Az alapvető Lemondás Levelek lépjen ki a munkát

Posted on

Az alapvető Lemondás Levelek lépjen ki a munkát
Tartása egyszerű teszi a józan ész, amikor értesítést biztosító hogy elmész a munkát.

A kilépés betűk nem kell bonyolult vagy kínál sok az olyan információt, hogy miért, és hová megy. Még csak nem is kell feltétlenül tartalmaznia sorban megköszönöm a munkáltató a tapasztalat.

Te azonban kell legyen udvarias és udvarias.

Megjegyzés : Nincs értelme égő híd, akkor is, ha remélem soha nem látni senkit a hamarosan-to-be korábbi munkáltatója újra.
Soha nem tudhatod, mikor lesz szüksége egy ajánlást, vagy akik az egykori munkatársak tudják ebben az iparágban. Nincs értelme így nekik egy ok arra, hogy rosszat, hogy a potenciális munkaadó.

Miért írása felmondólevél

Miért írja lemondását levelet? Egy hivatalos levelet lemondását dokumentálja azt a tényt, a cég humánerőforrás-osztály, hogy elmész. Azt is előírja a munkáltató a távozás dátumát (két héttel a standard), és más információkat is szükség lehet, hogy véglegesítse a felmondás munkaviszonyból származó a cég.

Végül, ez egy jel a szakmaiság és lehetővé teszi, hogy hagyja el a jelenlegi helyzetben tudva átlépi a „T” és pontozott összes „I években.”

Tartsa levél rövid és egyszerű

A felmondólevél lehetővé teszi, hogy csökkentsék bármilyen zavart, hogy vezethet közben szemtől-szembe beszélgetés a vezető vagy felügyelő. A levél nem kell hosszadalmas. Lásd alább a minta lemondását levelet, amely rövid és lényegretörő, és olvassa ezeket a tippeket, hogyan kell írni lemondását levelet. A főbb elemek közé tartoznak a levélben a következők:

  • Az a tény, hogy elmész a cég
  • Az utolsó dátum a munka

Valamint, hogy ez helyénvaló és udvarias, hogy tartalmazza egy köszönöm, hogy időt a cég, és egy ajánlatot, hogy segítse az átmenet során, ahogy kilép, ha elérhető lesz.

Lehetséges, hogy a levél tartalmazni fogja a munkavállaló fájlt a cég, és tanácsot, ha kérik hivatkozni a jövőben.

Tipp : Még ha kiábrándult a munkád, ellenállni a kísértésnek, hogy megjegyzést negatívan a munkatársak, az igazgató vagy a cég.
Nincs szükség, hogy a munkáltató több információt, mint amit tudniuk kell, ami az egyszerű tény, hogy Ön lemond, és amikor elhagyja.

Egyszerű felmondólevél példa

Használja ezt a lemondását levélben mintát, ha meg akarja tartani azt az egyszerű és egyszerűen szeretnék mondani a munkáltató, hogy elhagyja, de nem szeretné megköszönni a munkáltatója vagy adatokat azzal kapcsolatban, hogy miért lemondó:

Egyszerű felmondó levél (No Thank You)

Az Ön neve
Az Ön címe
Az Ön város, állam Irányítószám
Az Ön telefonszáma
E-mail

Dátum

Név
Cím
cég neve
Cím
Város, állam Irányítószám

Kedves Mr./Ms. Vezetéknév:

Kérjük, fogadja el ezt a levelet, mint értesítést arról, hogy indulok én helyzetben ABCD szeptember 15-én.

Ha én is segítséget átmenet során, kérem, tudassa velem.

Tisztelettel,

A Signature  (papíralapú levél)

A beírt név

Egyszerű példa felmondólevél köszönettel

Másrészt, talán ha nem akarjuk, hogy köszönetet mondjak – akár azért, mert valóban azt jelenti, vagy azért, mert arra nevelték, hogy a jó modor.

Kivéve, ha tényleg elhagyja egy felhő alatt, ez egy okos stratégia mondani, hogy „köszönöm” a munkalehetőségek kaptatok alatt összesen birtoklás, mivel ez segít abban, hogy ha marad a jó utakat a munkáltató elhagyja . Ebben a helyzetben, használja ezt a levelet lemondását minta:

Az Ön neve
Az Ön címe
Az Ön város, állam, irányítószám
Ön telefonszáma
E-mail

Dátum

Név
Cím
Szervezet
Cím
Város, állam, irányítószám

Kedves Mr./Ms. Vezetéknév:

Én nemrég kapott állást egy másik cégnél, ezért írok ma ajánlani a hivatalos értesítést, hogy elmegyek a munkám. Az utolsó nap lesz január 15.

Élveztem az időmet XYZ Corp, és köszönöm a segítséget és útmutatást az elmúlt öt évben. Kérem, tudassa velem, ha én segíthetek az átmenet során.

Tisztelettel,

A Signature  (papíralapú levél)

A beírt név

Felmondólevél minta hivatalos értesítés

Használja ezt a felmondó levél mintát, hogy hivatalosan tájékoztassa munkaadóját, hogy Ön elküldte lemondását. Ez a levél rövid és lényegre törő.

Az Ön neve
Az Ön címe
Az Ön város, állam Irányítószám
Az Ön telefonszáma
E-mail

Dátum

Név Cím Szervezet Cím Város, állam Irányítószám

Kedves Mr./Ms. Vezetéknév:

Kérjük, fogadja el ezt a levelet, mint hivatalos értesítést, hogy indulok az álláspontomat XYZ cég szeptember 15-én.

Köszönöm a lehetőséget megadta nekem időm alatt a cég. Én több mint hálás, hogy lehetősége volt együtt dolgozni a csapat itt. Ha lehet bármilyen segítséget ebben az átmeneti, kérem tudassa velem.

Tisztelettel,

A Signature  (papíralapú levél)

A beírt név

E-mail Lemondás Üzenet példa

Használja ezt a rövid e-mail üzenetet például kiindulópontként írásban a saját üzenetét.

Tárgy:  Az Ön neve – kilépés

Kedves Mr./Ms. Vezetéknév:

Ez hivatalosan értesíteni, hogy én én végződő foglalkoztatás ABC társaság hatékony június 30-án, 20xx.

Értékelem a szakmai, képzési, szociális és személyes fejlődés lehetőségeit Elegem míg a társaság; köszönöm a segítséget, amit nyújtottak munkám során hivatali itt.

Üdvözlettel,

A beírt név
Otthoni cím
telefonszám
Személyes e-mail cím

Küldés E-mail üzenet kilépés

Ha e-mailt küldenek levelet, itt van, hogy küldje el a lemondását e-mail üzenetet, akkor is, ha elküldjük, hogy mit kell tartalmaznia, és hogyan formázza meg.

Fontos : a témád, Kifejezésegyezéses hasonló „Közlemény lemondási – [az Ön neve]”. Ez biztosítja, hogy a lemondás azonnali figyelmet kap és felülvizsgálat.

Feltétlenül szerepeljen meg elérhetőségét az aláírást. Így a cég könnyen kap a kapcsolatot Önnel, ha kérdése van, miután elhagyta.

Amikor annak, hogy a menedzser a levél

Kinyomtathatja a levelet, hogy a kezelői közben beszélgetés a lemondását. Vagy, akkor e-mailben a manager előtt vagy után a beszélgetés során. Ha nem biztos benne, mikor az utolsó nap a munka lesz, várjon, amíg a találkozó, és kövesse nyomon e-mail üzenet; az a szokás, hogy a munkáltató legalább két héttel felszólító mielőtt a végső távozás.

Tippek Kilépés a helyes út

Amikor a leszokás a munkát, van egy jobb út, és egy rossz út róla. Ahhoz, hogy biztosan elhagyja a legjobb feltételeket, tegye a következőket:

Adj  két héttel korábban bejelenti, amikor csak lehetséges .  Adhat több időt, ha akar, de te nem köteles ezt tenni. Ez tekinthető rossz formában, így kevesebb figyelem azonban. Azáltal, hogy ezt az értesítést, akkor lehetővé teszik a munkáltató az időt meg kell találni, és esetleg a vonat a csere. Fognak köszönöm meg.

Írj egy levelet lemondását  , amely az összes vonatkozó információt – például az a tény, hogy elmész, és amikor az utolsó nap lesz.

Tisztítsa ki a számítógépet  (még mielőtt kezét a közlemény). Most nincs itt az ideje, hogy megtudja, hogy a vállalat úgy véli, tárolja a dolgozat a merevlemezen megsértését a számítógép használat politika. Minden személyes dokumentumokat kell hagyni. Ügyeljen azonban, hogy hagyjuk a listát hozzáférési kódok és jelszavak, ahol a helyettesítő megtalálja ezeket.

Összefoglalják az aktuális projektek  nem lesz képes befejezni, mielőtt az indulás időpontját. Így, mind a jelenlegi csapat (ha van), és a jogutód képes lesz könnyedén felveszi, ahol abbahagyta. Lehet, hogy még dolgozzon ki egy általános listát a napi munka felelősségét a csere használni, mint egy útmutató.

Ne rosszat a főnök , a munkatársak, vagy a társaság, és nem készít összehasonlítását, és az új munkáltató akkor lehet csatlakozni. Légy pozitív, profi, és udvarias.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *