Találnak munkát a helyi

Posted on

Találnak munkát a helyi

Keresek munkát találni, amely egy adott földrajzi területen? Lehet, hogy mozog valami új, vagy ha állást keres közel haza. Álláskeresés a területen tart egy sor stratégiák beleértve a hasznosító álláskereső oldalak, amelyek középpontjában a helyi munkahelyek, kutatása a helyi közösség táblák, látogatás állásbörzék a városban, és megnézni a helyi Alumni Association, vagy saját honlapján.

Segítségével többféle stratégiát, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy munkát találni, amely megfelelő az Ön számára, és a térségben szeretne lenni. Olvassa el a további részletes tippeket, hol kell keresni, hogy állást találjanak a vállalatok a területen.

Tippek Álláskeresés az Ön környékén

A legjobb módja annak, hogy munkát találni a városban, vagy város, hogy több stratégiát egyszerre. Olvassa el az alábbi listában, technikák használata munkát találni a területen. Bár lehet, hogy nem használja fel ezeket a stratégiákat, vedd az is, hogy az Ön számára.

  • Távozás Job Keresők: Míg munkát keresők kiírja állás szinte mindenhol, akkor nem a keresés a munkahely csak a helyi területen. Próbálja meg a kedvenc online munkát kereső vagy munkahely fórumon a „Részletes keresés” funkció határozza meg az irányítószámot és / vagy mérföld sugarú te hajlandó megfontolni. Meg lehet próbálni a nagy munkát kereső, mint Indeed.com, vagy ellenőrizze, hogy egy hiánypótló munka helyszínére, amely illeszkedik az adott iparágban.
  • Látogasd meg a helyi álláskereső oldalak: Vannak olyan honlapok, amelyek kifejezetten a helyi munkaerőpiacon. Oldalak, mint a Craigslist, Geebo és Jobing, összpontosítani munkahelyek listájára adott földrajzi helyekről. Nézd meg őket, hogy megtalálja, hogy nem lehet felkerül a nemzeti munkát táblák.
  • Check out Company oldalak: Ha tudod, mit cég szeretne dolgozni, nézd meg a cég honlapján, hogy ha bármilyen munkaajánlatok a területen. Nagyobb vállalatok általában lehetővé teszi a felhasználók keresni nyílások a földrajzi elhelyezkedés.
    Azt is nézd meg, munkát táblák, amelyek középpontjában az egyes vállalatokat. Például LinkUp keres munkahelyet, hogy felteszik a cég honlapján. A Speciális keresés opció, hogy állást találjanak a cég, vagy munkát találni egy adott helyen.
  • Próbálja közösségi fórum: Ha Nextdoor.com még nem érhető el a környéken, akkor valószínűleg hamarosan. Az oldalon sok környékeken az online, így ez a virtuális közösség testület szomszédok kommunikálni másokkal a közelükben. Bár az elsődleges cél megosztás hasznos információkat, mint a „Tud ajánlani egy jó lakatos?”, Akkor is megtalálja a helyi lakosok keresnek az alkalmazottak számára a vállalkozások számára.
  • Ellenőrizze Állami források: A legtöbb állam saját munka bankok, telefon és internetes könyvtárak és egyéb források kifejezetten helyi álláskeresők. Egy még inkább helyi szinten, akkor nézd meg a helyi kamara honlapján, amely jellemzően üzenetét helyi munkaajánlatok.
  • Látogassa állásbörzék: Távozás állásbörzék a helyi területen. Állásbörzék egy nagyszerű módja annak, hogy egy-stop karrier vásárlás egyetlen esemény. Jellemzően a cégek valós alapja a következő állásbörze helyét, így garantált, hogy megtalálják a helyi munkahelyek.
  • Csatlakozzon egy Alumni Association: újra együtt az egyetemi öregdiák egyesület révén saját honlapján. Ezek a csoportok nyújthat jelentős foglalkoztatási források, osztályok és műhelyek, valamint a pozíciók küldte a helyi munkáltatók. Alumni szervezetek ne csak tartsa a diplomások csatlakozik az iskolába; ők is kiváló forrása a hálózatépítés és a szakmai fejlődés és a fogadó helyi eseményeket, ha egy nagy városi területen. Lehet, hogy azt is nézd meg az egyetemi karrier szolgáltatások irodája. Legtöbbjük hajlandó segíteni a diákok munkát találni, még a diploma megszerzése után.
  • Hálózat: Hálózat egy fantasztikus módja annak, hogy megtalálja szinte bármilyen munkát. Beszélj kapcsolatok (beleértve a barátok, a család és a szakmai kapcsolatok) rendelkezik legalább cégek az érdeklődés. Különösen beszélni kapcsolatok a területen, aki esetleg tud egyéb nyílások közelében.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *