Jogi Karrier: Hogyan válhat egy jogi asszisztens

Posted on

Jogi Karrier: Hogyan válhat egy jogi asszisztens

A jogi asszisztens, illetve jogi asszisztens, egy személy egy jogi szakma feladatokat hajtanak végre, ami általában elvégezhető egy ügyvéd, ha egy asszisztens nem lesz jelen. Ezek közé tartozik a nyomozó kapcsolatos tényeket esetben interjú ügyfelek és a tanúk, elkészítése jogi dokumentumok, és a teljesítő jogi kutatás. Paralegals nem adhat jogi tanácsot, és mindig a munka felügyelete alatt egy ügyvéd és elengedhetetlen a jogi szakma, mivel segíti az ügyvédi legtöbb szempontból a helyzet a kutatás és előkészítése.

A „asszisztens” és a „jogi asszisztens” szokott lenni felcserélhető, de lassan kezd változás az iparágon belül. Jogi asszisztens hivatkozom több titkári szerepet, míg paralegals végre több feladatokat közvetlenül kapcsolódik a törvény.

Ki legyen a jogi asszisztens

Akiket érdekel a jogi pályára, de akik nem biztos, hogy akar menni a jogi egyetemre, jó jelöltek válnak paralegals. Van még néhány különleges képességekkel, hogy paralegals kell rendelkeznie, beleértve a kommunikációs készség, a kutatás és nyomozati készségeit, és a többfeladatos képességek. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek tanítanak formális jogi asszisztens oktatási programok, de segít, ha már rendelkeznek őket valamilyen mértékben.

A Bureau of Labor Statistics kimondja, hogy a munkát kilátások a jogi asszisztens szakma növekszik körülbelül 17% közötti 2012 és 2022, ami gyorsabb, mint az átlagos százalékos növekedés. Ha érdekli a karrier, hogy gyorsabban nő, mint az átlagos, vagy ha rendelkeznek a szükséges szakértelemmel és érdekli az amerikai jogrendszer, a karrier, mint egy asszisztens lehet az Ön számára.

Hogyan lesz egy jogi asszisztens

Az Országos Szövetsége asszisztens társaságok, számos módja van, hogy legyen egy jogi asszisztens. Vannak bizonyítvány programok, kétéves program, és négy éves programok mindegyike érdemei, és hogy melyik utat válasszuk, hogy menjen függ az aktuális szerepe és oktatási helyzet és mi a végső célok.

Alapján a jelenlegi munkaerő-piaci, azt javasoljuk, hogy paralegals van egy négy éves mértéke legalább 24 kredit a jogi szakterület tanfolyamok. Vannak még utáni érettségi bizonyítványok, így azok a négyéves fok más területeken keresni a szükséges hitelek és tanúsítás, hogy munkához jussanak, mint jogi asszisztens. Top-tier ügyvédi irodák általában szeretik a paralegals, hogy rendelkeznek egy négy éves mértéke egy igazolást a tetején, hogy ha azt szeretné, hogy megy, hogy utat.

Az NFPA egy általa javasolt tanterv asszisztens programok, de nem minden program tartsa be az előírásokat. Sok online források segítségével érdeklődő diákok megtalálják a megfelelő formális oktatási program számukra. Ott van még a lehetőség az American Bar Association által jóváhagyott programot, amely az NFPA ajánlja. Ezek a programok sem teljesítette, vagy meghaladta a szabványok paralegals által meghatározott ABA.

Miután megvannak valamiféle formális oktatás, ott is folyamatos oktatás, amely elvezet a jogi asszisztens tanúsítás. Ez eltér a post-érettségi tanúsítvány, amit már említettem. Jogi asszisztens tanúsítás megköveteli, hogy egy jogi asszisztens legalább egy éves tapasztalattal, majd át egy hivatalos vizsgálat.

Mivel egy ügyvéd

A döntés, hogy lesz egy asszisztens nem jelenti azt, hogy nem lesz ügyvéd le a pályáról. Gyakran ajánlják, hogy az emberek érdeklődnek a törvény, de nem biztos, döntően akarnak menni a törvény iskolai munka, mint egy asszisztens, hogy tapasztalatokat szerezzenek a jogi területen és hogy ha olyan, mint csinál, hogy a fajta munkát. A jogi iskola mind nagyon nehéz és nagyon drága, így ha nem biztos abban, hogy ez a helyes lépés az Ön számára a munkába, mint egy asszisztens egy költséghatékonyabb beruházás közben úgy dönt. Azt is lehetővé teszi, hogy a feltételek, hogy az ügyvédek munka mellett, ami valószínűleg szintén segít, hogy a döntést.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *