Qualcomm Gyakornoki program áttekintése

Posted on

Qualcomm Gyakornoki program áttekintése

Qualcomm , a vezető fejlesztő és fejlesztője a fejlett vezeték nélküli technológiák, termékek és szolgáltatások, 1985-ben alakult, és székhelye San Diego, CA Qualcomm sokszínű és megosztottság , melyek összpontosítani a figyelmet nyilvánított leginnovatívabb vezeték nélküli megoldások magánszemélyek szerte a világon.

Szakmai

Minden Qualcomm gyakornok dolgozik közvetlenül egy mentort, aki vezeti őket egész gyakorlat. A mentorok nyújtanak segítséget a mentees gyorsan megtanulják a kultúra a szervezet és megismerkedjen a rendelkezésre álló forrásokat annak érdekében, hogy az egyes projektek teljesítését. Azáltal, hogy mentori annak gyakornok, Qualcomm felbecsülhetetlen források segítségével a diákok megtanulják, és nő a karrier, amely illeszkedik az érdeklődését.

Qualcomm kínál 3-9 hónapos gyakornoki a diákok a tanév során. Ezek szakmai tapasztalatok nyújtanak valós tapasztalat és a lehetőséget, hogy a diákok megtanulják néhány elképesztő technológia, így azok teljes mértékben kihasználni a tudást szerezzenek az osztályban, és a közlekedés, hogy a teljes munkaidőben pályaválasztás. Qualcomm kínál több mint 800 szakmai és co-op élményt diákok minden évben.

Qualcomm a következő képzés és továbbképzés források felhasználása a tanuló szakmai tapasztalat:

  • Minden gyakornok kap képzést vezető fejlesztési felügyeleti képességek, időgazdálkodás és a fejlett vezeték nélküli technológia révén a Qualcomm élő tantermi ülés, web-alapú programok és a számítógép-alapú képzés.
  • Minden gyakornok lesz képes testre a szakmai fejlődés révén az online fejlesztői eszközök összehangolása a tanulás segít találkozik cég célokat és feladatokat.
  • Gyakornok lehetőséget kapnak arra, hogy megtanulják, hallgatva is a legtöbb hozzáértő és profi emberek az üzletben Qualcomm ügyvezető hangszóró sorozat.
  • Qualcomm nyújt díjnyertes tanulási központ, amely biztosítja a hallgatók egy hely, ahol megismerhetik a vállalat és technológiák, valamint a fejlesztési megoldásokat a helyi, regionális és nemzetközi irodák.
  • Qualcomm is nyújt kiterjedt könyvtár, amely tele van az oktatási és technikai források segítségével gyakornokok bővítsék tudásukat és megoldásokat találni a problémákra, amelyekkel találkozhatnak kitöltésével projektek a vállalat számára.

Előnyök

Qualcomm biztosít a hallgatók kiváló on-the-job képzési és oktatási lehetőségeket, amelyek segítik őket megszerezni a tudást és készségeket tart a Qualcomm és a hasonló cégek úgy vélik, ezek a lehetséges jelöltek jövőbeni állás terén. Qualcomm számol be, hogy mintegy 60% -a gyakornokok bérelt, mint a teljes munkaidőben foglalkoztatottak miután elvégezte a főiskolát.

Helyszínek

Sok szakmai találhatók Qualcomm központja San Diego, CA Vannak még lehetőségek a diákok rendelkezésére állnak más amerikai és nemzetközi irodái. Gyakornok aki áthelyezik kap teljesen berendezett ideiglenes szállást és járatokat az egyetemi. A személyes áthelyezés tanácsadó is hozzá kell rendelni a gyakornok megelőzően szakmai.

Qualcomm 150 + helyszíneken irodái Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Mexikó, Hollandia, Fülöp-szigetek, Oroszország, Szaúd- Arábia, Szingapúr, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Egyesült Államok és Vietnam, hogy csak néhányat említsünk. A pályázóknak rendelkezniük kell ellenőrizni, hogy amennyiben az aktuális Qualcomm szakmai lehetőségek léteznek, és hogyan alkalmazzák őket.

Alkalmazni

Ahhoz, hogy megtalálja szakmai lehetőségeket és hallani, amit a munkavállalók és a diákok meg kell mondani, hogy tapasztalattal dolgozik a Qualcomm, mindenképpen látogasson el a honlapon .

Ha kiválasztott egy telefont, vagy személyes interjú, Qualcomm nagyon ajánlja, hogy a kérelmezők teljes mértékben felkészülni a tapasztalat, hogy segítsen, hogy magukat előnyt más kérelmezők ebben a rendkívül versenyképes munkaerőpiacon.

További információkért kérjük olvasd el a GYIK részben a Qualcomm honlapján.

Amikor jelentkezik szakmai biztos, hogy nézd meg az 5, hogyan lehet javítani a Folytatás és Five Easy Ways javítani a kísérőlevél benyújtása előtt a dokumentumokat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *