alapon (vagy „beszélgetési idő”) fizetik csak az idő a telefon-nem várakoznia hívások jöjjön be. A szer már nem lehet tudni, hogy a hívásokat jön egy állandó áramlás. Per-hívás fizetés aránya lehet bárhol a $ 0,10 és $ 0,25 percenként, de nincs módja annak, hogy előre tudják, hogy ez mit is dolgoznak ki, mint az óradíj. Egy bizonyos idő elteltével a munka, akkor lehet számítani, az átlagos órabér, ami aztán be lehet állítani a költségeket.

Azoknak fizetni egy hívást, gyorsan mozog felhívások révén több pénzt jelent. Foglalkoztatási pozíciók fizet minimum órabér-általában minimálbér-, ha túl kevés hívás érkezik egy ügynök keresni az alapbér. Azonban a független vállalkozók ritkán kap ilyen védelem és könnyen lehet, hogy kevesebb, mint a minimálbér. Mivel az adók nem vesszük ki a független vállalkozók bérét (bár vállalkozók fizetni ezeket később adó időben), akkor úgy tűnik, hogy ők hogy több pénzt, mint az óránkénti bér társaik.

A valóságban azonban a független vállalkozók több adót fizetni, mert ők felelősek a munkaadó és a munkavállaló része a Medicare és a társadalombiztosítási adók.

Minőségben fizetett a per-hívás vagy percenkénti alapon kell, hogy egy szokás kiszámítása a fizetés óránkénti alapon való feljegyzések, így tudja vetíteni fizetési utalvány, hasonlítsa össze a jelenlegi munkahelyek potenciális munkahelyek, és biztos, hogy egyre a haladó mértéke call center munkát. Továbbá, mivel azokkal fizetett óránként, ez egy jó ötlet, hogy a szám minden kapcsolatos költségek dolgozott egy vállalatnál.

ösztönző Pay

Az esetek többségében, ösztönzés a munkavállalói és a vállalkozók mellett az egyik alap fizetni rendszerek felett. Lehetne egy pár független vállalkozó értékesítési munkahelyek, amelyek ösztönző jellegűek. Ösztönzők egyszerűen azt jelenti jutalékok értékesítés esetében (százalékban értékesített mennyiség), de call center cégek használja számos más típusú ösztönző premizálásnak. Vállalatok esetleg készpénzes bónuszokat értékesítési egy bizonyos termék, az értékesítés egy bizonyos összeget, vagy a felső eladó a napi, heti, vagy havi.

Ösztönzőket lehet ajánlani, nem értékesítési feladatok is. Cégek kínálva magasabb azok számára, akik töltsenek ki egy bizonyos hívások száma óránként, egy bónusz azok számára, akik jó ügyfélszolgálat visszajelzést vagy egy meghatározott számú hívást vagy felmérést végeztünk.

Függetlenül attól, hogy a társaság számítja ösztönző, ügynökök kezdve egy új munkahely nem lesz képes vetíteni ösztönző fizetni, amíg ők már a munka egy darabig. És még akkor is, ingadozni fog.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *