Sport Scout munka leírása: fizetés, Skills & More

Posted on

Sport Scout munka leírása: fizetés, Skills & More

Sport cserkészek megjelenés és új tagokat toborozni egy sportcsapat a főiskolán, amatőr vagy profi szinten. Ők értékelik a sportolók fizikai képességek, hozzáállás, és egyéb tényezők, amelyek meghatározzák a siker a csapat. Cserkészek szerves javítása a csapat szintű tehetség, amely kötelezi a hosszú távú osztalék a teljesítmény, és nyer.

A legtöbb cserkészek munkáját adott sportcsapat, de van olyan is, cserkészet pozíciók kapcsolatban külső szolgáltatásokat, majd eladják információt csapatok. Bizonyos esetekben, a cserkészek is edző sportolók.

Sport Scout feladatai és kötelezettségei

Ezt a munkát általában megköveteli a képesség, hogy a következő munkák:

 • Keresse leendő sportolók követve sporthírek és a fejlődő kapcsolatok edzők a középiskolát, és Amatőr Atlétikai Unió (AAU) csapatok
 • Vegyen részt a sport játékokat és videók az atléták megfontolás alatt, hogy értékelje a teljesítmény
 • Elemzése teljesítmény statisztikák leendő sportolók
 • Összehasonlítás leendő sportolók azoknak a potenciális ellenfél csapatok
 • Adj jelentéseket és ajánlásokat az edző, menedzser, vagy a tulajdonos a csapat, amelyre ők felderítő
 • Koordinálja és ösztönzőket kínál a leendő játékosok

A szakmai szinten, a legtöbb cserkészek értékeli a fiatal játékosoknak, hogy próbálja meg, ha egy napon képesek lesznek hozzájárulni a szakmai szinten. A cserkészek is segít meghatározni, hogy milyen szinten a csapat érdemes beruházni egy adott játékos. Ez magában foglalja a döntés-e vagy sem, hogy készítsen egy játékos és mennyi pénzt kínálnak aláírási bónusz.

College toborzók is cserkész középiskolás tehetség, de általában az edzők a főiskolai csapat.

Sport Scout fizetés

A sport felderítő fizetést változhat attól függően, helyét, a tapasztalat, a cég, vagy az iskolai, melyek ők dolgoznak, valamint azt, hogy a helyzet a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Mivel sok sport cserkészek a teljes munkaidőnél kevesebb időt, a fizetés átlagok általában alacsony.

 • Medián éves Fizetés: $ 32270
 • Top 10% Éves Fizetés: $ 75400
 • Alsó 10% Éves Fizetés: $ 18670

Forrás: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Oktatás, képzés és minősítés

A legtöbb felderítők egykori sportolók, és mások a jelenlegi vagy korábbi edzők éves tapasztalattal követő sport.

 • Oktatás: College nem feltétlenül követelmény a cserkészek, akik játszottak a sport magas szinten és kifejlesztett egy éles szem a tehetség. Azonban, sport cserkészek jellemzően egy főiskolai diplomát üzleti, marketing, értékesítés, vagy a sport irányítását.
 • Háttér és tapasztalat : Mivel felderítők rendelkeznie kell a képességét, hogy értékelje a tehetség fiatal játékosok, akkor kell kiterjedt háttérrel játszik a sport, jellemzően a főiskola vagy szakmai szinten, coaching magas szinten, vagy sok év után a sport.

Sport Scout Skills & kompetenciák

Míg cserkészek sport csapatok érkeznek sokféle háttérrel, általában kell a következő tulajdonságokkal, hogy sikeres legyen:

 • Döntéshozó készségek : cserkészek kell analitikus és szelektív kiválasztásánál lehetséges játékosok egy csapatot, és el kell döntenie, annak alapján, amit a legjobb a csapatnak ők dolgoznak.
 • Kommunikáció: Scouts hatékonyan kell jelen lehetőségeket, amelyek a potenciális szereplőket és a jelenlegi lehetőségek az edzők és a csapatok ők dolgoznak.
 • Passion: A sikeres edző legyen szenvedélyes ahhoz, hogy megtanulják az összes csínját-bínját a sport és tartózkodás áram játékosok és a vonatkozó tendenciák.

Job Outlook

Míg a piac sport cserkészek várhatóan gyorsabban nő, mint az átlagos karrier, amelynek mértéke 13 százalék a 2026, lehet, hogy a magas szintű versenyt a top felderítő pozíciók szerint a BLS.

Munkakörnyezet

A felderítő tehet némi munkát az irodában, de a többség a munka zajlik a helyeken, ahol a sport ők felderítő játszik le. A helyzet tipikusan igényei utazási látni a játékosok akcióban.

Munkarend

Munkaidő változhat cserkészcsoportoknak és tartalmazhat hétvégén és esténként. Sok felderítők önfoglalkoztatók és fizetik az egyes felderítő feladatok változó órán át. Egyéb cserkészek részmunkaidőben dolgoznak egy adott területen vagy régióban egy csapat. Ahogy kiépítse a siker, a teljes munkaidős állások kiterjedő nagyobb területek vagy koordináló más felderítők egy lehetőséget. Néhány felderítők előre cserkészet igazgatója munkahelyek csapatok, vagy más, a különböző adminisztratív pozíciók, mint egy vezérigazgató.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *