Top 10 stratégiák a sikeres álláskeresés

Posted on

Top 10 stratégiák a sikeres álláskeresés

Álláskeresés nem csak a pályázó munkahelyek és abban a reményben, hogy interjúra hívják többé. Kevesen tudják, hogy egyszerűen fel egy alkalmazás, kap egy interjúban, és egy munkát a mai verseny, a hálózat-alapú munkaerőpiacon. A legsikeresebb álláskeresők igénybe a különböző stratégiák, létesítsen társadalmi jelenlétet megcélzó cégek, hogy segítsen nekik kitűnjön a tömegből.

Próbálja ki ezeket álláskeresési stratégiák, amelyek meggyorsítják a keresést, talál kapcsolatot, aki tud nyújtani a kezét, hogy az önéletrajz észre, és ász, az interjú, így kap állásajánlatot.

1. hogy észre a Your Dream Company

A munkaerőpiacon zsúfolt, és az egyik legfontosabb álláskeresési stratégiák segítségével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kitűnjön a tömegből, és azt mutatják, a bérleti menedzser, hogy a jelölt, aki határozottan kell kiválasztani egy interjúra.

2. Keresse meg a jobb állások

A következő feladat keresőprogramokat munkahely kulcsszavak használatával az érdeklődési körének és a helyet, ahol dolgozni szeretne. Szűkül a keresési feltételeket időt takarít meg, segít összpontosítani az álláskeresést, és adja meg a rendkívül fontos munkaajánlatok, hogy vizsgálja felül (és kevesebb nem releváns adatokat a gyom keresztül).

3. Állítsa be az önéletrajz és motivációs levél

Fontos, hogy az idő, hogy írjon célzott folytatódik, és kísérőlevél, amelyek kifejezetten hivatkoznak, hogy megfelelsz a felvételi kritériumok munkahelyek pályáznak. A felvételi menedzser képes lesz látni, egy pillanat alatt, hogy miért, és hogyan, akkor jogosult a munkát. Itt van egy sokkal jobb eséllyel egy interjúban célzott folytatódik, mint ha küld egy általános levelet és önéletrajzot.

4. A Network

Hálózat továbbra is, ahogy a legtöbb ember számára a munkahelyek és az álláskeresési stratégiák használatát kell tartalmaznia hálózatba. Kapcsolatba mindenki tudja, mert soha nem lehet tudni, hogy melyik kapcsolattípus lehet, hogy segít az álláskeresést, vagy tegye meg a kapcsolatot valakivel, aki tud.  Csatlakozz LinkedIn Csoportok  így lesz hozzáférés munkaajánlatok írt a csoport tagjai és több embert, hogy a hálózat.

5. helyezett Nos a Google

Profilok létrehozására LinkedIn és más  szakmai oldalak . Használd a nevet az URL-t, ha lehetséges. Amikor a leendő munkáltatók keresni az interneten azokat a profilokat általában előkelő, így biztosítja toborzók, munkáltatók és a névjegyzék erős pozitív és professzionális benyomást rád, mint egy jelöltet kell őket érdekli.

6. Álláskeresés, amikor a vállalatok kölcsönzése

Ha tisztában, amikor a vállalatok keresik a kérelmezők, akkor helyezkedjünk el, hogy növelje esélyét talált bérbeadása vezetők. Az egyik ilyen fontos álláskeresési stratégiák segítségével is összpontosítani az erőfeszítéseket az ugyanabba a munkakörbe oldalakat, hogy a vállalatok használják toborozni.

7. Ellenőrizze a vállalatok megtalálják

Amikor végez munkát kereső, meg kell, hogy könnyen a munkaadók megtalálni az interneten. A munkáltatók, akik elárasztották a folytatódik, amikor az álláshirdetéseket, gyakran keresik passzív jelölt (minősített jelentkezők, akik nem feltétlenül keresnek munkát, de aki érdekelt lehet, ha a megfelelő munkát jön). Itt van, hogy biztosítsák a vállalatok megtalálják.

8. Ace a Állásinterjú

A állásinterjún, természetesen, mi fog kapni egy állásajánlatot -, vagy sem. Szánj időt a felkészülésre. Kutatás a cég, mielőtt megy az interjút, ruha megfelelően, gyakorlat üzenetrögzítő, és azt kérdezi interjú kérdéseket és tegyenek összehangolt erőfeszítéseket lenyűgözni a kérdező a saját képességek, a tapasztalat, a bizalom és a szakértelem.

9. Kövesse Up az interjú után

Nagyon fontos, hogy kövesse nyomon követő beszélgetésre megköszönte mindenkinek, interjút. A jelentkezőknek, akik küldeni köszönöm jegyzetek kap bérelt gyakrabban, mint azok, akik nem. Használd a köszönő figyelmét a lehetőséget, hogy ismételten, miért te vagy a legjobb jelölt a pozícióra. Ha flubbed választ az interjú során, akkor is használhatja a köszönöm figyelmét, hogy tisztázza.

10. Az álláskeresési stratégiák az idősebb munkavállalók ha alkalmazható

Vannak stratégiák idősebb álláskeresők lehet végrehajtani, ami felgyorsítja a munkát kereső és megtalálni kereső, és értelmes, a foglalkoztatás. Kortól és hangszigetelő az önéletrajz és motivációs levél, hogy kiemelje a éves tapasztalat pozitív módon át ezeket a tippeket segítésére irányult érett álláskeresők föld interjúk és felvettek.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *