6. módja az induláshoz otthoni munkavégzés

Posted on

6. módja az induláshoz otthoni munkavégzés

Távmunkát

A munka-at-home élet tűnhet, mint egy elérhetetlen fantázia azoknak, akik eddigi pályájuk találták magukat kikötve, hogy a munkahelyen. De néhány kreatív gondolkodás, az önreflexió és a kemény munka, nem elérhetetlen egyáltalán, ha teszik a hosszú távú cél.

Ha otthon dolgozik a cél, akkor a rövid távú meg kell határoznia a következő lépéseket, hogy ez megtörténjen. Valószínűleg a legelső lépés az, úgy, ha a személyiség az otthoni munkavégzést. Ez nem mindenkinek. Nézze meg, hogy az 5 alapvető tulajdonságait a távmunka.

Ha azt hiszed, akkor itt az ideje, hogy nézd meg , hogyan tudna dolgozni otthon, adott pályának van követni eddig, és a készségek már megszerzett út mentén. Egyesek távmunkát a munkáltató; mások szabadúszó tanácsadóként. Kezdve egy hazai vállalkozás egy másik lehetséges útját.

Mindezek a lehetőségek vannak előnyei és hátrányai. Olvasson tovább, hogy milyen az egyes munka az Ön számára.

Fordítsa az aktuális feladat egy Távmunka Munka

A logikai kiindulópont, amit a legjobban ismer. Gondolni, hogy ez megvalósítható, viszont az aktuális feladat egy távmunka helyzetét. A válasz attól függ, hogy milyen típusú munkát végez, és a munkáltató.

Tükrözze a munkaköri leírás és mérlegeli, hogy ezeket a feladatokat lehet tenni otthon. Mik a lehetséges akadályok? Van már némi otthoni munka? Hogyan lehetne átmenet többet? Kutatás a társaságnak az a távmunka és a hálózat a kollégákkal, hogy mennyi a távmunkát történik a cég. Ezután össze egy távmunka javaslatot a felügyelő. További hogyan meggyőzni a főnököt, hogy hagyja, hogy a távmunkát.

Új munkát találni

Ha a munka típusa teszel elvégezhető távolról, de vagy a főnök, vagy a cég nem néz kedvezően távmunka, akkor lehet, hogy ideje, hogy új munkát találni. Ha keres egy új munka-at-home munkát, akkor megy keresztül ugyanazon a csatornán, hogy esetleg megy keresztül, hogy megtalálja a hivatalban munkát a karrierjét, azaz helyi álláshirdetések, munka oldalak a karrier területén és a szociális média. Ezekkel kilátások, akkor kell kitalálni, hogy a helyes utat, hogy kérje, ha a pozíció telecommuted.

Go Szabadúszó

Egy másik lehetőség, ha a munka, amit lehet telecommuted de nem voltál sikerült meggyőznie a cég, hogy hagyja ezt nem teszi meg, hogy legyen egy szabadúszó vagy tanácsadó. Attól függően, hogy a karrier terén, akkor lehet, hogy kezdeni építeni egy szabadúszó vagy tanácsadás üzleti, miközben továbbra is dolgozik. Azonban, akkor óvatosnak kell lennünk, hogy ne hozzon létre az összeférhetetlenségek vagy sért vállalati politika.

A fejjel megkezdése az üzleti tanácsadás, miközben továbbra is dolgozik, hogy enyhíti a pénzügyi törzs a hiányzó pénzforgalom, amely jellemző az új üzlet. A hátránya az, hogy nem lehet megcsapolni az egyik legvalószínűbb forrásai a munka – a jelenlegi munkaadója, és / vagy az ügyfelek számára. A munkáltató azt mondta, nem az Ön, mint munkavállaló-Telecommuter, de a vállalatok lehetnek teljesen eltérő politikát, amikor a független vállalkozók.

Indítsa el saját üzletét

Mint szabadúszó, kezdve egy hazai vállalkozás lehet, hogy nagyobb rugalmasságot a menetrend, mint a hagyományos foglalkoztatás, de a start-up költségek meredek lehet, és az idő előtti jövedelmezőség hosszú. Igaz, kezdő otthoni vállalkozás egy módja annak, hogy ütni, és nem valami teljesen új. A hiánya bizonyos adatokat, és / vagy az oktatás nem a megszorítások lehet rájuk más területeken. Kiválasztása a megfelelő üzleti, kutatása és megteremti a tökéletes üzleti terv és a sok kemény munka sokkal fontosabb a siker.

Hazai vállalkozások vélekedések szempontjából fektetett idő és pénz. Vannak azok viszonylag kis kötelezettségvállalások egyaránt, mint közvetlen értékesítési termékek, mint Avon. És akkor ott vannak azok, mint kezdő napközi, ami szükségessé átalakítás a ház, vagy vásárolt egy franchise.

Egy új karriert elkezdeni

Mit csinálsz, ha a jelenlegi karrierjét nem alkalmas arra, hogy a távmunka vagy ha már megunta, de nem te vagy a vállalkozói típus? Vegyünk egy új career.Starting felett jelentheti kezdve az alján, és hogy lehet olyan fizetős vágott. Azonban, ha a legfontosabb feladat, hogy megszerezzék a rugalmasságot kapcsolódó dolgozik otthon, akkor lehet, hogy megéri.

Hogy csökkentse a potenciális fizetős vágott, keresse karrier, ahol a készségek akkor felvette az utolsó feladat lesz értékes. Ugyanakkor egy kis időt értékeli, amit valóban élvezni csinál.

Moonlight From Home

Mindezek a módját, hogy a munka otthon időt vesz igénybe, hogy végre (és néhány igényel pénzt is). Ha még nem állnak készen, hogy az időt és pénzt, egyszerűen csak megpróbálta felvenni néhány extra készpénzt otthon.

Másrészt, ha készen áll, hogy a változás, néha ez csak praktikusabb kezdeni lassan. Másodállásban otthonról lehet egy módja annak, hogy mentse a fészket tojás kezdeni, hogy az otthoni üzleti vagy indítson egy szabadúszó karrierjét, így otthonról dolgozik teljes munkaidőben egyszer.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *