Academic Önéletrajz (CV) példa és írása tippek

Posted on

Academic Önéletrajz (CV) példa és írása tippek

Az önéletrajz (CV) írt tudományos élet kell emelnie a kutatás és oktatási tapasztalattal, kiadványok, támogatásokat és ösztöndíjakat, szakmai szövetségek és engedélyek, díjak és egyéb részleteket a tapasztalat azt mutatják, hogy te vagy a legjobb jelölt egy kar vagy kutatási pozíció hirdetett egy főiskola vagy egyetem.

Írásakor akadémiai CV, győződjön meg róla, hogy mit szakaszok közé tartozik, és hogyan kell felépíteni a dokumentumot. Távozás CV sablonok és minták önéletrajzok segítségével írhatunk.

Tippek írása az Akadémiai CV

Gondolj hosszúságú. Ellentétben folytatódik (és még néhány más CV), egyetemi önéletrajzok tetszőleges hosszúságú lehet. Ez azért van, mert kell, hogy tartalmazza az összes releváns publikációk, konferenciák, ösztöndíjak, stb Persze, ha jelentkezik egy adott munkát, akkor ellenőrizze, hogy a munkát a felsorolásban szereplő bármely információ lapfelhasználásukat önéletrajzát.

Gondolj szerkezet . Sokkal fontosabb, mint hossza szerkezetét. Írásakor önéletrajzát, helyezze a legfontosabb információkat a tetején. Gyakran előfordul, hogy ez magában foglalja az oktatás, a foglalkoztatás történelem, és kiadványokat. Ön is vegye fel a személyes adatok, hogy a CV látszanak. Az egyes szakaszokon belül sorolja tapasztalatait fordított időrendi sorrendben.

Fontolja meg a közönség . Mint egy újra, ügyeljen arra, hogy testre a CV hogy a közönséget. Például alaposan gondolja az egyetem vagy részleg pályázik a munkát. Már ezen az osztályon hagyományosan értékes kiadvány több mint tanítás, ha azt teszi, és előléptetési döntések? Ha igen, akkor le kell írnia a publikációk majd felsorolja tanítási tapasztalattal.

Ha azonban akkor jelentkezik, mondjuk, egy közösség kollégium, amely büszke a minőségi oktatás, a tanítás teljesítményekre kell büszkesége. Ebben az esetben a tanítási szakasz (fordított időrendi sorrendben) kell folytatni a kiadványok listájában.

Beszélgetni valakivel a területen. Kérjen meg valakit a területen visszajelzést szerkezetéről önéletrajzát. Minden tudományos osztály elvárja kissé eltérő dolgokat a CV. Beszélj a sikeres emberek a területen, vagy osztály, és kérje, ha valaki hajlandó megosztani a mintát CV veled. Ez segít kézműves CV ami hatni az emberek a területen.

Legyen könnyen olvasható. Tartsa a CV zavartalan azáltal, bőséges árrés (1 inch minden oldalról) és a hely között az egyes részekben. Lehet is pontokba szedve bizonyos szakaszain (például amikor felsorolja a kurzusokhoz, tanított minden egyetem), hogy CV könnyen olvasható. Is biztos, hogy használ egy könnyen olvasható betűtípust, mint például a Times New Roman, a betűméret 12-pt.

Azáltal, hogy a CV egyértelmű és könnyen követhető, akkor növeli az esélyét, hogy a munkáltató nézd meg alaposan.

Legyen következetes. Legyen következetes, bármilyen kívánt formátumban. Például ha merész egy szakasz címet, merész minden részén címeket. Összhang megkönnyíti az emberek olvasni, és kövesse együtt önéletrajzát.

Óvatosan szerkesztés. Azt szeretné, hogy önéletrajzát mutasd meg, hogy a szakmai és polírozott. Ezért a dokumentum legyen mentes a hibáktól. Olvassa el önéletrajzát és lektorált azt a helyesírási vagy nyelvtani hibákat. Tegyen fel egy barát vagy családtag, hogy nézd át is.

Akadémiai önéletrajz formátum

Ez az önéletrajz formátum kapsz egy értelemben, hogy mit lehet belefoglalni a tudományos CV. Ha írásban a saját önéletrajzát, testre a szakaszok (és a megrendelés említett szakaszok), hogy a területen, és a kívánt feladatot. Néhány ilyen szakaszok esetleg nem alkalmazhatók a területen, így távolítsa el, amelyek nem teszik értelme van.

KAPCSOLAT
Név
Cím
Város,
állam Irányítószám
Telefon
Cell
Phone
E-mail

Összefoglaló NYILATKOZAT
Ez egy opcionális részt. Ebben, többek között egy rövid lista a csúcspontja a jelöltséget.

OKTATÁS
listája a tudományos háttér, beleértve a graduális és posztgraduális intézmény vett részt. Minden fokozat, sorolja fel az intézmény, a hely, fok, és a dátumot az érettségi. Ha lehetséges, tartalmazza a dolgozat vagy szakdolgozat címe, és a tanácsadók.

Munkahelyek
listája a foglalkoztatási történelem fordított időrendi sorrendben, beleértve összesen részletek és tíz óra. Lehet, hogy megtörje ezt több részre alapján a területen. Például lehet, hogy egy része úgynevezett „Oktatási tevékenység”, a másik rész az úgynevezett „adminisztrációs tapasztalat.”

Posztdoktori KÉPZÉS 
List a posztdoktori, a kutatás és / vagy klinikai tapasztalatok, ha van ilyen.

ÖSZTÖNDÍJAK / GRANTS
List szakmai és baráti, ideértve szervezet neve és tíz óra. Továbbá minden olyan támogatást kaptatok. Attól függően, hogy a területen, akkor lehetnek a pénzösszeg jár minden támogatást.

Elismerésekkel / díjakkal
bele semmilyen díjat kaptál, amelyek kapcsolódnak a munkát.

Konferenciák / BESZÉLGET
List prezentációkat (beleértve poszterek), illetve meghívott előadás, melyet adtál. Szintén felsorol minden konferenciák vagy paneleket, amelyeket szervezett.

SERVICE
beletartozik minden olyan szolgáltatás, amit tettetek az osztályon, mint a szolgáló, mint tanácsadó, a diákok, meghatalmazotti szék egy osztály, vagy bármiféle egyéb adminisztratív segítséget.

LICENSES / tanúsítása
List típusú engedély, tanúsítvány vagy akkreditáció, és a dátumot kapott.

Kiadványok / Könyvek
bele semmilyen kiadványban, köztük könyvek, könyvfejezetek, cikkek, könyvajánlók, és így tovább. Tartalmazza az összes információt minden kiadvány, beleértve a címet, folyóirat címe, a közzététel időpontját, és (ha van ilyen) az oldalszámot.

Szakmai közéleti
List olyan szakmai szervezetek, hogy tartoznak. Beszélve, ha tartani helyzet a fórumon bármely szervezet.

KÉSZSÉGEK / érdekeit 
Ez egy opcionális rész, amely segítségével megjeleníthető egy kicsit többet, ki vagy. Csak azokat a vonatkozó ismeretek és érdekeit. Például előfordulhat, hogy beszélve, ha beszél egy idegen nyelvet, vagy van tapasztalata web design.

IRODALOM
körétől függően előfordulhat, hogy egy listát a hivatkozások végén önéletrajzát.

Academic Önéletrajz példa

Ez egy példa egy akadémiai önéletrajz.

Kovács János
287 Market Street
Minneapolis, MN 55404
Telefon: 555-555-5555 email@email.com 

OKTATÁS:

Ph.D., pszichológia, University of Minnesota, 2016
koncentrációk: Pszichológia, Pszichológia közösségi
Disszertáció: A Study of Learning fogyatékos gyermekek egy alacsony jövedelmű közösségi
értekezés Tanácsadók: Susan Hanford, Ph.D., Bill Andersen, PhD ., Melissa Chambers, MSW

MA, Pszichológia, Egyetem Albany, 2012
koncentrációk: Pszichológia, Gyógypedagógiai
tézis:  Kommunikációs készségek a tanulás fogyatékos gyermekek
Témavezető: Jennifer Atkins, Ph.D.

BA, Pszichológia, California State University, Long Beach, CA 2010

TANÍTÁSI TAPASZTALAT:

Oktató, University of Minnesota, 2013-2016
University of Minnesota Tanfolyamok: Pszichológia az osztályteremben, Serdülő Pszichológia

Tanársegéd, egyetemi Albany, 2012-2013
Tanfolyamok: Gyógypedagógiai, tanulási nehézségek, Bevezetés a pszichológia

KUTATÁSI:

Posztdoktori ösztöndíjas, XYZ Kórház, 2016-2018
beadott részletes neuropszichológiai és pszichodiagnosztikai értékelés gyermekek életkora 3-6 tanulmány hatása kiemelkedő technológiájának a gyermekek különböző idegrendszeri fejlődési feltételek

PUBLIKÁCIÓK:

North, T., és Smith, J. (megjelenés alatt). „Technológia és tantermi egy vegyes oktatási tér.”  Journal of Adolescent Pszichológia,  vol. 12.

Willis, A., North, T., és Smith, J. (2016). „A viselkedés tanulási fogyatékkal Serdülők az osztályteremben.”  Journal of Educational Psychology , 81, 120-125.

ELŐADÁSOK:

Smith, John (2016). „A viselkedés tanulási fogyatékkal Serdülők az osztályteremben.” Előadás a pszichológia konferencia a University of Minnesota.

Smith, John (2015). „Szabászat Megbízások Inclusive Tantermek.” Elhangzott Brown Bag sorozat, Pszichológia Tanszék, University of Minnesota.

Támogatásokat és ösztöndíjakat:

RBD Grant (University of Minnesota Research Grant, 2016)
Workshop Grant (az ASPA ülésén New Yorkban, 2016)
Nelson G. Stevens Fellowship (XYZ Research Facility, 2015)

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK:

Treldar Scholar, 2016
Teaching Fellow of the Year, 2016
Academic Excellence Award 2015

Szakmai tagság:

Pszichológiai Association of America
National Association of Adolescent Pszichológia

VONATKOZÓ ISMERETEK

  • Programozási képesség C ++ és PHP
  • Kiterjedt ismeretek SPSSX és a SAS statisztikai programot.
  • Folyékonyan beszél németül, franciául és spanyolul

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *