Hogyan kell kezelni Job elutasítása és kész

Posted on

 Hogyan kell kezelni Job elutasítása és kész

Senki sem szereti, ha elutasítják a munkát. Akár már a szíved meg egyre bérelt, vagy még csak nem is arról, amit akart a koncert, még mindig csípések, hogy megtudja, hogy már visszautasítottam.

Ez lehet különösen nehéz megbirkózni álláskeresést elutasítás, amikor ez történik újra és újra -, de ez nem egy gyakori élmény álláskeresőknek. Ne feledje, hogy sok esetben van talán száz jelentkező egyszeri feladathoz nyitás. Még ha rendkívül képzett, magától értetődik, hogy akkor kell utasítani gyakrabban kapsz a munkát.

Tipp: A folyamat megtalálni a tökéletes munkát az Ön számára egy csomó, mint társkereső: ahogy a mondás tartja, meg kell csókolni Sok békát, mielőtt megtalálja a herceg vagy hercegnő.

Hogy sikerül a hosszú távú cél a megállapítás, hogy az álom a lehetőséget, és egyre bérelt, meg kell tanulni, hogy megbirkózzon, hogy visszautasítottam. Egyébként ez könnyen hagyja, hogy egy pillanatnyi visszaesés viszont egy komoly karrier útlezárás.

Hogyan áthelyezése után a Job elutasítása

Mozgó után nem kapok egy állásajánlatot lehet bontani három részből áll:

  • Egyre több az elutasítás
  • Elemezve a jelöltséget
  • Előrelépés az álláskeresést

Egyre több a elutasítása

Az első lépés abban, hogy több elutasítás a potenciális munkaadó vonja maga után, megosztása a frusztráció, csalódás, és a harag kísérő semmilyen veszteséget. Beszéljen egy barát vagy családtag, és ossza meg érzéseit egy bizalmas környezetben.

Tipp: Venting lehet egy nagyon hasznos eszköz, hogy elengedte a negatív és a mozgás.

Csak légy biztos, hogy felveszi a szurkolók is. Az ideális személy megosztani az, aki nem lesz a jövőben főnök vagy munkatárs. Annak ellenére, hogy az érzések érthető, ha nem akarja, hogy rossz benyomást valaki, aki esetleg később értékeli a jelöltsége másik állást. A családtagok egy jó választás, valamint a régi barátok, akik már végig jó és rossz időkben.

És bármit teszel, ellenállni a késztetésnek, hogy egy rossz szavunk a bérleti vezetője. Soha nem lehet tudni, hogy érdemes alkalmazni a szervezet a jövőben újra. Néha nehéz pontosan tudni, hogy miért jelölt elutasították, és ez lehet, hogy túlképzett. Ha ez a helyzet, a munkáltató jöhet vissza egy későbbi időpontban egy jobb állásajánlatot.

Ismét fontos felismerni, hogy a legtöbb keresések elég versenyképes, és sok tehetséges jelöltek gyakran elutasítják miatt szűk munkaerőpiacon. Elég valószínű, hogy a munkaadó ténylegesen nem elutasító, de inkább látta egy másik jelölt, mint egy (talán még kissé) jobban illeszkedik. Mivel felvételi döntések jellemzően szubjektív, ez teljesen lehetséges, hogy egy másik toborzó volna téged választott.

Szintén tartsd észben, hogy talán a bérleti vezetője igaza volt, és ezt a munkát nem a legjobb illeszkedést az Ön számára, és Ön nem működött volna, vagy boldog volt a szerepe. Ebben az esetben a vállalat nem egy szívességet nem bérbeadása neked.

Elemezve a jelölés

Szánj időt, hogy tükrözze a megközelítés, hogy a felvételi folyamatot, hogy ha van valami, akkor javítsa meg a jövőben. Tekintse át az önéletrajz, motivációs levél, mi történt az interjú során, és a nyomon követés után az interjú.

Tekintettel arra, hogy mit tanultak a szakmai követelményeknek és az emberek szó, kérdezd meg magadtól, ha volna tenni valamit másképp, hogy bemutassa magát egy jobb fény és az egyik, hogy tette úgy tűnik, mintha a jobb illeszkedés a munkát.

Bár nem jellemző, néha egy munkáltató visszajelzést adni jelölését. Ha nem ez a helyzet, és kifejlesztett egy kapcsolatbanáll bárki a szervezet, próbálja közeledik őket egy kérelmet az építő kritikát.

Tartsa Álláskeresés Moving Forward

A jelentkezőknek gyakran elveszítik lendületet a keresésbe, miközben várja, hogy hallja, ha leszállt a munka, különösen, ha azt hiszik, hogy szögezték állásinterjún. Ne essen abba a csapdába. Ez nem egy jó ötlet, hogy ne keress, amíg nem volt ajánlott és elfogadott egy állásajánlatot.

Amíg van valami írásban, folytassa a keresést. Megtalálása más lehetőségeket, és a fogadó pozitív válaszok kérdezőbiztosok, meglágyítja a csapást, ha elutasítják. Akkor is talál egy jobb ajánlatot, függetlenül attól, hogy a föld az adott munkát.

Szóval, ne alkalmazó, hálózati, és dolgozik a hosszú távú karrier tervet. A legjobb forgatókönyv, akkor még vonzóbb jelölt a feladatra maga mérlegeli. Legrosszabb esetben, akkor nem kell a nulláról kell kezdeni egy vadonatúj keresést.

Key Útravaló

Álláskeresés elutasítása mindenkivel megtörténik. Ez az, amit a következő teendő, ami számít: használja ezt a lehetőséget, hogy tökéletesítse interjú készségek és elemzik a megközelítés.

Nyugodtan Vent – De válasszuk ki a megfelelő támogatási rendszer: nem mondanak semmit, negatív a bérleti vezetője vagy bárki, aki beszámolhat a munkáltatónak.

Ne veszítse el a lendület: Még ha a dolgok biztatóak egy munkáltató, ne hagyja abba az álláskeresést, amíg van egy ajánlatot a kezében.

Ne feledje, hogy a bérleti vezetője is csinál egy szívességet: A feladat talán valóban egy rossz illeszkedést az Ön számára … vagy akkor is kap egy hívást később egy jobb pozíciót ugyanaz a cég.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *