A kilépés Letters személyes okok miatt

Posted on

 A kilépés Letters személyes okok miatt

Amikor elhagyja a munkát, mert személyes okok miatt, nehéz lehet tudni, hogy mit kell mondani a főnök. Egyes esetekben, akkor szeretnénk, hogy ismertesse az oka, hogy elhagyja. Más esetekben előfordulhat, hogy szeretné tartani a magyarázat homályos. Lehet, hogy nem szeretné megosztani a részleteket, különösen, ha azok nem kapcsolódnak a munkát.

Fontos: Nem számít, hogy miért lemondó, fontos, hogy írsz egy hivatalos lemondását levelet a munkáltatónak, és adsz egy megfelelő értesítést, amikor csak lehetséges.

A cél most az, hogy hagyja el a munkát egy magas hang, úgy, hogy tudja tartani a főnök, mint egy hálózati kapcsolat.

Az alábbiakban találsz néhány tipp, hogyan írhat egy levelet lemondását, ha lemond személyes okok miatt, valamint két lemondását levelet mintát. Ezekkel a sablonok segítségével írhatunk lemondását levelet.

Tippek a lemondását levelet személyes okok miatt

Az alábbiakban néhány tipp, hogy tartsa szem előtt, miközben írok egy levelet lemondását személyes okok miatt:

  • Beszélj a Boss Először is: Ha lehetséges, mondja a főnöke az Ön terve, hogy lemond a személynek, mielőtt elküldené a hivatalos üzleti levél. Így, akkor elkerülhető blindsiding menedzserével. Akkor is küldeni ezt a levelet, hogy az emberi erőforrásokat.
  • A dátum az utolsó napja: Az Ön levele, azokat az adott időpontra azt tervezi, hogy elhagyja a munka. Próbáld ki, hogy legalább két héttel korábban bejelenti. Ha a körülmények olyanok, hogy nem lehet adni, hogy a sok figyelmet, hogy annyi átfutási idő, mint te.
  • Tartsa okai röviden: Nem kell belemenni a részletekbe, hogy ki az oka hagyva. Akkor egyszerűen azt mondja: „én lemondott személyes okok miatt”, vagy „én lemondott, mert a család probléma, amely minden időmet.” Ha azt szeretnénk, hogy menjen be részletesebben (például azt mondani, hogy elhagyja a egy tartózkodás-at-home szülő, vagy azért, mert a családi betegség), meg tudja magyarázni. Ne kerüljön a gyomokat, hogy túlzottan soknak vagy túl sok információ. Meg szeretné tartani a levél rövid és lényegre törő.
  • Legyen Pozitív: Lehet, hogy kérdezze meg a munkáltató egy ajánlást a jövőben. Lehet még egy állásra ugyanannál a cégnél egyszer. Ezért pozitív marad, ha beszélni a tapasztalat a cégnél. Legyen világos, hogy Ön lemond személyes okok miatt, nem azért, mert az elégedetlenség a munkát, vagy szervezet.
  • Ajánlat A Súgó: Ha lehetséges, kínálnak a segítséget az átmeneti időszakban. Lehet-hez, hogy a vonat egy új alkalmazott, vagy segít valamilyen más módon. Ha lehet rugalmas az Ön szabadság időpontját, ajánlania maradni, ha ez hasznos a menedzser.
  • Kérdez: Ha bármilyen kérdése van ellátások vagy pihenés ideje kifizetéseket, akkor kérje meg a levelet.
  • Kövesse üzleti levél formátum: Győződjön meg róla, hogy kövesse a megfelelő üzleti levél formátum levelében. Tartalmaz egy fejlécet a munkáltató nevét és címét, a dátumot, és a nevét és a címét.
  • Szerkesztése és lektorált: Azt is meg kell alaposan lektorált levél elküldés előtt. Ismét szükség lehet kérni ajánlása alapján a munkáltató, ezért szeretné az összes munkát kell csiszolni.
  • Küldés E-mail: Ha elküldi levélben e-mailben, küldjön magának egy teszt üzenetet, hogy az üzenet jön át a formázott. Tartalmazza meg elérhetőségét az Ön aláírása helyett a tetején a levél. Sorolja be a nevét és a célja a levél (lemondását) a tárgy mezőben.

Felmondólevél minta személyes okok miatt

Ez egy levelet lemondását például személyes okok miatt.

Jessica Iskandar
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

Augusztus 1, 2018

Bruce Lee
értékesítési igazgató
Atlantic Co.
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kedves Mr. Lee:

Írok értesítjük, hogy elhagyja Atlantic Co. egy hónap alatt. Bár én annyira élvezte veled dolgozni, és dolgozik a cégnél, személyes okok miatt szükségessé, hogy hagyják el a pozíciómat és fejlesztésére összpontosít a helyzetem otthon.

Saját utolsó nap lesz július 1-jén. Annak ellenére, hogy hagyja, nagyra értékelem azokat a lehetőségeket, amit adott nekem időm alatt a Online Sales Manager. Nagyon hálás vagyok az összes támogatás az út mentén.

Megteszem, amit biztosítani kell a zökkenőmentes átmenet után én lépni. Nekem van több csapat tagjai szem előtt, akik azt hiszem, lenne erős jelöltek egy promóciós álláspontomat, vagy Örülnék, hogy segítse a folyamat találni egy külső csere. Kérjük, ne habozzon, hogy a kapcsolatot, hogy mit tehetek, hogy segítsen.

Ismét köszönöm szépen a lehetőséget, hogy egy része az Atlanti Co. remélem, hogy mi maradhat a üzleti kollégák, és várom, hogy veled dolgozni a jövőben újra kell a lehetőséget kínálkozik. Köszönjük a megértést.

Tisztelettel,

Jessica Iskandar (aláírás nyomtatott betű)

Jessica Iskandar (gépelt név)

Felmondólevél minta személyes problémákra

Az Ön neve
Az Ön címe
Az Ön város, állam Irányítószám
Az Ön telefonszáma
E-mail

Dátum

Név
Cím
Szervezet
Cím
Város, állam Irányítószám

Kedves Mr./Ms. Vezetéknév:

Sajnálattal értesítjük, hogy elhagyja Bolt Inc. két hét alatt. Elháríthatatlan személyes problémák, nem vagyok már képes teljesíteni a feladatait a szerepem, és úgy érzem, ez a legjobb érdekeit a cég, hogy hagyják el a pozícióját.

Remélem, hogy az én távozása nem okoz Önnek, vagy Bolt Inc. esetleges kellemetlenségekért. Kérjük, ne habozzon, hogy a kapcsolatot, ha úgy gondolja, hogy van-e mód arra, hogy segítse a helyére találni, vagy ha van valami, amit tehetek, hogy az átmenet simább.

Köszönöm szépen a megértést. Annak ellenére, hogy a személyes bajok foglalkozom, élveztem veled dolgozni, és nagyra értékelem az időt a cégnél. Remélem képesek leszünk, hogy felfüggeszti a kapcsolatot, és azt várom, hogy lássam, hogy Bolt Inc. növekszik a jövőben.

Legjobb,

A Signature  (papíralapú levél)

A beírt név

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *