Gyakori Tanári interjú kérdések és válaszok Legjobb

Posted on

 Gyakori Tanári interjú kérdések és válaszok Legjobb


Mi a legjobb módja annak, hogy felkészüljenek a tanár állásinterjúra? Meg lehet építeni az önbizalmat és csökkenti a stressz az interjú tervezi, hogy hogyan reagál a kérdésekre időben. Kezdjük azzal, hogy megkérdeznéd magadtól: „Mit tehetek, hogy biztosítsák a jelölésemet kap gondos mérlegelés egy tanári állást? Hogyan fogom magam látszanak?”Akkor felsorakoztatja példák, anekdoták, amely segít létrehozni egy emlékezetes benyomást.

Mi a kérdező azt szeretné tudni,

Az iskolaigazgatók és más tagjai a felvételi bizottság kézműves kérdésekre kérnek annak érdekében, hogy meghatározza, hogy lesz egy jó illeszkedés, az iskolát, valamint egy bajnok a politika által létesített iskolába járás.

Ismerje meg, amennyit csak tud körülbelül az iskolák pályáznak, hogy így jobb lesz képes előre látni a fajta kérdés, amit kell kérdezni a tanítási filozófia és óravezetési stílusban.

12 Gyakori Tanári interjú kérdések és válaszok Legjobb

Tekintse át ezt a listát a kérdés, amit lehet kérni során a tanár állásinterjú, példákkal a legjobb módja annak, hogy válaszoljon minden.

Kérdések tanárként

Ossza meg lelkesedés oktatás, dolgozó diákok és példát arra, hogyan kellene tanítani az osztály. Légy kész válaszolni a kérdésekre, hogy miért érdekli a munka, hogyan tanítják a különböző típusú tanulók ugyanazon osztályon belül, és hogyan kezelje kihívás az osztályteremben. Azt is készen kell állnia, hogy megvitassák a tanítási és óravezetési filozófiák.

1. Miért döntött úgy, hogy tanár legyen?

Mit akarnak tudni:  A tanítás egyik legnagyobb kihívást a szakmák, a magas fokú kiégés. Meg fogjuk kérni, ezt a kérdést, így a felvételi bizottság tudja mérni a lelkesedés és elkötelezettség a tanítás.

Minta Válasz : Az idő fiatal voltam, én szerettelek tanulás és értékelik a nagy tanítók, akik nyitott új világok nekem. Ez az egyetlen, amit valaha karrier venni, mert én igazán szeretnék követni a példájukat, és most én jövök, csepegtetni öröm a tanulás a saját hallgatók.

2. Milyen típusú osztályban irányítási struktúra azt végrehajtani, ha vettek fel?

Mit akarnak tudni:  az interjúztató érdekli, hogyan fog kezelni egy osztályban, különösen, ha az osztálylétszám nagyok az iskolában.

Minta Válasz : Azt proaktív megközelítést óravezetés, modellezés pozitív viselkedést a tanítványaimnak, és ösztönzi támogató peer-to-peer kommunikáció. Azt is meg kell határoznia, hogy mi váltja stressz egyes tanulók, és kész vagyok támogatni őket, amikor kihívások merülnek fel.

3. Hogyan használtad, vagy hogyan fogja használni, a technológia az osztályban? 

Mit akarnak tudni:  Interaktív tanterem technológiák átalakult a tanulás az elmúlt évtizedben. Legyen kész, hogy leírja a megszokás közös eszközöket, mint a Smart alaplapok.

Minta Válasz : Az utolsó osztályban, a diákok használják tabletták létrehozására és kezelni a saját honlapján, amely bebizonyította, hogy egy nagyszerű eszköz a kommunikáció a szülőkkel, és lehetővé teszi számukra, hogy a napi tevékenységek a gyerekek részt.

Kérdések Te mint tanuló

A kérdező vagy bérbeadása bizottság szeretné tudni, hogyan személyesen megközelíteni tanulás, a tanári képesítéssel és adatait, bármilyen továbbképzés kaptál, és hogy hogyan naprakész a technológiai fejlődés és az új tanulási módszerek.

4. Mi a megközelítés vagy stratégia nem használ új információk megtanulására?

Mit akarnak tudni:  Ez a kérdés, hogy ha tudatosan gondol az egyéni tanulási stílus – a saját és azok a diákok.

Minta Válasz : úgy találom, megtanulják az új anyagot a legjobban leírják jegyzeteket olvastam vagy mint én hallgattam, hogy valaki előadást. Az írás folyamata le a fontos részleteket Kétféle módon működik: egyrészt segít elnyelni és gondolja át az új információkat és a második, a jegyzeteimet szolgálhat tanulmány útmutató, hogy tudok hivatkozni megy előre.

5. Mi a folyamatos képzés osztályok, műhelyek, képzési, stb már részt vettél?

Mit akarnak tudni:  Minden tanár kell folytatni folyamatos oktatás fenntartása érdekében a minősítést. Használd a válasz, hogy bemutassa az egyes területekre oktatási elmélet és a gyakorlat, hogy már elsajátította, és növeli azok értékét az iskola.

Minta Válasz : A kerület, ahol dolgoztam korábban nyújtott folyamatos képzés lehetőségeit az esti órákban egész évben. Jártam ezen üléseken rendszeresen. Különösen élveztem a műveltség edzések, hogy összpontosított kora gyermekkori irodalom és a tanítási stratégiák. Azt is volt szerencsém részt venni az éves Autizmus Tudatosság konferencián New Yorkban az elmúlt két évben. Próbálom kihasználni minden folyamatos oktatás nyújtotta lehetőségeket nekem.

Kérdések részeként Ön egy oktatási szakemberekből és Classroom közösségi

Az iskolák szeretné, hogy elősegítse a közösségi érzés az iskolában, különösen a tantermekben. Akkor valószínűleg feltett kérdések a képességét, hogy dolgozni, mint egy csapat tagjaként a tanárok és adminisztrátorok, valamint a képességek és tapasztalatok közötti szakadék áthidalásához a diákok az osztályban, és a családjuk otthon.

6. Mi érdekel a kerületben?

Mit akarnak tudni:  Meg lenne csodálkozni, hogy milyen sok belépő szintű oktatás jelöltek nem találjon iskolai körzetek előtt interjúkat. Kölcsönzése bizottságok fel ezt a kérdést, hogy ha már elég érdeklődő csinálni a házi feladatot, és megismerhetik a szükségleteit iskolába járás.

Minta Válasz : Mivel a szülő egy 4. osztályos, a kerület azt tapasztaltam, első kézből milyen meleg és barátságos a tanárok és a rendszergazdák. A közösségi érzés, az iskola kerület keményen dolgozik, hogy elősegítse és fenntartására van valami, amit még soha nem tapasztalt semmilyen az iskolák részt vettem, vagy tanított. Mindenki ismeri a lányom nevét, nevemet, és meg tudja mondani, hogy mindenki az iskolában valóban boldog, hogy ott dolgozik a diákok és családjaik.

7. Érdekelné vezető minden iskola utáni tevékenységeket?

Mit akarnak tudni:  Jó iskolák mindig keresi a módját, hogy gazdagítsa a diákok életét. Hogy hajlandó vezetni az iskola utáni tevékenységek, mint a sportolók, klubok, vagy akadémiai csapat lesz erős pontja az Ön javára.

Minta Válasz : A nyár folyamán, én vagyok a rendező színházi tábor által kínált művészeti központ a városban. Szeretnék részt venni semmilyen dráma klubok vagy előadások a gyermek vesz részt az év során. Vagy, ha nincs színjátszó, én biztosan szeretem kezdeni egy, ha ez valami, hogy az iskola érdekelt lenne. Bár színházi történetesen az én személyes szenvedély, ha vannak olyan egyéb tevékenységek, amelyek különösen a támogatásra szoruló és hogy lehet egy jó alkalmas lennék hajlandó segíteni azonban tudok.

Kérdések Tanulók és szülők

Ennek módja, hogy értékelje a tanítási stílus és kommunikációs készség, akkor lehet kérni, hogyan fog kezelni a diákok és a szülők.

8. Hogyan foglalkozik a hallgató, aki rendszeresen késik?

Mit akarnak tudni:  A kérdező érdekel, hogyan fog kapcsolódnak egy-egy a diákok megjelenítésére nem produktív viselkedés.

Minta Válasz : Ha egy gyerek jön iskolába végén rendszeresen, én először beszélni a gyermek, hogy ha van valami folyik az iskolában vagy otthon okozza neki, hogy késni. Miután beszélt a gyermek, és attól függően, hogy mit megosztani, azt megbeszéli a felettesem a lehető legjobb megközelítése beszélni a család a megismételt lassúság.

9. Hogyan vegyenek részt a vonakodó diák?

Mit akarnak tudni:  Ez a kérdés azt jelenti, hogy azonnal vitát arról, hogyan motiválja a hallgatók különböző tanulási stílusok.

Minta Válasz : Ha a tanuló úgy tűnik, szívesen vesznek részt során egy adott kérdésben, szeretném használni a tapasztalatom dolgozó különböző típusú tanulók és állítgatni tanítási stratégiákat, hogy vegyenek részt a hallgató olyan módon, hogy azok szívesebben vesz részt. Ez lehet azáltal, hogy a hallgató (k) a munka egy partner, vagy hoz létre, az órák egy téma köré, hogy a hallgató nagyobb valószínűséggel érdekelt.

10. Mit mondanál egy dühös szülő arról, hogy a gyermek osztály?

Mit akarnak tudni:  az egyik legnehezebb kihívás a tanítás is, amelyek kommunikálni helytelenítő szülők. Vezetőinek tudniuk kell, hogy a tanáraik is dolgozhat nyugodtan hatástalanítani kritika.

Minta Válasz : Ha van egy szülő, aki felbosszantott egy évfolyam a gyermek érkezett, azt hez, hogy találkozzon a szülő és támasszák alá bizonyítékokkal a tanulságokat a gyermek kapott a felkészülés az értékelést. Azt majd felkéri a szülő (k), hogy segítsen nekem ötletroham módon, hogy a gyermek esetleg készülni, és jobban teljesítenek az értékelést. Például, volt egyszer egy gyermek, aki következetesen küzdött a héten helyesírási munkáját.

Mielőtt a szülei kapcsolatba lépett velem, én kinyúlt nekik, miután benyújtotta a második heti teszt hiányos. Megkérdeztem a szülő, ha tudnánk gondolni néhány stratégiát a gyermek is használhat az osztályban, és otthon, hogy javítsa a hallgató a helyesírási készségek. Minden helyzet más, persze, de ha nem vagyok képes nyújtani a javítóvizsga a vizsgálat elvégzése, több lesz, mint boldog, hogy nem így van.

11. Mit tennél, ha gyanús elhanyagolás vagy bántalmazás az otthoni egyik diák?

Mit akarnak tudni:  Tanárok járni egy finom vonal hívei diákjaik számára jólétének. Gondolj bele, hogyan fog reagálni kell arra gyanakszik, hogy egy gyermek volt kitéve visszaélést.

Minta Válasz : veszem pozícióját megbízott riporter nagyon komolyan. Tisztában vagyok a kerület napi egészségügyi ellenőrző rendszer, amely a kisgyermekkori tanárok végrehajtásához szükséges naponta. Az én korábbi pozícióját, mi is volt a napi ellenőrzéseket, amikor a gyerekek megérkeznek minden reggel. Volt egy gyerek az én korábbi osztályban, aki furcsa zúzódások mindkét karon, és nem voltam biztos benne, hogy a zúzódások voltak durva játék testvérek, barátok, vagy egy felnőtt, hogy fizikailag bántalmazó.

Mielőtt mondtam senkinek semmit, azt jelentette, amit láttam, hogy a fő, akik vezettek el a folyamat annak meghatározására az oka a zúzódások. Végül kiderült, hogy a zúzódások voltak a gyermek idősebb testvér. Az út az iskolám kezelte a helyzetet lehetővé tette számunkra, hogy biztosítsa a gyermek biztonságos helyzet nélkül hamisan vádolják vagy felborulna a szülők.

12. Ha észrevette, hogy egy gyermek is terrorizálják az osztályban, hogyan kezeled a helyzetet?

Mit akarnak tudni:  Megfélemlítés óriási probléma az iskolákban. Milyen lépéseket kíván venni felismerni, megelőzni, vagy reagálnak rá az osztályban?

Minta Válasz : Az egyik legfontosabb nagy csoport tevékenységét tegyek az osztályban a az év elején az írás mi osztály szabályok együtt. Azt, hogy ez egy nagy dolog; együtt jövünk fel, és elfogadja a szabályokat, és mindannyian aláírja a plakát egy elkötelezettség, hogy mindent megteszünk, hogy kövesse a szabályokat, miközben segít másoknak, hogy kövesse a szabályokat a nap folyamán. Az egyik legfontosabb szabály a mi poszter hogy nem zaklatják a többi gyerek.

Én ezt a csoportos tevékenység, mint egy lehetőséget, hogy beszéljen arról, hogy mit jelent az, hogy zaklatják, és mit kell tenni, ha a tanuló bántalmazni vagy látnak valakit, hogy terrorizálják. A lecke részeként teszi zaklatás elleni plakátok, hogy lefagy a mi osztályunkban és a folyosókon. Ha láttam a megfélemlítés, azt beszélni minden gyerek részt külön-külön, én is újra a zaklatás elleni leckét és poszterek az egész osztály.

Tippek, hogy Válasz Tanári interjú kérdések

Az interjú során, akkor többet kell tenni, mint hogy a generikus válaszolt a kérdésekre, amit kért. A legjobb jelölt lesz képes megmagyarázni, hogyan vannak kvalifikálta magát a munkát, és miért lenne jó illeszkedést az iskola.

Ez így sokkal könnyebb a bérleti menedzser, hogy a döntést, ha a kérelmező mondja ki, hogy miért lenne jó kölcsönözni.

Make It Personal:  Szánj időt, hogy személyre szabott válaszokat interjú kérdések. Tartalmazza kiemeli a háttered, a készségek és a szakmai tapasztalat, amelyek relevánsak a munkát, hogy te pályáznak. Fókuszban a készségek leginkább relevánsak a területen.

Itt van egy lista a tanítási készségek kérdezőbiztosok a leginkább érdekli. Persze, kommunikáció, szervezés, és a kritikus gondolkodás nagy a listán a kívánt tulajdonságokkal. Ha visszatér az osztályteremben karrier megszakítása után, legyen felkészült a szakadék a tapasztalat.

Példákat:  A kérdező valószínűleg kérdezni viselkedési interjú kérdések, amelyek megkövetelik, hogy egy példát arra, hogyan tettél valamit. Például, egy riporter azt mondaná: „Mesélj egy időben kezelte a viselkedési probléma a diák.” Ezek azok a kérdések, megköveteli, hogy olyan példákat a korábbi tanítási tapasztalatok. Ahhoz, hogy ezekre a kérdésekre válaszolni, magyarázza a helyzetet, és mit tettél vagy megoldja a problémát, vagy a siker eléréséhez.

Ezután leírja az eredményt.

Még ha a kérdés nem egy viselkedési interjú kérdés, gyakran hasznos, hogy egy konkrét példát. Például, a szituációs interjú kérdéseket feltenni, hogy fontolja meg egy esetleges jövőbeli helyzet a munkahelyen. Egy kérdező megkérdezheti: „Hogyan kezeli a szülő, aki azt hiszi, hogy osztályozzák a gyermeke igazságtalanul?” Bár ezek a jövőbeli helyzeteket, akkor is válaszolni egy példa egy korábbi tapasztalatok. Ez segít létrehozni egy listát anekdoták támaszkodhat, amelynek középpontjában a helyzeteket, amikor a fellépés volt világos, pozitív eredményt.

Kutatás a School:  találjon az iskolába járás és az iskola, ahol dolgozni fog, ha felvettek. Ön képes lesz arra, hogy megtalálja sok ez az információ az iskola kerület honlapján. Továbbá, ha van egy kapcsolat olyan tanító, aki dolgozik az iskolában, a kerület, illetve bármely szülők, akiknek gyermekei az iskolába, kérje meg őket, hogy betekintést a munkát. Minél több tisztában van a tudósok, a tanórán kívüli tevékenységek, sport, hallgatói profilok és a tanterv, a jobban felszerelt leszel feltenni értelmes kérdéseket, és árnyalt választ interjú kérdésekre.

Kell készülniük a Panel Interjú:  Amikor interjút egy tanári állást, akkor várható, hogy interjút a különböző összetevők.

Szükség lehet, hogy interjút egy panel, amely magában foglalhatja az iskola igazgatója, az adminisztratív személyzet, más tanárok és szülők. Bizonyos esetekben szükség lehet egy interjú egy keresési bizottságot, hogy töltünk szűrés kérelmezők, mielőtt a formális interjú a munkát.

Készülj a tanításra Mini-lecke:  Mielőtt vagy miután az interjú akkor azt is lehet kérni, hogy tanítani egy mini-lecke egy csoport diák, vagy a tanárok úgy tesz, mintha a diákok, az interjú során.

Ügyeljen, hogy pontosan tudja, mit kell készíteni minden egyes interjú, ami egyértelműen fel kell tüntetni az e-mailben vagy telefonon, a legvalószínűbb, ha intézi az interjú dátumát és időpontját.

Hogyan lehet a legjobb benyomást

Gyakran a végén egy interjú, meg kell adnia, ha bármilyen kérdése van a kérdező. Ez az, amikor lesz a kérdező és az esélyt, hogy kérjen néhány jól átgondolt kérdéseket.

Tekintse át a listát a jó kérdéseket feltenni egy interjú során a tanítás munkahelyeket. Fontos, hogy jössz elkészített kérdéseket annak érdekében, hogy bizonyítani a lelkesedés a helyzet és az érdeklődést a tanulás többet a szerepet, az iskolában, vagy a kerületben.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *