Hol található Jogos Micro Jobs

Posted on

Hol található Jogos Micro Jobs

Amikor webhelyekre törvényes mikro munkahely-kis feladat, hogy te a fizetős legyen a kilátás a jeleket a munka-at-home csalások. (Például, nem kell fizetni, hogy iratkozzon fel?) Vannak megbízható oldalak, amelyek a távoli munkahelyek, más néven crowdsourcing, és idővel ezek bizonyultak megbízható és egyszerű módja, hogy plusz pénzt keresni.

Amazon Mechanical Turk

Az egyik az eredeti mikro munkát munkaadók, az Amazon Mechanical Turk felsorolja az emberi intelligencia feladatok (találatokat) távmunkások választani és teljes díj ellenében, ami által a kérelmezőnek. Elérhető feladatai közé tartozik a kép- és videó feldolgozás, az adatok ellenőrzése és a takarítást, információgyűjtés, adatfeldolgozás, és így tovább.

Appen

Appen a fordítás és nyelvi megoldásokat cég is kínál a távoli mikro munkahely, és ezt nevezi „crowdsourcing”. A projektek mindezt számítógép használata és a tartomány átírására audio felhasználói élmény a kutatás tartalmi értékelést.

Clickworker

Clickworker használ crowdsourcing platform osztja fel a feladatokat a távoli külsős dolgozók. Feladat elvégezhető a számítógépről vagy mobil eszköz, és adatokat tartalmaznak kategorizálás, másolás szerkesztés, lektorálás, web kutatás, figyelembe felmérések, és így tovább.

ySense

Munkások ySense (korábbi nevén ClixSense) hozzá van rendelve az egyszerű feladatokat a teljes online utasításokkal együtt. Ezek a feladatok közé tartozik teljesítő Google-kereséseket, kategorizálása képeket, és így tovább.

EasyShift

A felhasználók letölthetik a EasyShift alkalmazást a mobil eszköz és a teljes otthoni vagy helyfüggő „műszakban”. A legtöbb műszakban közé fotózni terméket az üzletekben fogyasztói márkák szeretnének követni a termékek, és az átfutási idő általában 24 óra.

ábra nyolc

Korábbi nevén CrowdFlower, nyolcas azt mondja, hogy küldetése „képessé adatokat a tudósok, hogy a vonat, teszt, és hangolják gépi tanulás egy emberi világot.” A távoli közreműködők válasszon projektek egy feladatot fal, ami rendszeresen frissítik. Néhány példa a feladatok közé tartozik kategorizálása szociális média üzenete, tartalom moderálás, és audio átírás.

Fiverr

Iratkozzon fel a „eladó” a Fiverr és részévé válik a közösségben szabadúszók, akik kínálnak on-demand szolgáltatások, mint a grafikai tervezés, digitális marketing, írás, fordítás, videó gyártás, voiceover művészi, programozás, és így tovább. A vásárlók jellemzően vállalkozók és kisvállalkozások, segítségre van szükségük az épület és a növekvő vállalkozások számára.

Field Agent

Minőségben letölteni a mobil app, válasszon egy feladatot, ami a közelükbe, majd a teljes két órán belül. Állás lehetnek ár és a kijelző ellenőrzések termékek üzletekben, próbavásárlás, ellenőrzését üzleti helyszíneket és felmérések.

Gigwalk

Ahhoz, hogy egy Gigwalker, töltsd le a mobilalkalmazást és alkalmazza a koncertek a területen, amelyek illeszkednek a készségek és érdeklődés. A legtöbb koncertek magukban igazolására, hogy a termékek jelennek meg, és megfelelően árazott kiskereskedők vagy marketing események pontosan végzünk és időben.

Quicktate és iDictate

Átírása audio fájlokat, amelyek öt perc alatt mindegyik Quicktate vagy transcribe hosszabb audio fájlokat iDictate; mindketten egyazon cég. Orvosi átírás munkahelyet többet fizetni, mint általában is.

Scribie

Scribie másik audio átírás szolgáltatást. Transcribers dolgozni távolról fájlokat, amelyek kevesebb mint 6 perc egy 2 órás átfutási idő.

Skyword

Írók, videósok, tervezők és fotósok is csatlakozhatnak Skyword medence tartalom alkotók és feltölteni a portfolió munka. Meg kell ismerni, egy csatorna, mielőtt azt állítják megbízások vagy be ötleteit. Fizetés aránya határozza meg csatornát üzemeltet.

A Smart Crowd

Korábban VirtualBee a Smart sokaság Lionbridge kérdezi potenciális munkavállalók, hogy iratkozzon fel, válaszolni a kérdésekre, és vegye értékelések megtudhatjuk, hogy tapasztalataikra alapozva. A cég kapcsolatokat, ha a munka áll rendelkezésre; elfogadja a feladatot, amit akar, és töltse ki őket az interneten. Feladatai közé tartozik az adatok kutatási, adatbevitel, tesztelés, és így tovább.

TaskRabbit

A legtöbb népszerű feladat webhely koncertek vannak a személyes tevékenységek, mint például a szállítást, a tisztítást, és a munkákat. TaskRabbit egy sokkal kiterjedtebb alkalmazása folyamat, mint más mikro munkahely (ami általában nagyon kevés), de a munkahelyek többet fizetni.

TryMYUI

TryMYUI tesztelők ellenőrizze honlapok segítségével egy képernyő felvevő, és a tapasztalataikat. Minden vizsgálat, ami mintegy 20 percig tart, fizet átalánydíjas 10 $. Állás rendelkezésére bocsátják tesztelők alapján demográfiai, és ők is elvárják, hogy néhány feladatot hetente.

felhasználói tesztelés

Hasonló a TryMYUI, tesztelők Felhasználói tesztelés fizetik $ 10 tölteni 10-20 perc navigálás a honlapon, és visszajelzést adnak egy képernyő és hangrögzítő. Job elérhetősége a demográfiai a tesztelő.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *