Nyári munka vagy szakmai gyakorlat – Mi a legjobb a Főiskolások?

Posted on

Nyári munka vagy szakmai gyakorlat -Mi legjobb Főiskolások?

Hogy kell-e munkát, vagy egy szakmai közben a főiskolai szünet függ az Ön egyéni helyzetét. Ha megpróbálja eldönteni, akkor először kitalálni, hogy pontosan mit keres, hogy ki az élményt. Megteheti, hogy megkérdeznéd magadtól néhány kérdést:

Mik a közvetlen szükségleteit? Mik a hosszú távú céljai? Szeretné, hogy tapasztalatokat szerezzenek egy bizonyos területen? Keres pénzt? Szeretné elkezdhet szakmai kapcsolatok? Szeretné fogadni főiskolai hitel ? Ön feltárása, hogy vagy nem akar belépni egy bizonyos vonalat a munka? Keres munkát akkor vissza során jövő szünetet az iskolában?

Miután meghatározta, hogy mit keres, úgy az előnyei és hátrányai, hogy a nyáron a munkahelyek és a fizetett vagy fizetés nélküli gyakornoki kell ajánlatot-, és vedd a lehetőség, hogy egy vonalba a legtöbbet a céljait.

Összehasonlítva nyári munkák vs. Szakmai

Nyári munkák

 • Garantált, hogy a pénz
 • Valószínű, hogy kevesebb pénzt, mint egy szakmai
 • Nem tud college credit
 • Normál alkalmazás folyamat
 • Általában könnyen kap
 • Jó hálózati és kapcsolatok jövőbeni pozíciók
 • Lehetőség visszatérő során jövő szünetek
 • Lehet, hogy nem csatlakozik a tanulmányi

Nyári Szakmai

 • Valószínű, hogy több pénzt, mint egy nyári munka
 • Lehetőségét, hogy nincs pénz egyáltalán
 • Kaphat college credit
 • Lehet nehezebben kap
 • Jó hálózati és kapcsolatok jövőbeni pozíciók
 • Valószínű, hogy visszatér a második szakmai ugyanannál a cégnél
 • Növekedés és feltárása terén, amit éppen tanul
 • A diákok, akik a fizetett gyakornoki valószínűleg több pénzt, mint azok, akik a munka a szokásos nyári munkák. Az Országos Szövetsége főiskolák és Munkáltatók (NACE), az átlagos órabér fizetett gyakornok 2019 $ volt 19.05 óránként. Ez magasabb, mint a $ 16.38 órai átlagos tini nyári munkák 2019-ben, amint arról a ZipRecruiter.
 • Azonban, ha a szakmai gyakorlat nélkül, akkor nem lesz pénzt egyáltalán. De akkor is fogadhatja a kurzus kredit egy szakmai-, amely, ha átruházható, takarít meg némi tandíjat pénzt. Ez általában nincs lehetőség a szokásos munkát.
 • Első akármilyen nyári munkát lehet viszonylag könnyen, ami azt jelenti, hogy megy keresztül egy egységes kérelem és interjú folyamatát. Szakmai lehet a versengés és igényes, és általában meg kell kezdeni alkalmazása számukra sokkal hamarabb, mint ahogy egy normál nyári munkát. És míg a diákok gyakran szívesen visszatér ugyanahhoz feladat során minden szünetben az iskola, az azonos nem feltétlenül vonatkozik gyakornoki pozíciókat.
 • Mindkét nyári munkát és szakmai segítségével építeni a hálózatot, és a szakmai kapcsolatok, amelyek hasznosak lehetnek a jövőbeni karrier növekedést. Azonban, hogy nagyobb az esély egy szakmai, amely egy vonalba kerül a tanulmányi.
 • Ha megy a standard munka útvonalat, akkor a végén az olyasmi, mint egy kiskereskedelmi munkát, hogy nincs semmi köze, hogy mit fogsz iskolába. De ha csak most szeretnének pénzt csinál valami viszonylag egyszerű rugalmas munkaidő, akkor ez nem feltétlenül számít.

Fizetett és nem fizetett szakmai gyakorlatok

Lehetséges kompenzáció lehet a legnagyobb különbség a nyári munka és szakmai gyakorlat.

Tipp: Glassdoor.com évente kiad egy listát a vállalatok a legjobban fizető gyakornoki. Facebook vezette a 2019 listán 8000 $ havonta, az Amazon a második helyen a $ 7725 havonta.

Ha veszel egy normál nyári munka révén a munkáltató, akkor ott általában nem kérdés, hogy vagy nem kap pénzt. Egy szakmai, akkor kap egy kissé bonyolultabb: A munkaadók csak meg kell fizetni, hogy egy szakmai, ha figyelembe vett munkavállaló-, és nem minden gyakornokok.

Szóval hogyan lehet tudni, hogy egy fizetett szakmai jogos? Az Fair Labor Standards Act, a US Department of Labor felvázolja a következő hét iránymutatások nem fizetett gyakornoki :

 1. A szakmai gyakorlat, bár ez magában foglalja a tényleges működését a lehetőség a munkáltató, hasonló képzést kapnának oktatási környezetben.
 2. A szakmai tapasztalat javára a gyakornok.
 3. A gyakornok nem szorít rendszeresen foglalkoztatott, de munkák felügyelete alatt a meglévő személyzet.
 4. A munkáltató biztosítja, hogy a képzés nem származik közvetlen előnye a tevékenységét a gyakornok, és alkalmanként a működését ténylegesen meg lehet akadályozni.
 5. A gyakornok nem feltétlenül jogosult állást a következtetést a gyakorlat.
 6. A munkaadó és a gyakornok megérteni, hogy a gyakornok nem jogosult a bérek töltött időt a gyakorlat.

Bölcs dolog, hogy fontolja meg az összes lehetséges előnyeit egy szakmai döntés meghozatala előtt, ha lemondanának jövedelem egy kifizetetlen helyzetben megéri. Néha mi fizetés nélküli szakmai hiányzik a pénzügyi jutalom azt is, hogy akár a kapcsolatok, referenciák, ajánlások és természetesen kredit.

Az érem másik oldala, a diákok, akik a fizetett gyakornoki nagyobb valószínűséggel kap állásajánlatokat az érettségi után, mint azok, akik dolgoznak nem fizetett szakmai gyakorlatok, a NACE . Az egyesület tudományos kutatások szerint, 66,4% 2019 diplomások, akik egy fizetett szakmai kapott állásajánlatot, míg 43,7% -a nem fizetett gyakornokok kapott egyet.

Készülünk a nyári munka

Meg kell kezdeni keres nyári munkát vagy gyakornoki már a téli szünet. Ha nem rendelkezik frissített LinkedIn profilja, akkor meg kell ugrani, hogy azonnal. Sok munkáltató megteszi egy pillantást a LinkedIn, hogy egy ötlet, hogy ki vagy, és mit tapasztal meg, valamint lát ajánlásai korábbi munkaadók. Is, biztos, hogy tisztítsák meg az összes állami szociális média profilokat.

A legjobb módja annak, hogy az induláshoz keres egy szakmai gyakorlat a kapcsolati senkinek, és mindenki tudja, aki dolgozik a területet, illetve területeket, amelyek érdekesek. Továbbá, megtudja, ha az iskola maga részt bármilyen szakmai programok cégek a területen.

Kezdeni előtt néhány hónappal a tanév vége, hogy a legtöbbet és az elérhető pozíciókat a radaron. Fontos közvetíteni, hogy a leendő munkáltató  vágy, a lelkesedés és az elkötelezettség , hogy egy szakmai, különösen a rendkívül versenyképes területeken.

Ha keres egy nyári munka , akkor lehet, hogy megússza akik egy kicsit később. Ideális esetben, akkor meg kell törekedni valamit, ami jól néz ki az önéletrajz vagy a terület tanulmány. Az egyik lehetőség, hogy fontolja feliratkozik online oldalak, mint Tutor.com , Yup.com , Care.com  vagy több másokat tanár a tantárgyak, amit éppen tanul.

Legyen szó akár egy fizetett szakmai , fizetett szakmai, részmunkaidős munkát vagy teljes munkaidős munka, amely bemutatja a kezdeményezést, és a motiváció, hogy továbbra is tanulni, és a készségek javítására a nyári szünet segít bővíteni az folytatódik, és bővítse tudását.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *