Hogyan válhat egy légiutas-kísérő

Posted on

 Hogyan válhat egy légiutas-kísérő

Hosszú ideig a közgondolkodásban az utaskísérők, melyet korábban stewardess, mint puszta „pincérnők az égen.” Bár igaz, ők szolgálnak, és eladni frissítőket induló járatok utasait, valamint általában a komfort is van, sokkal több ez a karrier.

A légiutas-kísérő elsődleges feladat vezetése a légi utasok és a személyzet biztonságos. Ő reagál a vészhelyzetek, hogy előfordulhat a repülőgép, és gondoskodik arról mindenki követi Federal Aviation Administration (FAA) előírásoknak. 

Ismerje meg a képzési és minősítési utaskísérők van szükség, hogy kap. Akkor hogy a  utaskísérői kvíz  , hogy megtudja, ha ez karrierje jól illeszkedik az Ön számára.

Összefoglaló, hogy mit kell csinálni, mielőtt a munka, mint egy légiutas-kísérő

  1. Felvettek egy légitársaság, hogy egy légiutas-kísérő
  2. Minden légitársaság által biztosított formális képzési program (3-6 hét)
  3. Szerezd meg a FAA tanúsítvány bizonyították jártasságukat

Felvettek valamely légitársaság

Sok foglalkozások, a szükséges képzési jön, mielőtt kap egy munkát, de nem utaskísérők. Ha azt szeretnénk, hogy egy légiutas-kísérő, az edzés után jönnek a légitársaság bérlő Önnek. A vállalat, mint egy 3-6 hetes időszak, hogy minden előállítására van szükség, hogy ezt a munkát.

Légitársaságok igényelnek jelöltünk, hogy legalább egy középiskolai vagy ekvivalencia (GED) diploma. Sokan azonban csak felvenni a jelöltek, akik végzett a főiskolán, gyakran társult vagy főiskolai diplomát vendéglátás, a kommunikáció, a turizmus és a PR. 

A munkáltatók is inkább pályázók, akik szakmai tapasztalat a kapcsolódó munkát. Ha azt szeretnénk, hogy egy légiutas-kísérő, úgy egyre élményt dolgozik egy szálloda vagy üdülő, vagy egy étteremben.

Utaskísérők meg kell felelnie nagyon konkrét fizikai követelményeket is. Ahhoz, hogy elfogadták a légitársaság légiutas-kísérő képzés, akkor kell lennie legalább 18 éves, kiváló fizikai egészség, és elég magas, hogy elérje a felső csomagtér kukák. Látása kell javítható legalább 20/40. A tömeg is lehet kérdés. Míg a légitársaságok nem azt mondják, hogy nem vesznek fel valakit, aki túlsúlyos, akkor adja meg, hogy az egyik magassága és súlya arányban kell állnia. 

A következő előírásokat munkát bejelentéseket utaskísérők (Indeed.com):

  • „Képes állni hosszabb ideig korlátozott pihenőidő”
  • „Képesek átadni egy tízéves átvilágítás, a foglalkoztatást megelőző kábítószer-teszt, és a bűnügyi történelem nyilvántartások ellenőrzése”
  • „Képes kezelni a legkülönbözőbb helyzetekben, miközben folyamatos kapcsolatban áll a nyilvánosság”
  • „Felelős azért, hogy egy barátságos környezetben a légitársaság ügyfelei során a járat”
  • „Képességét, hogy hatékonyan és árusítását fedélzeti termékeket, és ezáltal járulékos bevételek az ügyfelek”
  • „Kell két éves tapasztalattal rendelkezik az ügyfélszolgálat, a vendéglátás, és / vagy értékesítési / merchandising ipar”
  • „Be kell mutatnia egy profi képet, lehet, hogy nincs látható tetoválás, arc, több vagy felső fül piercing, vagy extrém hajszín vagy stílus”

Minden Légitársaság által biztosított utaskísérői Képzési Program

Ha egy légitársaság bérlő érkezik, a cég biztosítja a formális képzés a repülési képzési központ. A 3-6 hétig fog tölteni ott, elvárják, hogy a tantermi oktatást a repülési szabályok, munkaköri feladatok, és a társaság működését.

Együtt a többi új bérlő, akkor megtanulják, hogyan kell kezelni a sürgősségi eljárásokat is beleértve kiürítésére egy repülőgépet és működő vészhelyzeti berendezések, mint például kiürítés csúszda, oxigénmaszk, és úszóeszközzel. Ahogy vége a tantermi oktatást, akkor vegye gyakorlat járatok tekintetében.

Get Igazolás bizonyították jártasságukat

Miután befejeztük a munkáltató által szponzorált képzés, a műveleti igazgatója a légitársaság alkalmazni az  igazolás bizonyították jártasságukat a Federal Aviation Administration (FAA). Amint az ügynökség megerősíti a rekord, akkor jogosult lesz dolgozni egy járat.

Egy külön tanúsítvány bizonyított nyelvtudás szükséges minden egyes légi jármű típusát. Ezen túlmenően, az utaskísérők kell kapnia az éves képzési tartani a tanúsítás up-to-date.

Az első évben, mint egy légiutas-kísérő

Miközben a képzés teljes és a tanúsítványt a kezében, akkor úgy gondolja, akkor hamarosan kilövellés a világ minden tájáról , és a megélhetés egyidejűleg. Nem olyan gyorsan. Bár nem lesz néhány lehetőség a munka, akkor nem lesz, menetrend még, és ez lesz egy darabig, mire repülni néhány kívánatosabb útvonalakat. 

Új utaskísérők tölteni legalább egy év, és esetleg legfeljebb hét évig, hogy mit ismert a légiközlekedési ágazat „tartalék állapotát.” Mit is jelent ez? Mivel a „tartalék állapot” olyan, mintha a hívást. Meg kell tartani a táskát tele, mert akkor kell jelenteni, hogy a munka egy pillanat alatt, ha idézték cserélni hiányzik a legénység és fedezze extra járatokat. Végül, akkor képes lesz arra, hogy ajánlatot havi feladatokat, de hogy jön csak a szolgálati idő.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *