Micro Állás és hogyan lehet pénzt csinál nekik

Posted on

Micro Állás és hogyan lehet pénzt csinál nekik

A mikro feladat, mint a szó is mutatja, egy nagyon kis fizetett feladat. Jobb szó mikro munkahelyet is valójában „koncertek”, mert a „munkahely” arra enged következtetni, a foglalkoztatás, és nem a mikro munkahely az alkalmazottak, de csak az önálló vállalkozók.

Meghatározó Micro Jobs

Az alapgondolat a mikro munkahelyek, kap egy kis díjat egy kis feladat fut szerte számos lehetséges típusú mikro munkahelyeket. Ezek az alábbiak lehetnek:

Online feladatok: Ezek a kis feladatokat, vagy microtasks, lehet tenni teljesen online, nincs szükség a valós interakció. Vevők e szolgáltatások reklámozására mikro munkát honlapok találni valakit, aki hajlandó ezt a feladatot. Amazon Mechanical Turk az egyik legnépszerűbb helyszínek, amelyek ezt a fajta mikro munkát.

Valós feladatok: Hasonló az online feladatokat, hogy a vevők a szolgáltatás online hirdetési munkavállalók, a feladat nem fejeződik online, de személyesen. Weboldalak az ilyen típusú mikro munkahelyek alapvetően a piacon a munkákat. Taskrabbit az egyik legnépszerűbb valós munkafeladat oldalakon. Azonban Taskrabbit és mások, mint általában kínál online feladatokat is.

Ötletbörze projektek: Egy online crowdsourcing platform, cégek bérleti munkavállalók csinálni egy kis része egy nagyobb projekt. Munkavállalók általában jelentkezik be egy cég honlapján, és válasszon a rendelkezésre álló feladatokat. Clickworker olyan cég, amely kihasználja crowdsourcing a különböző feladatokat.

Weboldal használhatósági tesztelés: Remote használhatóság tesztelők felül weboldalak és mobil alkalmazások egy meghatározott díj ellenében (általában mintegy 10 $), jellemzően egy képernyő vagy hangrögzítő.

Online szolgáltatások piactér: I n ezek a mikro munkahelyek, a munkavállalók hez kis szolgáltatásokat (általában egy meghatározott díj ellenében), és a vásárlók böngészhet a piacon, hogy ember kínál szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van. A weboldal vesz díjat a vevő, eladó, vagy mindkettő.

Jutalom programok: Néhány mikro munkahelyek közül nem fizetés pénzt, de a pontokat, vagy valami más. A feladatok között gyakran szerepelnek a marketing termékek a munkatársnak.

Felmérések: A kérdőívek kitöltésére, mint a munka-at-home job már körül egy kicsit, és talán az eredeti mikro munkát.

Hogyan Micro munkát végezhet

Sok mikro munkahelyek, különösen a begyűjtse adatbevitel projektek, kész teljesen online egy számítógép. Azonban néhány mikro munkahelyet lehet tenni mind a valós világ és az online és szükségessé teheti egy mobiltelefon. Például egy vállalat akarom, hogy megy a bolt, és a fényképet a kijelző egy termék vagy végezzen ár csekket, és benyújtja az adatokat az interneten keresztül mobiltelefon.

Hogyan Micro Jobs Pay

Általában ezek a munkahelyek fizet nagyon kis összegek, de azokat nagyon kevés idő. Jobs lehet fizetni bárhol 1 centes, hogy $ 50, és az ötlet is, hogy a munkaerő szükséges arányban kell lennie a díjat kínált. Igaz, annak érdekében, hogy a pénz, akkor a munka gyors és hogy annyi feladatot, mint te.

Mivel ezek készen vannak a szerződés (és nem alkalmazott) alapján, nincs garancia arra, hogy ezek a mikro munkahelyek fizetni a minimálbér. A legtöbb cég fizet készpénzben (általában egy PayPal számla), de néhány fizetős valami más, mint a készpénz, azaz ajándékkártyák, jutalom pontokat, szolgáltatások, bitcoin. Gyakran a fizetés kiszámítása dollárban, de lehet alakítani egy másik pénznem, amikor befizetni a PayPal számla.

Kapcsolódó meghatározások

  • Ötletbörze : hasonló és néha szinonimájaként használjuk mikro munkaerő, crowdsourcing gyakran alkalmaz önkéntes munka.
  • Feladat Oldal : Online fórumok connect vevők és az eladók kisebb szolgálatot.
  • Microlabor: hasonló és néha szinonimájaként használjuk crowdsourcing, micro munkaerő fizetik, bár általában kis mennyiségben.
  • Licit oldalak: olyan oldalak, mint Elance , ahol a dolgozók ajánlatot a projektek példái licit oldalakat; A különbség köztük és a mikro munkaerő a bérskála és bonyolítja a projektek.
  • Független vállalkozó: Micro munkások független vállalkozók, de a legalacsonyabb végén a fizetési skálán.
  • BPO: Az üzleti folyamatok kihelyezése.
  • Adatbevitel : Egyes adatbeviteli cégek foglalkoztatnak mikro munkaerő szakítás nagy adatbeviteli benyúlik eltérő feladatokat elvégezni egy sor ember.
  • Outsourcing : A mikro munka egy más típusú outsourcing mint offshoring vagy homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *