Indokok, miért nem hallott vissza a munkáról

Posted on

Kapcsolatban, hogy miért nem hallja vissza kb Jobs

Sok különböző oka lehet, hogy nem hallotta vissza a munkaadók, miután az állásra. Lehet, nem is hallani a bérleti menedzser, miután eltöltött időt interjú egy új pozíció, ami még rosszabb. Nem tudta, hol állsz nehéz és stresszes.

Meg lehet tudni, hogy kihívást jelent, hogy meg kell tartani kérő több munkahely, vagy várjon, amíg nem kap végleges választ a kérdéses pozícióban. Ha abban a zónában, ahol nincs egy nyom arról, hogy mi folyik a potenciális helyzetét, akkor a legjobb, hogy az álláskeresést halad előre, amíg van egy cég állásajánlat. A dolgok gyorsan változhatnak, és amíg van egy hivatalos megállapodást kell kezdeni dolgozni, ez nem egy kész üzletet.

Miért nem a vállalatok időt arra, hogy erről a kérelmezőt, hol állnak a beszélgetés folyamata? És mit lehet tenni, ha ez történik veled? Tekintse át néhány ok, miért nem hallja vissza a munkahelyek, és mit tehetünk, hogy a státusz frissítést az alkalmazásban.

Miért Munkaadók Do not Let pályázóknak Know

Bár ez az udvarias (és jobb) dolog, a vállalatok nem kötelesek értesíteni pályázatot benyújtó egy állásra vagy egy önéletrajz egy nyitott pozíció. 1

Egyes munkáltatók pontot tenni a bejelentő mindenkinek, aki alkalmazza. Mások nem. Nagyvállalatok olyan szoftver, ami automatizálja a folyamatot, és küld egy visszaigazolást, elismerve, hogy a kérelem beérkezését. Ezek a rendszerek is biztosítanak státusz frissítéseket, hol tart a jelentkezési folyamatban.

Megjegyzés: A kisebb cégek nem rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, hogy kövesse nyomon minden jelölt, különösen akkor, ha van egy nagy medence kérelmezők munkát. Ebben az esetben csak az emberek a cég akar interjú valószínűleg értesítjük.

Okok A pályázóknak nem kapunk visszajelzést

Nem lehet más tényezők, amelyek befolyásolják a felvételi folyamatot. Ez gyakran nem olyan áramvonalas, mint gondolnád, és ez hosszú időt vehet igénybe felülvizsgálati kérelmek, eldönteni, hogy ki az interjú, és melyik jelölt felvenni.

Benyújtását követően Állásjelentkezés vagy Folytatás

Amellett, hogy a vállalat nem rendelkező eljárással, amely tájékoztatja erről a kérelmezőt, itt van néhány más oka az alkalmazás nem érkezett válasz:

  • Ön nem rendelkezik a szükséges adatokat.  Ha nincs meg a tulajdonítja a bérleti vezetője keres, akkor valószínűleg nem kell figyelembe venni a munkát.
  • Önéletrajzát nem felel meg a szakmai követelményeknek. Lehet, hogy a képesítés, de a munkáltató nem tudja megmondani, hogy te egy mérkőzés. Fontos, hogy ellenőrizze, hogy a folytatás mutatja, hogy miért te egy erős jelölt, hogy adott helyzetben.
  • Önéletrajzát a rendetlenség.  Ha nem nyújt be egy jól formázott folytatása nélkül helyesírási vagy nyelvtani hibákat, akkor üsd ki magad az állítást.
  • Te nem nyújtotta be a szükséges dokumentumokat.  Ha egy cég kér motivációs levelet, az írás minták, referenciák, vagy bármilyen más anyag, hogy támogassa az alkalmazás, akkor kell benyújtani, ha alkalmazza.
  • A cég bérelt valaki mást.  Ez lehet valami olyan egyszerű, mint a helyzet miután megtöltöttük, de a cég még nem eltávolítja a munkát a hirdetést.
  • A cég felvételi tervek megváltoztak.  A társaság úgy döntött, hogy nem adja a pozíció vagy esetleg megváltozott a szakmai követelményeknek a pozícióra. Olcsó kérdések is megakadt a felvételi folyamatot. A vezetés megváltozott, ami egy ideiglenes felvételi fagyasztható. Egy belső jelölt lehetett volna bérelt vagy támogatni.
  • A felvételi folyamat hosszabb is lehet, mint várnánk.  A cég lehetett várni, hogy gyűjtsön egy tételt folytatódik megkezdése előtt az interjú során.

Miután egy állásinterjún

Néhány ok, hogy miért nem kiválasztott interjú egy cég azt is megmagyarázza, hogy miért nem kap nyomon követő közleményben után állásinterjún. Lehetne egy másik jelölt, aki jobban illik a szerepre, vagy a társaság úgy döntött, hogy a hold a munkakör betöltéséhez.

A másik ok, hogy miért nem lehet hallani a munka után az interjú is lehet, hogy a bérleti vezetője talán nem tekinthető, hogy legyen egy jól illeszkedett a vállalati kultúra követően beszélt Önnel. Az is lehet, hogy egy másik jelöltet is be lehet terjeszteni a jelenlegi alkalmazottja és szerzett előnyt a kiválasztási folyamatban. Remélhetőleg a referenciák volt jó dolgokat mondani rólad. De ha nem, akkor már nem lesz figyelembe véve.

Vannak olyan tényezők, amelyek figyelembe kell venni „akció megszakító” -Azok, hogy garanciát nem kap egy állásajánlatot. A JazzHR felmérés jelentések milyen bérleti szakemberek azt mondják, lesz egy kérelmező figyelmen kívül a munka. A felső két akció-megszakító volt a döntetlen: válaszadók 90% -a nyilatkozott úgy, hogy nem bérel valaki, aki hazudott a saját önéletrajzát, vagy használt a mobiltelefon az interjú során. Ezt követte nem jogosít fel a munka az USA-ban (86%) és leszólni a korábbi munkáltatók (81%). Azt a látszatot, arrogáns költsége is egy állásajánlatot is, mint 76% -a bérleti vezetők azt mondta, hogy nem vesznek fel valakit, úgy vélték, arrogáns. 2

A közösségi média egy másik oka lehet, hogy nem hallja vissza a leendő munkaadó. A CareerBuilder felmérés beszámol arról, hogy 57% -a talált tartalmat, hogy az online okozna nekik, hogy nem bérel egy jelöltet. 3

Amikor egy állásajánlatot a késleltetett

Ha nem válaszolunk azonnal, nem feltételezik, hogy nem kapok egy ajánlatot. Előfordulhat, hogy még kap egy választ, de lehet halasztani. Például a munkáltató tett egy ajánlatot, hogy egy másik jelölt, és arra vár, hogy hallja vissza. A cég lehet a részletek kidolgozására irányuló lépéseit segítő személy hívnak, vagy ott lehet a logisztikai vagy költségvetési problémák lassítják le a dolgokat.

Mit tegyél, ha nem hallja vissza

Mit kell tennie, ha nem kap választ a munkáltató? Az első lehetőség az, hogy nem tesz semmit, legyen türelmes, és várjon. Ha benyújtása több álláspályázatok és részt vesz egy csomó interjút, hogy lehet a legegyszerűbb út, hogy. Ez különösen akkor lehet bölcs, ha nem 100% -ban biztos, hogy ez a legjobb a következő munkát.

A másik lehetőség, és ez nem mindig egyszerű, hogy kövesse nyomon a munkáltatóval, hogy hol állsz. A folyamat eltérő lesz attól függően, hogy éppen nyomon követése egy alkalmazás vagy egy interjúban.

Hogyan, hogy kövesse nyomon az Application

A legjobb, hogy várjon legalább egy vagy két hétig, mielőtt nyomon követi a helyzetét egy állásra, mivel az, hogy a cég legalább ennyi időt a felülvizsgálati kérelmek és elkezd ütemezési interjúk.

Tipp: Sok munkaajánlatok nem sorolja a kapcsolattartó személy, így lehet egy kihívás, hogy megtalálja valaki kérdezni az alkalmazás. LinkedIn lehet egy nagyszerű forrás megtalálása valaki a cég bérleti csapat.

Íme néhány módszer, hogy megtalálják a bérleti vezetője és tippek alábbi velük.

Hogyan nyomon követni egy állásinterjún

Ez mindig egy jó ötlet, hogy az idő, hogy írjon egy köszönő figyelmét után állásinterjún. Akár e-mailben, vagy kézzel, ez az egyik legjobb módja, hogy nyomon követni. A cég nem lehet, hogy egy azonnali felvételi döntést, ezért ne essen pánikba, ha nem válaszolunk azonnal. Egy másik lehetőség az, hogy hívja a bérleti vezetője és köszönöm nekik. Ez lehet egy jó módja annak, hogy kedvet kapjanak az, hogy te még mindig versenyben a munkát.

Ne hagyja abba az álláskeresést

Függetlenül attól, hogy úgy dönt, hogy várjon egy munkáltató válasza, vagy megpróbálja azonnali választ magának, fontos, hogy dugulás van a álláskeresést. Nem akarnak időt pazarolni arra vár, hogy hallani vissza a munkaadó, aki nem érdekelt a felvételi Önnek. Ehelyett tartsa álláskeresési amíg rájössz a megfelelő lehetőséget.

lényeg

Lehet, hogy nem rólad Sok oka van a munkáltatók nem nyomon követni a pályázókkal, és az ok nem hallja vissza lehet semmi köze a képesítések a feladatra.

Nyomon ha tudod Érdemes figyelembe az időt, hogy kövesse nyomon az állapotát a jelöltséget, ha nem kap a kapcsolatot a döntéshozó a cégnél.

Ne vágja Álláskeresés Rövid Ne hagyja abba a munkakeresés közben várja, hogy hallja vissza a munkáltató. Menj tovább, amíg van egy cég ajánlatot, hogy Ön kényelmesen elfogadja.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *