Hogyan Turn Szabadúszó egy karrier

Posted on

Hogyan Turn Szabadúszó egy karrier

A szépség szabadúszó, hogy akkor ez a munka az Ön feltételei. Ha csak kell egy kis plusz pénzt, vagy szeretné fejleszteni a készségeket egy új terület, akkor csináld részmunkaidőben, ráadásul a rendszeres, teljes munkaidős állást – vagy lehet, hogy ez a teljes munkaidős állást, a kis gondos tervezés és sok kemény munka, és soha nem térhet vissza a szekrénybe gazdaság újra. Itt van, hogy az induláshoz.

Hogyan Turn Szabadúszó egy karrier

1. ha elkezdünk
legtöbb ember megmondja, hogy egy tervet, mielőtt elkezded. Ha van egy feladat, jelenleg, azt javaslom éppen az ellenkezője: mielőtt elkezd gondolkodni, mit akar a szabadúszó karrierjét, hogy néz ki, hogy a rozsda azáltal, hogy egy pár koncert közben is alkalmazható.

Két előnyök ezt. Először is, ez lehetővé teszi, hogy tegye félre egy kis pénzt, mielőtt a nagy ugrást a teljes munkaidőben szabadúszó. Ehhez a következő három-hat hónap a megélhetési költségek, plusz az induló költségeket, annak érdekében, hogy elindul a szabadúszó karrierjét biztonságos helyzetben.

Másodszor, ez lehetővé teszi, hogy próbálja ki a különböző típusú ügyfelek és a munkahelyek, és kijavítsuk a hibákat, mielőtt kötelezettséget a nagy részét a munkaidő, amit lehet, hogy nem élvezik egy hónap múlva.

2. Készítsen tervet
Miután kísérletezett néhány különböző koncertek és az ügyfelek, és egy durva ötlet, hogy mit szeretne dolgozni, itt az ideje, hogy a tervet. Még ha nem is próbál hatni a befektetők, az üzleti terv megírásához segíthet tisztázni a célokat, és feltérképezzék a durva tervét, amit a siker néz ki, mint te. Néhány kérdés, hogy szem előtt tartani:

  • Milyen munkát szeretsz és gyűlölet?
  • Mit jelent a siker néz ki, mint neked?
  • Mennyi pénzre van szüksége ahhoz, hogy nullszaldós, hogy pénzt takarítanak meg, hogy érzem magam, mint te „tette”?
  • Ki a verseny, és mit kínál?
  • Mit kínál, amit a verseny nem?
  • Mit akar az üzleti, hogy néz ki egy pár hónap múlva, a következő évben, és öt év múlva?
  • Szeretné alkalmazottak egy bizonyos ponton, vagy nem szeretne dolgozni a saját?
  • Mit akar a munkanap, hogy néz ki?

Ne felejtsük el, hogy tervezzenek becsült negyedéves adók; William Perez kínál útmutatók becslésére ezeket, és fizet nekik. Végül, akkor is el kell döntenie, hogy szeretnénk beépíteni, de nem kell, hogy ezt a döntést, mielőtt elkezded.

3. Állítsa be az árakat
másik ok, hogy megpróbálja szabadúszóként, miközben még mindig dolgozik a munkáltató, hogy van esélye, hogy állítsa be az árak – és módosítja azokat. Ha Ön, mint a legtöbb kezdő szabadúszók, akkor valószínűleg szükségesnél kevesebb a szolgáltatás az első. Ha mégis néhány teszt koncertek mielőtt kötelezettséget, hogy szabadúszó teljes munkaidőben, akkor lehetősége van arra, hogy ezeket a hibákat, miközben még mindig van egy állandó jövedelmet.

A legjobb módja annak, hogy állítsa be az árak, hogy kitaláljuk, mit csinálnak hasonló munkát a teljes munkaidős állást, és dolgozzon ki egy óradíj. Ne felejtsük el, hogy olyanok, mint hasznot, beteg időt és irodaszerek, ha teheti számításokat. Akkor sem számít az ügyfelek óránként, vagy a projekt, miután becslése hány órát minden egyes projekt kerül.

4. Fókuszban Ön ideális ügyfél
elég gyorsan, akkor kezdenek egy képet a cégek és magánszemélyek a munka a legjobb. Az ideális ügyfél lesz a legjobb keverék típusú munkát, munkastílus, ütemezése és fizetni. Lehet például, rájössz, hogy együtt dolgozni induló legjobb, mert akkor érték dolgozik élvonalbeli projektek és nem akar egy 9: 5-höz munkanap – vagy előfordulhat, hogy több létrehozott vállalat pénzügyileg megbízható és felé haladó azokat, amikor megtelt a kliens névsorból.

Aztán ott van a kulturális darab. Mindenkinek más értékek és elvárások munkatársak és az ügyfelek. Lehet, hogy szeretne dolgozni, akik barátságos és meleg, vagy pontos és precíz, vagy tiszteletben tartja a határokat az idő, vagy ezek bármilyen kombinációja. Tudom, és keresse meg a vállalatok és kapcsolattartási pontok, hogy egyetért.

5. reklámozza magát
Elmúltak azok az idők, amikor szükséges vásárolni helyet egy újságban, hogy támogassák az új üzlet. Most lehet, hogy indítsa el a szabadúszó karrierjét kiadások nélkül egy magányos fillért, csak a piacra dobta a szolgáltatásokat a Facebook-on, Iwiw, Tumblr, és a Twitter.

A lényeg az, hogy hajlandó megszólítani. Ha ezt az ugrást, közölje kapcsolatot, hogy te erre. Meg lennél lepve, hogy mennyi az üzleti tud generálni egyszerűen kiküldetés a különböző társadalmi hálózatok, és hagyta, hogy az emberek tudják, amit keres egy bizonyos típusú munkát.

6. Hálózati
Freelancers szüksége kapcsolatokat, hogy folyamatosan egyre új munkát, de ők is szükség van rájuk ahhoz, hogy megteremtse a közösségi érzés, hogy az irodai dolgozók és a vállalkozók gyakran nem. A jó hír az, hogy nem kell, hogy legyen egy koktélparti személy vagy megtanulják szeretni a kis vita, hogy legyen egy szakértő networker. Mindössze annyit kell tennie, hogy megbízható legyen, kellemes dolgozni, és nyitott ahhoz, hogy új ismeretségeket.

Ismét a közösségi média hozott sok a kemény munka ki kapcsolatok kialakításában. Ez is egy jó ötlet, hogy vizsgálja meg a csatlakozó szakmai szervezetek ebben az iparágban, ha még nem tette meg, annak érdekében, hogy a tetején a híreket és trendeket, és van, hogy az oktatási lehetőségek, amelyek segítségével élesíteni tudását.

7. tartsa szemmel a labda
végül a legfontosabb dolog az, hogy, hogy egy sikeres szabadúszó, hogy átértékelje a céljait időről időre. Nem mindig nyomja ki a park az első swing, de nem kell. Mindössze annyit kell tennie, hogy tartsa lengő.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *