Formázása Tippek Önéletrajz (CV)

Posted on

Formázása Tippek Önéletrajz (CV)

Szüksége van, hogy írjon egy önéletrajzot? Az önéletrajz, közismert nevén a CV, egy alternatív, hogy az írás egy önéletrajzot az állásra. Önéletrajzokat leggyakrabban használt egyetemek, a kutatás és az orvostudomány – nem is beszélve a legtöbb munkahely kívül az Egyesült Államokban.

Míg egy önéletrajz, általában csak egy vagy két oldalt hosszabb, CV részletesebb és ezért hosszabb, gyakran további információkat tartalmaznak a tudományos eredmények, mint egy önéletrajz. Önéletrajzok befolyásolhatják a területen, és tapasztalat, de van néhány általános méret és stílus irányelvek követheti létrehozásakor CV. Vannak még bizonyos szakaszain a legtöbb ember bele az önéletrajzukat.

Ha a terv egy nyomtatott példányát önéletrajzát, feltétlenül nyomtassa ki a magas színvonalú folytatódik papírt. Papírt használ, amely jobb minőségű segít bemutatni a professzionalizmus.

Megtanulják, hogyan kell formázni a önéletrajzot és hogy mit tartalmaz. Vélemény CV tippeket és formátumot használja például a sablont saját önéletrajzát.

Önéletrajz formátum példa

A Contact Information
Név
Cím
Telefon
Mobil
E-mail

Opcionális személyes adatokat
Ez az információ nem szerepel a US önéletrajzok. Ez lehet kérni más országokban.
Születési idő
Születési hely
Állampolgárság
vízummentesítése
nemek
Családi állapot
házastárs neve
Children

Munkahelyek
List időrendi sorrendben tartalmazza pozíció adatokat és tíz óra.
Munka története
akadémiai pozíciókat
kutatási és képzési

Oktatási
Tartalmazza dátumok, kiadók, és a részleteket fok, a képzést és minősítést.
Posta doktori képzés
Doktori Iskola
University
High School (országtól függően a)

Szakképesítésekről
Tanúsítványok és akkreditációk

Számítógépes ismeretek

Díjak

Közlemények

Könyvek

tagságok

Interests

Önéletrajz formázás Gyorstippek

CV Hosszúság: Miközben folytatódik általában egy oldalra, a legtöbb önéletrajz legalább két oldal hosszú, és gyakran sokkal hosszabb.

Betűtípus megválasztása és betűméret: Nincs szükség kezelhető díszes betűtípusokat, amelyeket nehéz olvasni; Times New Roman, Arial, Calibri vagy betűtípusok, mint ezek a legjobbak. A betűméret legyen 10 és 12 pont, bár a nevét, és a fejezetcímek lehet egy kicsit nagyobb és / vagy félkövér betűvel láthatók.

Formátum: Azonban úgy dönt, hogy megszervezze a szakaszok önéletrajzát, őrizze minden részén egységes. Például, ha fel a nevét az egyik szervezet dőlt, minden szervezet neve legyen dőlt. Ha Ön is egy-két mondatot a teljesítményekre adott helyzetben, társaság, stb, hogy egy felsorolás az egyes teljesítmény. Ez fogja tartani a CV szervezett és könnyen olvasható.

Pontosság: Feltétlenül szerkeszteni a CV elküldés előtt. Ellenőrizze helyesírási, nyelvtani, igeidők, cégneveket és az emberek, stb

Mit, hogy szerepeljenek a CV

Nem minden önéletrajzok ugyanúgy néz ki. Ön dönthet úgy, hogy az csak néhány ilyen szakaszok, mert mások nem vonatkoznak a háttérben, vagy az iparágban. Tartalmazza amit úgy tűnik, megfelelnek a szakterület.

Megjegyzés : Az önéletrajz változik a stílus és a tartalom alapján a pozíció és a szervezet pályázik a.

Elérhetőség: A tetején önéletrajzát, adja meg nevét és elérhetőségét (cím, telefonszám, e-mail cím, stb.) Az Egyesült Államokon kívül, sok önéletrajzok között még több személyes információkat, mint például a nem, a születési idő, családi állapot, és még a nevét a gyerekek. Hacsak nem jelentkezik, hogy a munka nem az Egyesült Államok, nincs szükség arra, hogy ezt az információt.

Oktatás: Ez magában foglalhatja a főiskolai és egyetemi tanulmányokat. Tartalmazza az iskola vett részt, időpontot tanulmány és mértéke érkezett.

Kitüntetések és díjak: Nyugodtan felsorolni a dékáni lista állása, megyei díjak, ösztöndíjak, ösztöndíjak, és a tagság minden kitüntetéssel egyesületek.

Thesis / Disszertáció: Tartalmazza a disszertációhoz címet. Ön is tartalmaznak egy rövid mondat vagy két a papír, és / vagy a nevét a tanácsadó.

Kutatási tapasztalatok: List olyan kutatási tapasztalat van, beleértve, ahol dolgozott, mikor, és kivel. Tartalmazza kiadványokat származó kutatás.

Szakmai tapasztalat: List releváns szakmai tapasztalat, beleértve a nem tudományos munka, amely úgy érzi, ez összefügg. Sorolja fel a munkáltató, helyzetét és időpontját, a foglalkoztatás. Között rövid listát a vámok és / vagy teljesítményekre.

Tanítási tapasztalat: Lista a tanítás hely van birtokában. Tartalmazza az iskola, természetesen név, és a félévben. Ön is tartalmazhat bármely más releváns tutori vagy csoport vezetői tapasztalat.

Tudás: List bármely vonatkozó ismeretek még nem említettük eddig, mint például a nyelvi készségek, számítógépes ismeretek, közigazgatási ismeretek, stb

Közlemények és előadások: List kiadványokat megírtuk, társszerzője, illetve hozzájárult ahhoz. Tartalmazza az összes szükséges bibliográfiai adatait. Meg kell továbbá minden olyan darab van jelenleg dolgozik. Tartalmazza papírokat konferenciákon és / vagy társulások: lista nevét a papír, a konferencia nevét és helyét, és a dátumot.

Szakmai tagságok: Lista a szakmai szervezetek, aminek a tagja. Ha a testület tagja az egyesület, sorolja fel a címet.

Tanórán kívüli tevékenységek: Beleértve minden önkéntes vagy szolgáltatás munkát végeztek, valamint bármely klubok vagy szervezetek, amelyek már egyértelműen. Akkor is minden külföldi tanulmányi tapasztalatok ide, ha még nem említette őket.

Gondolkodás révén Önéletrajz

Persze lehet önéletrajz a megfelelő választás az Ön számára: Attól függően, hogy a munka nyitó és a munka története, a CV lehet, hogy nem a legjobb módja annak, hogy kiemelje a készségek és tapasztalatok. Például, ha a tapasztalat elfér egy oldalon, egy önéletrajz lehet a jobb választás.

Tekintse Minta Önéletrajz írás előtt: Ha kezdő önéletrajzát a semmiből, áttekintés önéletrajz minta első és sablon használatához felépíteni az írás. Ügyeljen arra, hogy személyre szabott CV, hogy tükrözze az egyedülálló tapasztalattal és képesítéssel.

Írj egy Custom Önéletrajz minden munkához Nyitva : Igen, ez több időt vesz igénybe, mint egyszerűen küld egy általános CV – de megéri. Írjon egyéni CV kiemelve a készségek és munkatapasztalat, hogy neked tökéletesen illeszkedik a szerepet, és akkor javítja az esélyét, hogy az interjú.

Önéletrajz példa

EMILY WILLIAMS
42 Oak Drive, Center City, Indiana, 46278
Telefon: 555-555-5555
Mobil: 555-666-6666
email@email.com

OKTATÁS

Ph.D. , Történelem, University of Center City, 2018
Disszertáció: „Utazás Nyugat: A History of the Railroad, 1850-1900”
Értekezés Tanácsadók: William James (első olvasó), Tatiana Ayole (másodolvasó)

MA , Történelem, University of Center City 2015.
Disszertáció: „The Golden Spike: A szerepe a vasút az ipari forradalom”
Témavezető: John Murray

BA, American Studies, Rogers College, 2010
summa cum Laude

Kitüntetések és díjak

Legjobb értekezés díj, University of Center City, 2018
Kapott díjat a legjobb dolgozat a humán. Három díjat kapnak minden évben Ph.D. diplomázó bölcsészettudományok, természettudományok és a társadalmi és viselkedési tudományok.

James Doe-díj, University of Center City, 2017
Mivel a végzős diák, aki megszerezte a legmagasabb GPA az iskolában.

Phi Beta Kappa, meghívott Junior évet Rogers College, 2009

Dean listája, Rogers College, 2007-2010

KIADVÁNYOK

„Szerepe a vasút a fejlesztési Philadelphia, 1840-1860.” Journal of American History and Technology. Vol. 71, no. 8 (Spring 2018): 88-101.

„Book Review: Michael Weston áthalad Philadelphiában.” Philadelphia Történelem Journal. Vol. 71, no 2 (ősz 2017): 121-123.

TANÍTÁSI TAPASZTALAT

Oktató, University of Center City, 2016-2018

  •  American History, 1865-től napjainkig
  •  History of Technology

Tanársegéd, University of Center City, 2014-2016

  • Világtörténelem
  • Népszerű kultúra Amerikában

konferencia előadások

„A Rise of the Easton Railroad Company.” History of America konferencián. Philadelphia, PA, 2018.

„A vasút az amerikai irodalom.” American Railroad History konferencián. Trenton, NJ, 2017.

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁS

Elnöke, University of Graduate Center City Szakkollégium, 20xx
konferenciaszervező, Graduate Történelem Konferencia, University of Center City, 20XX

KÖZSZOLGÁLAT

Társszervező, Center City gondjai, University of Center City Outreach Program 20xx

szakmai közéleti

Amerikai történészek Szervezet
Szervezet American Technology

Nyelvek

Angol: Anyanyelvi
spanyol: Fluent, Advanced olvasása és írása
Mandarin: Novice hangszóró

SZÁMÍTÓGÉPES ISMERETEK

Microsoft Office, a WordPress, a Google Analytics, Social Media

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *