Állásinterjú köszönőlevelet példák

Posted on

Állásinterjú köszönőlevelet példák

Írás egy köszönő levél után állásinterjún mindig jó ötlet. Tény, hogy a munkaadók egy része úgy gondolja, kevesebb a megkérdezettek, akik nem nyomon követése azonnal. Ez gyors és könnyen követhető után egy interjú egy e-mailt, jegyzet vagy hivatalos levél. Tekintettel az idő, hogy ezt segít elhagyni a kérdező egy nagy benyomást.

Miért Küldj egy köszönő levél után egy interjú

Miért köszönet leveleket fontos? Az első ok az, hogy küldjön egy köszönő levelet, hogy ez csak sima, a jó modor. De van még egy öncélú célja: egy köszönő figyelmét a lehetőség, hogy a neved az emberek előtt még egyszer utoljára, és hagyjuk egy pozitív benyomást.

Ha te is a megkérdezett interjúalanyok, illetve megy át a pályázatát folyamat, köszönet leveleket teszi, hogy eladja magát, mint egy jelöltet. Lehet hivatkozni konkrét esetekben, amelyek jöttek fel egy interjúban. Használd a köszönőlevelet, hogy kiemelje a módját a készségek és tapasztalat jól illeszkedik a helyére. Továbbá, ha van valami, amit elfelejtettem megemlíteni az interjú során, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy fel.

Köszönőlevél más karrierrel kapcsolatos helyzetek – például egy köszönőlevelet figyelmét, hogy a főnök segít ki, vagy egy korábbi munkatársa, hogy egy hálózati kapcsolat – lehetővé teszi, hogy megerősítse, hogy értékeljük a személy hasznos gesztus.

Interjú Thank You Letter Minta

Ez egy minta interjú köszönöm írni.

Barry Allen
718 Pilgrim Bíróság
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

Szeptember 10, 2018

Ms. Caitlin Snow
alelnöke Marketing
Acme Corporation
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Kedves Ms. Snow:

Szeretnék köszönetet mondani, legőszintébben, hogy időt szakított, hogy interjút velem ma a Social Media Specialist helyzetben, amely megnyitotta az Acme Corporation. Nagyon jó volt, hogy találkoztunk, és a csapat, és igazán élveztem tanulni a jelenlegi gazdasági program és bejárta az irodában.

Nagy hatással volt rám a lehetőséget a következő Social Media Specialist lesz, hogy egy erős, márkanevet jelenlét Acme Corporation a Facebook, Twitter, Instagram és a LinkedIn. Ahogy megbeszéltük, tapasztalatom tartalmazza létrehozása és kezelése a szociális média tulajdonságait egyaránt létrehozott és induló szervezetek. Saját sikerei közé épület egy hálózat 5K Facebook követői JC Enterprises három hónapon belül, ghostwriting LinkedIn álláshely a vezérigazgató Unió Industries, amely vonzott átlagosan több mint 350 „részvények” minden, és segít a tulajdonos Jenny Bling lesz a legnagyobb Befolyásoló az ő számára.

Felhívjuk figyelmét, hogy bár én már szabadúszóként az elmúlt öt évben, kész vagyok, hogy visszatérjen egy dinamikus, teljes munkaidőben marketing osztály környezetben. Én felerősödött és ihlette együttműködő csapatmunka, és azt találják, hogy a leghasznosabb segítséget előre Acme Corporation küldetése „letegye fenntartható ipari növekedés.”

Ha tudok minden olyan további információt, hogy segítsen Önnek a döntéshozatali folyamatban, kérem tudassa velem. Alig várom, hogy a tárgyaláson meg hamarosan!

Tisztelettel,

Aláírása [papíralapú levél]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *