Egyszerű Online Állás, amelyek kevés vagy semmilyen tapasztalattal

Posted on

Egyszerű Online Állás, amelyek kevés vagy semmilyen tapasztalattal

Nem mindenki, aki azt akarja, hogy a munka otthon keresi a hosszú távú karrier lehetőségeket. Néha egyszerűen csak szeretne valami viszonylag egyszerű, ha tudod, hogy egy kis extra pénzt gyorsan. Ha ez a cél, a következő online feladatok érdekesek lehetnek.

Az online jelentkezési folyamat egyszerű és egyértelmű, nagyon kevés szükséges jelöltek. Egyes lehetőségek indítható ugyanazon a napon, amit alkalmazni őket. Azt is nagyon kevés elkötelezettséget, és általában tenni a menetrend.

Figyeljük meg, hogy ezek a munkák nem fizetnek sokat, és nem fognak, hogy egy referencia önéletrajzát. Lehet tehát, szükség van több, mint egy online munka, hogy a kívánt jövedelmet. Továbbá, ahogy kereshetőség más lehetőség, tudja, hogyan kell felismerni és elkerülni a munka-at-home csalások.

Micro Job

A mikro feladat általában egy kis online feladat, amire kap egy hasonlóan kis díjat, általában néhány cent vagy dollárt. Ezeket néha rövid feladatokat.

Ezek a munkák végzik bejelentkezés egy cég honlapján, és kiválasztja a feladatokat, néha egyszerűen csak egy linkre kattintva. Amazon Mechanical Turk, Clickworker és ySense kínálnak az ilyen típusú feladatokat.

Jobs is megtalálható online szolgáltatás piacokon. Itt dolgozók hez kis szolgáltatás, általában egy meghatározott díj ellenében, és a vásárlók böngészhet a piacon, hogy ember kínál szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van.

Munka lehetőségek közé crowdsourcing projektek, amelyek hasonlóak a adatbevitel, ahol a vállalatok vegyenek egy sereg virtuális munkavállalók elvégzésére egy kis része egy nagyobb projekt. Munkások is kihasználják a jutalom programok és felmérések, amelyek talán az eredeti munka-at-home mikro-munkahelyeket.

Mivel a díj olyan kicsi, és a feladat vesz olyan kevés az idő, a cél az, hogy nem sok feladat, mint lehetséges. Azonban meg kell érteni a bérpolitika, mivel sok ilyen cég van egy minimális kifizetési, ami azt jelenti, hogy ha kapsz $ 8,55 csinál 20 mikro munkahely, akkor lehet, hogy várni, amíg meg nem szerzett, mint $ 50, hogy valóban megkapja a pénzét.

Online Juror

Ügyvédek felkészülés tárgyalás gyakran egy ál zsűri visszajelzést kapjanak az egyének hasonló azokhoz, akik esetleg üljön a zsűri. Mert költséges lehet, hogy egy a személyes ál zsűri online olcsóbb esküdtek logikus alternatíva. Lehet hallgatni audio és video néző prezentációk, vagy olvassa el az anyagot, és válaszolni a kérdésekre.

Mivel ügyvédek keresik az emberek, akik megfelelnek a profil a potenciális valós esküdtek online zsűri, kérje részletes kérdéseket a pályázók. Figyeljük meg, hogy kell soha nyilvánosságra a társadalombiztosítási szám, vagy hitelkártyával vagy banki információkat. A vállalatok általában fizet $ 10 és $ 60 az online esküdtek. Mivel a legtöbb online zsűri cégek nem kell sok esküdtek feliratkozik több vállalat ad egy jobb eséllyel felvette „zsűri feladata.”

Ahhoz, hogy egy online zsűritag, akkor regisztrálnia kell a több zsűri vállalat, amely magában foglalja kitöltésével kiterjedt kérdőívet. Akkor is meg kell felelnie bizonyos képesítéssel, mely változhat megyék között.

Adatbevitel

Online adatbeviteli egyre nagyobb munka-at-home területen. Az új technológia megkönnyíti a vállalatok felvenni független vállalkozók munka adatbevitel projektek.

Adatbevitel szereplők hozzáférhetnek a vállalati infrastruktúra távolról vagy használja crowdsourcing technológiákat. Adatbevitel lehetnek olyan területeken, mint az alap általános transzkripciós; azonban a legtöbb transzkripciós feladatok elvégzéséhez további tapasztalatokat.

Amelyek bérlik adatbeviteli munkások közé Axion Data Services, Sigtrack és támogatás Ninja.

Weboldal vagy Application Testing

Ha véleményeket, hogy mi működik és mi nem az interneten, akkor lehet alkalmas munkát távoli használhatóság tesztelése. Felhasználói tesztelők is vegye fel a további munkát lektor weboldalak és mobil alkalmazások, amelyek továbbra is fejlesztés alatt áll. Nem kell, hogy nagyon jól tájékozott az interneten, mert néhány fejlesztők szeretnék egy kezdő szemszögéből.

Használhatóság tesztelők kérik fel a vizsgálatok alapján a demográfiai profilok, mint például az oktatás, web tudás, az életkor, és a közösségi média használatát. Ezeket azután adott kérdést címét vagy feladatok elvégzésére, mint például regisztráció a honlapon, majd visszajelzést adnak az interneten. A felülvizsgálat általában körülbelül 15-20 percig, és keresi jellemzően mintegy 10 $. Befejezése után a felülvizsgálat tesztelők nem fizetik, amíg az ügyfél elfogadja a visszajelzéseket. A munka lehet utasítani, és nem fizetett a technikai problémák, elég részletes, vagy más problémák az ügyfél határozza meg.

Ezeket a pozíciókat elsősorban megtalálható minden cég vesz részt az e-kereskedelem, vezető kereskedelmi tranzakciók elektronikus interneten. A példák közé tartoznak az Amazon, eBay, és a Paypal.

Keresés értékelő

Kereső bíráló vizsgálja internetes keresési eredményeket, és visszajelzést adnak arról, hogy azok pontos, releváns, és spam-mentes. Ehhez az értékelő ismernie kell az aktuális kultúra és az internet, és rendelkeznie kell a jó kommunikációs készség. Néha egy főiskolai végzettség szükséges vagy előnyös, de közvetlen tapasztalat nem kötelező. Ez különösen a munka-at-home lehetőséget igényel némi tapasztalatot, de fizet magasabb bér.

Ezek a munkák általában a kétnyelvű egyének, bár van néhány csak angol pozíciókat. A munka keresés értékelési megy sok néven, mint a keresés értékelő internet értékelőt, hirdetés minőségét értékelő, illetve internetes bíró.

Cégek, melyek ezt a fajta munkát tartalmazza a Google, Appen, Lionbridge, és munkaerő-Logiq.

Korrektor

Ha van egy szem a pecsételő helyesírási hibákat, vagy helyesírási, akkor lehet jól alkalmazható, mint lektor. Azonban ez a feladat megkövetelheti, hogy egy korrektúra során, vagy valami korábbi tapasztalatok, illetve előfordulhat, hogy egy teszt, mielőtt elindul bérelt.

Virtuális asszisztens

Mivel a virtuális asszisztens, akkor feladata lesz a munka, amely hasonló az irodai asszisztens. Annak ellenére, hogy akkor dolgozik otthonról, akkor kell nagyon jól szervezett, hatékony és megbízható. Feladatok jellemzően bejelentés és nyilvántartást vezet, naptár és események, és üzenetrögzítő telefonok.

Sok vállalat bérelt virtuális asszisztensek. Például Servcorp, amely 1978-ban alakult Sydney, Ausztrália, biztosítja a virtuális irodák és szolgáltatások világszerte. Kínál munkaállomások, tárgyalóterem, munkatársai és a technológia, és bármi mást támogatásához szükséges az üzlet. Timeetc egy másik cég, amely a virtuális asszisztensek segítségével az ügyfelek céljaik elérésében. A cég kínál ingyenes tárgyalást, amelyek egy virtuális asszisztens végrehajtani egy kezdeti feladat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *