Top Jobs cégeknek képzés Majors

Posted on

 Top 10 Állás cégeknek Majors


Üzleti szakon fejlesztése sok értékes készségek és területeken a tudás, amely lehetővé teszi számukra, hogy jelentős mértékben hozzájárul a vállalati és non-profit világ. Eszükbe számokban. Üzleti szakon lehet számszerűsíteni egy adathalmazt, értékeli a pénzügyi döntések hatása, és használja a számok másolatot készíteni a javaslatokat.

Főiskolások, akik nagy üzleti megtanulni írni egy világos és egyértelmű módon, miközben ravaszkodó esettanulmányok és egyéb üzleti papírok osztályuk. Professzorok gyakran megkövetelik, hogy a teljes projekt csoportokban, így megtanulják a kihívásokat és értékét a csapatmunka, míg a finomítás prezentációs és vezetői képességek.

Tudás Business szakos hallgatók

Boncoló üzleti problémák és megoldások ajánlása segítséget üzleti szakon, hogy fokozzák a kritikus gondolkodás és elemző készség. Megtanulják használni az információs technológiai eszközök összegyűjtése, rendszerezése és képviselje az adatok prezentációkhoz és a papírokat.

Megszerzett ismeretek alapvető témákat, mint a marketing, menedzsment, emberi erőforrások, valamint a számviteli előkészíti az üzleti szakon másokat a munkahelyen.

Az osztályok, mint a kereskedelmi jog és az üzleti etika, a diákok kapnak egy jogi és etikai szempontból a világ körülöttük. Ezen túlmenően, az üzleti hallgatók szert a globális perspektíva és felmérték a sokféleség értékét tanulmányozásával üzleti gyakorlat más kultúrákban.

Top 10 Állás cégeknek Majors

Az Ön személyes értékek, készségek és érdekek befolyásolják a végső választás a karrier, de az alábbi néhány alternatíva, hogy fontolja meg, ahogy végig a döntéshozatali folyamatban.

1. Accountant

Könyvelők segítségével a szervezetek finanszírozására működésüket, betartja a törvényi előírások által pénzt takarít meg, és maximalizálni a profitot. Ők bekapcsolódjanak a pénzügyi ismeretek és készségek tanult az egyetemen, hogy helyes döntéseket a szervezet erőforrásait. Könyvelők képviselnek, és kommunikálni az üzleti információkat, amelyekkel a kollégák, hogy hatékonyabban működjön, és a befektetők számára, hogy megalapozott döntéseket arról, hogy a beruházások.

Könyvelők ellenőrzések végrehajtására és a tanácsadás és adótervezés szolgáltatásokat. Gyakran lépni a vezető pozíciókat a pénzügyi osztály a szervezetük vagy ügyfél szervezetek. Minden típusú üzleti, kormányzati nonprofit és oktatási szervezetek igénybe szolgáltatásait könyvelők.

Fizetés: Az Bureau of Labor Statistics  (BLS), a medián éves jövedelem könyvelők május 2018 $ volt 70.500. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 43.650, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 122.840.

Job Outlook: Foglalkoztatás a könyvelők és könyvvizsgálók az előrejelzések szerint 10% között 2016 és 2026-gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást.

2. Management Consultant

Management tanácsadó vagy menedzsment elemzők végeznek eljárás ügyfelek, ellentétben nem az eset elemzése alkalmazott módszer számos osztályok üzleti szakon. Ezeket alkalmazzák analitikus és problémamegoldó készség, hogy a projektek és kihasználja a csapatmunka és prezentációs készség művelt a tanulmányai során. Tanácsadók szakértői információgyűjtés, szervezés, és alkotó jelentések megállapításait.

Az elemzők hatalom számára a technológia, ahogy feldolgozza és adatokat képviselik ügyfeleik számára. Ezek megnyerése a táblázatkezelő, adatbázis, és prezentációs eszközök, így gyakran alkalmazzák az osztály projektek üzleti szakon.

Fizetés: Az BLS , a medián éves jövedelem kezelésére elemzők május 2018 $ volt 83.610. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 48.360, a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 152.760.

Job Outlook: Foglalkoztatás menedzsment elemzők az előrejelzések szerint 14% között 2016 és 2026-gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást.

3. Szociális Media Manager

A közösségi média menedzserek kihasználja a tech hozzáértés és tudás a marketing kommunikáció által megszerzett üzleti szakon, hogy összehangolják munkáltató jelenlétét oldalak, mint a Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram és Tumblr. Ezek növelik az üzleti tevékenység, létre márka identitását, és kap a szó ki a szervezet. A közösségi média menedzserek dolgozzon stratégiai tervek segítse tartalmát és hatásának mérésére online kampány.

A közösségi média menedzserek javasolják az alkalmazottak, hogy információkat gyűjtsön a történeteket, hogy lehet helyezni a közösségi médiában. Mint üzleti szakon, azokat csapatjátékosok, és a ravaszság emberekkel koax együttműködés, ha azok nem rendelkeznek formális hatalmat kollégák.

Fizetés: Az PayScale , a szociális média menedzserek keresnek átlagosan fizetése $ 49.340.

Job Outlook: Van egy nagy az igény a szociális média menedzserek, amint azt a 35.038 munkahelyek kifüggesztett Sőt abban az időben ezt a cikket tettek közzé.

4. Pénzügyi elemző

Üzleti szakon megtanulják értékelni az erősségeit és gyengeségeit a vállalkozások és a trendek elemzéséhez a különböző iparágakban. Pénzügyi elemzők hasznosítani azokat a képességeket, hogy értékelje a vállalatok, iparágak, és a kapcsolódó beruházások az ügyfelek vagy az anyavállalat. Úgy értelmezni a pénzügyi kimutatások, kiszámítja arányok és egyéb mutatókat, és írjon jelentéseket és ajánlásokat beruházások elosztását és a vállalati erőforrások.

Pénzügyi elemzők részesülnek a tanfolyam a számvitel, pénzügy, gazdaság, és a matematika, amely hagyományosan része egy üzleti jelentős.

Fizetés: Az BLS , az átlagos éves jövedelem a pénzügyi elemzők május 2018 $ volt 85.660. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 52.540, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 167.420.

Job Outlook: Foglalkoztatás a pénzügyi elemzők az előrejelzések között 11% -kal 2016 és 2026-gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást.

5. aktuárius

Üzleti szakon erős kvantitatív orientáció azok háttere válhat kulcsszereplői a biztosítási ágazat munka, mint egy aktuárius. Actuaries kiszámítja a valószínűsége kockázatos eseményekre, mint a halál, sérülés, baleset, tűz, és a betegségek, amikor a biztosítók lenne köteles kifizetni állításokat. Ők használják ismerete számviteli, pénzügyi, közgazdasági és végezzen komplex elemzéseket forgatókönyvek alapján a demográfiai profilokat.

Statisztikusok, mint az üzleti szakon, hasznosítani táblázatok, adatbázisok, és statisztikai szoftver, hogy végezzen a vizsgálatok. Ráadásul kell az erős írásban, bemutatása, és meggyőző készség, hogy biztosítsa támogatását kollégáim javaslatokat.

Fizetés: Az BLS , a medián éves jövedelem biztosítási statisztikusok május 2018 $ volt 102.880. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 61.140, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 186.110.

Job Outlook: Foglalkoztatás a statisztikusok az előrejelzések szerint 22% között 2016 és 2026-sokkal gyorsabb, mint az átlagos növekedési üteme minden foglalkozást.

6. College Felvételi képviselő

Fizetés: Business kiadók, akik érdeklődnek a dolgozó egyetemi környezetben kell vizsgálni a helyzetben a felvételi iroda, mint egy lehetőséget. Felvételi személyzet merítsen az erős kommunikációs, prezentációs és meggyőző készség az üzleti jelentős, hogy elérje a leendő hallgatók.

Ezek fejlesztése marketing tervek, hogy stratégiailag támogassák a főiskolai és ösztönzik alkalmazásokhoz. Felvételi személyzet, mint az üzleti szakon, együtt kell működnie a csapat többi tagja a projektek és programok szállítani.

A egyetemi felvételi szerepe lényegében egy értékesítési helyzetben egy egyetemre, így üzleti szakon egy erős alapot az értékesítés és a marketing és a kimenő személyiség valószínűleg sikeres legyen ebben a fülkében.

Szerint Glassdoor , felvételi képviselői keresnek a medián jövedelem $ 46.148.

Job Outlook: Vannak bőven nyílások egyetemi felvételi képviselők és 2701 megüresedett Sőt abban az időben ezt a cikket tettek közzé.

7. Üzleti tanár

Fizetés: Oktatása gimnazisták körülbelül az üzleti világ egy lehetőség az üzleti szakok, akik szintén teljes a tanárképzés követelményeknek.

Üzleti szakon szükség a széles körű ismereteket szerzett marketing, menedzsment, pénzügy, könyvelés, hogy végezze el ezt a szerepet hatékonyan. Erős verbális kommunikációs és interperszonális készségek szükségesek, hogy vegyenek részt a diákok.

Tervezés és bemutató stimuláló órák siker kulcsa, mint egy tanár. Üzleti szakon lehet meríteni a legkülönbözőbb oktatási megközelítések, hogy már találkozott, míg elkészült mértékével.

Szerint a BLS , a medián éves jövedelem középiskolás tanárok május 2018 $ volt 60.320. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 39.740, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 97.500.

Job Outlook: Foglalkoztatás a középiskolai tanárok az előrejelzések között 8% -kal 2016 és 2026-körülbelül ugyanaz, mint az átlagos növekedési üteme minden foglalkozást.

8. Business Reporter

Nyomtatás, broadcast, és az elektronikus média minden kiterjedt lefedettséget események és fejlemények az üzleti és a pénzügyi szektorban. Üzleti szakon tanulni, hogy elemezzék a vállalatok és iparágak, és állítsa össze írásos összefoglalóját az eredményeket, mint a riporterek. Ezek fejlesztése a kommunikációs és prezentációs készség szükséges, hogy világosan artikulált tartalom körülbelül az üzleti világban.

Tehát, ha lenyűgözte az üzleti, hanem inkább kommunikálni róla, mint üzleti tevékenységüket, üzleti jelentések lehet az Ön számára.

Fizetés: Az BLS , az átlagos éves jövedelem riporterek május 2018 $ volt 41.260. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 23.490, a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 100.930.

Job Outlook: Foglalkoztatás a riporterek egészében várhatóan csökken között 9% -kal 2016 és 2026, amely jóval alacsonyabb, mint az átlagos növekedési üteme minden foglalkozást. Azonban elterjedése sugárzott és online média vonatkozásában a gazdasági és üzleti fejlesztések számára jobb lehetőségeket biztosító szakembereinek üzleti jelentés.

9. Vállalati ügyvéd

Ügyvédek, akik gyakorolják a vállalati vagy üzleti jog részesülnek a széles körű ismeretekkel az üzleti szervezetek és gyakorlat által megszerzett üzleti szakon. Az üzleti jelentős fejleszti a szilárd alapot a területek a társasági jog, mint a csőd, értékpapírok, szerződések, fúziók, gyűjtemények, üzleti öröklés és beépítések. A kutatás, írás, és prezentációs készség által kidolgozott üzleti szakon segít a vállalati jogászok végezzék munkájukat.

Üzleti szakon szilárd tudományos feljegyzések és LSAT pontszámok is elterjedni Elite jogi egyetemen.

Fizetés: Az BLS , az átlagos éves bér ügyvédi $ volt 120.910 május 2018. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 58.220, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 208,000.

Job Outlook: Foglalkoztatás a jogászok az előrejelzések között 8% -kal 2016 és 2026-körülbelül ugyanaz, mint az átlagos növekedési üteme minden foglalkozást.

10. Egészségügyi Felügyeleti

A rendszergazdák az egészségügyi ágazatban kell ismernie a számvitel, a költségvetés, az emberi erőforrások, a marketing, menedzsment, üzleti jog, az etika, és az információs technológia-minden tárgyat, amelyek benne vannak az üzleti tanterv. Ezen túlmenően, a csapatmunka, a kommunikációs, elemző és prezentációs készség az üzleti nagyobb is fontos, hogy a siker egy egészségügyi adminisztrátor.

Sok üzleti szakok iránt érdeklődő területén megy a végzős munka  egészségügyi menedzsment .

Fizetés: Az BLS , az átlagos éves bér az orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetői $ volt 99.730 május 2018. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 58.680, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 182.600.

Job Outlook: Foglalkoztatás az orvosi és egészségügyi szolgáltatási vezetők az előrejelzések között 20% -kal 2016 és 2026-sokkal gyorsabb, mint az átlagos növekedési üteme minden foglalkozást.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *