Ways to Make Money-val Smartphone

Posted on

Ways to Make Money-val Smartphone

Az alábbi módon pénzt a telefon nem feltétlenül utat keresni egy igazi élő, de már ha értelmesen használják-tudnak segíteni megtérül költségeinek egy részét a mobiltelefon számlát, és talán egy pár extra kiadások dollár a zsebében.

Mint más mikro munkahelyek, az ötlet mögött ezeket az alkalmazásokat is, hogy plusz pénzt, ezért legyen óvatos, hogy valójában nem veszít pénzt a folyamatban. Az alábbiakban felsoroljuk a nyolc alkalmazások segítségével pénzt keresni, ami mozog crowdsourcing szociális média reklám, így össze lehet hasonlítani, és megtalálja azt, ami valóban lehetővé teszi, hogy egy kis plusz jövedelem.

EasyShift

A program típusa: Feladatorientált crowdsourcing, aka microlabor honlapján

Technikai követelmények: iPhone

Helyszínek: Egyesült Államok, bár a rendelkezésre álló elmozdulások bizonyos területeken korlátozni lehet

Hogyan működik: Az alkalmazás letöltése és hozzon létre egy fiókot, és kezdj elfogadó „műszakban”. Amint befejezte műszakban, pontot kapsz. Ön is kap jobban fizető megbízásokat is. A típusú munkahelyek ezt crowdsourcing cég kínál általában a fogyasztói márkáknak, hogy nyomon kövessék a termékeket, így a fotók a termékek árát ellenőrzéseket a támasza a vállalat.

Hogy megéri: Pays készpénz PayPal számla. Shift fizetések tól $ 2 $ 20. Ezek fizetett ki egy 48 órás időszakban.

A lényeg: Bár ez áll országos, mivel nagyon sok a váltások helyfüggő, annak megvalósíthatóságát, hogy tényleg attól függ, hogy sokan közülük közel áll hozzád. Nem szeretné, hogy egy órát az utazási idő nyereménye $ 2.

Field Agent

A program típusa: Feladatorientált crowdsourcing

Technikai követelmények: iPhone

Helyszínek: Egyesült Államok, Kanada, Norvégia és Ausztrália

Hogyan működik: A letöltés után az alkalmazás, akkor kell választani a munkát. A lista tartalmazza a feladatok, mint a felmérések, közvélemény-kutatások, prospektus elhelyezés, ár ellenőrzéseket, és lektor termékeket. Feladatok belül be kell fejezni egy kétórás. Mint egy ügynök, akkor felhalmozódnak pontokat feladatokat sikeresen. De azt is veszít pontokat minden befejezetlen munkák.

Hogy megéri:  A fizetős munkahelyek regisztrál közötti tartomány $ 3 és $ 12 minden készpénz. Meg kell egy PayPal számla, mivel ez az, ahol a fizető lerakódik.

A lényeg: Az alkalmazás nem, mint a többiek, mert a kérelmezők kap munkát egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján. De néhány munkahely megy alapuló hierarchia, így ha több pontot, akkor jogosultak több munkahely. Ez azt jelenti, hogy nem túl sok időt töltenek a munkahelyeket nem kap.

Embee Mobile

A program típusa: Mobile jutalmat

Technikai követelmények: Elérhető több mint 300 mobilszolgáltatók, köztük az AT & T és a Verizon.

Helyek: Több mint 100 országban

Hogyan működik: Telepítse a „mobil teljesítményt mérő” és szerezzen ajándékutalványok

Hogy megéri: Ajándék kártya

A lényeg: a felhasználó telepíti az alkalmazást a Google Playen és az Egyesült Államokban keresnek ajándékutalványok a helyeken, mint az Amazon, a Domino Pizza, és a Dell. Az Egyesült Államokon kívül a pontokat lehet kereskedni a mobil műsoridő. Ez nem áll minden nagyobb városban, így meg kell telepíteni, hogy ha ez működni fog, hogy hol van.

Gigwalk

A program típusa: Feladatorientált crowdsourcing

Technikai követelmények: iPhone (Android app terveznek)

Helyek: Több mint 6000 város az Egyesült Államokban

Hogyan működik: Az emberek jelentkezzen be, és keresse meg a „koncertek” vagy feladatokat. Ezek a feladatok is szinte semmit, de néhány tipikus közül ára ellenőrzések app tesztelés, adatellenőrzés, fotózás, próbavásárlások és felmérések. Ezeket alkalmazni ezeket a feladatokat az ügyfél keresi a munkát, és ha a kiválasztott, küldje el a munkát. Ők kapnak visszajelzést az ügyfelek. A pozitív visszacsatolás lehetővé teszi számukra, hogy hozzáférést jobban fizető koncertjein.

Hogy megéri: Pays készpénzt egy PayPal számla. Feladatok általában fizet $ 3 $ 5; Azonban a tapasztalt Gigwalkers vannak feladatok, amelyeket fizet $ 100-ig. Fizetési feladatokra készül 7 napon belül. Gigwalkers kell fizetni a PayPal tranzakciós díjak, de lehet választani a magasabb minimális kifizetési gyakoriságának minimalizálása.

A lényeg: néhány dolgot kell szerepelt, hogy meghatározzák, milyen jövedelmező ez pénzkereseti app lesz az Ön számára: nem csak az időt, hogy végezze el a feladatot, de az idő kell ahhoz, hogy alkalmazni kell a feladatok és az utazási szükséges teljes koncertek. A $ 3 $ 5, egy koncert valószínűleg nem fizet messzire. A verseny azonban nagyobb az koncertek, amelyek nem igényelnek utazás, vagy amelyek egy sűrűn lakott területen.

iPoll

A program típusa: Felmérések

Technikai követelmények: iPhone és Android platformokon

Helyszínek: Egyesült Államok, bár lehet, hogy néhány nemzetközi felmérésben álló időről időre

Hogyan működik: Töltsd le az ingyenes alkalmazást; töltse ki a profil információkat, mint a név, cím, nem, születésnap, és a foglalkoztatási helyzetet. Ekkor e-mailben értesítjük, push értesítéseket, vagy telefonon, hogy részt vegyen a felmérésekben megfelelő profilt.

Hogyan fizet: Pays a jutalom pontokat, amely lehet váltani a készpénz egy PayPal számla vagy ajándék kártyát. Van egy 35 $ kifizetési minimum.

A lényeg: Általában nem vagyok nagy rajongója a felmérések, mert lehet hogy egy csomó időt csak egy kis jutalmat. Az a tény, hogy meg lehet csinálni ezeket a telefonon, bár eszközökkel teheti őket időben, amelyek egyébként kárba, mint várni, hogy a gyerekek célba tevékenységek vagy a váróteremben. Hogy azt mondta, hogy hány felmérések küldenek neked nem a mi irányításunk alatt, így ha a profil nem egyezik számos felmérés, akkor nem azt a küszöböt.

Hozzászólás Intelligence

A program típusa: Szociális média reklám

Technikai követelmények: iPhone és az Android a szociális média beszámolók a Twitter, Tumblr, és / vagy a YouTube

Helyek: Bárhol

Hogyan működik:  A link a szociális média profilokat fiókjába beállítás után. Ezután lehetősége van, hogy válasszon a listából kampányok releváns a profilt. Mindössze annyit kell tennie, hogy megosszák a szöveget vagy videót link. De akkor csak hány küldhet-általában néhány alkalommal naponta.

Hogyan fizet:  Két lehetőség van fizetési: Készpénz egy PayPal számla vagy az Amazon ajándék kártyát. Pay számától függ a véleményét, vagy rákattint a hozzászólásokat kap a kampány során. A költség-per-click függően változik a kampányt. De akkor kap egy képet, hogy mennyit lehet kapni, mint Mylikes kapsz egy becslést, hogy mennyi minden kampány fizet alapján a követői.

A lényeg: Ez az alkalmazás nem az emberek, akik használják a közösségi médiát mérsékelten. Ehelyett ez azt jelentette, azok számára, akik használják a közösségi médiát sokat. Ha ez van, akkor lehet, hogy egy kis pénzt, amíg nincs probléma támogató termékeket.

ShopKick

A program típusa: Shopping jutalomprogram

Technikai követelmények: iPhone vagy Android okostelefon

Helyszínek: Egyesült Államok

Hogyan működik: Collect „rúgások” vagy pont, amikor egyszerűen csak be üzletekben, mint a Target, Macy, a Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us, és az Exxon Mobil és a kisboltok. A GPS az okostelefonon, tudja a helyét, és elküldi a megfelelő ajánlatokat. Scan vonalkódok további pontokat, és még több pontot, ha vásárol, bár a pontokért beszerzések kell kapcsolnia a hitelkártya rá.

Hogy megéri: Pays pont beváltható ajándékutalványok és kedvezmények.

A lényeg: Ellentétben néhány más bevásárló jutalmazza alkalmazásokat, ez nem igényel vásárol, így a pénzt, miközben egyszerűen fut a megbízásokat.

Viggle

A program típusa: Hűség / jutalomprogram

Technikai követelmények: Android és Apple eszközök (beleértve a tabletta)

Helyek: Jogi lakosai az Egyesült Államokban, beleértve Puerto Rico

Hogyan működik: Okostelefonod, hogy jelentkezzen a TV-nézés órán fizetendő érte. Amikor bejelentkezik a Viggle, rögzíti a hangot, és azonosítja a TV-show. Míg pontok jutalmazzák minden TV-nézés akár napi 12 órát, ez a Viggle támogatta is, hogy keresni a legtöbb pontot. A felhasználók is kap pontot kölcsönhatásba mi lesz a TV- megválaszolásával Kvízkérdéseket, szavazás a közvélemény-kutatások, stb, és segítségével a szociális média és hivatkozva az új ügyfelek. DirecTV ügyfelek kap extra bónuszokat.

Hogy megéri: Pays jutalom pontokat, amelyek visszaváltható vállalatok, mint a Groupon, 1-800-Virág, Fandango és Foot Locker. Jutalom jár le, ha a számla Viggle tartózkodás nyugszanak 12 hónapig. Az érték a jutalmak (ide nem értve a díjakat nyert a versenyeken) korlátozódik $ 550, kivéve, ha ezt a határt eltekintenek Viggle.

A lényeg: Valószínűleg meg kell nézni a sok TV-, hogy ezt fizetni. Couch burgonya, vegye figyelembe!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *