A 10 legjobb részmunkaidős állásokat a Nyugdíjasok

Posted on

A legjobb részmunkaidős állás a Nyugdíjasok

Hogy van-e dolgozni, szeretné kiegészíteni a jövedelmet, vagy csak remélem, hogy aktívak maradjanak, a nyugdíj, a részmunkaidő körében gyakori az idősebb korosztály. Néhány részmunkaidő jobban az idősebb munkavállalók, mint mások. Nézzünk szembe a tényekkel: nem számít, hogy mennyire vagy fit, akkor azt valószínűleg inkább hagyjuk a fizikai kihívást jelentő dolog, hogy a fiatal munkavállalók, akik nem olyan aggódik kidobták hátukon, stb

A jó hír az, hogy van részmunkaidős állások, hogy megfeleljen minden preferencia, a szakmai háttér, és a készségfejlesztés. Akár akarjuk, hogy a munkát a nagy szabadban, vagy a kényelmes otthoni iroda, az egyik ilyen koncertek lehet jól illeszkedik az Ön számára.

Szaktanácsadó

Ha szereted a karrierjét, de szeretné, hogy kiad egy kicsit kevesebb időt csinálja, tanácsadás lehet tökéletes az Ön számára. Kapcsolja be a szakértelem, a hálózati és tapasztalat, hogy jó előnyt és részmunkaidős a régi munkáltató vagy más cégek a területen.

Átlagfizetése tanácsadás az egész térképet, és nagyban függ a területen, amit visszavonul. Beállíthatjuk, hogy a sebesség, start, hogy elosztjuk a kártérítés munkaórák. Ez is egy jó ötlet, hogy ellenőrizze a más tanácsadók a területen, hogy megtudja, hogyan strukturálják a kompenzáció; ez óránkénti alapon, egy-egy projekt alapon, vagy nem, hogy inkább dolgozni egy rögzítőt?

Oktató

Nyugdíjas pedagógusok az oktatási háttér és tapasztalat, hogy segítse a hallgatók megtanulják a kemény tárgyak, így megnyílik a fokozatok és felkészülés a vizsgákra, mint a SAT, többek között mérföldkövek. Amellett, hogy a mentorálás, vannak más rugalmas munka lehetőségek állnak rendelkezésre korábbi tanárok.

Még ha nem is egy hiteles tanár, akkor lehet, hogy biztosítani tutori diákok a területen, legyen szó akár tanítja őket a matematikai készségek és szerkesztése az írás. Átlagos fizetés függően változik a szint tutori (középiskolai, főiskolai, stb), és az oktató szint formális képzés. A legtöbb tutori programok szabványos órabér árak.

Athletic Coach

Szeretné megosztani a szeretet a sport egy új generációs kezdő sportolók? Coaching lehet az Ön számára. Fizessen általában nem túl magas – néhány ezer idényenként – de ha kell egy kis extra pénzt és akar dolgozni a szabadban, egy koncert, mint egy sportos edző lehet tökéletes az Ön számára. A legtöbb állás coaching tanuló-sportoló lesz szükség, hogy megy egy átvilágítás, hogy biztosítsák a tanulók biztonságát.

Adó készítője

Ha van egy számviteli háttérrel és szívesebben előtt betölti a munka az első része az év, adóbevallási lehet a részmunkaidős munkát kutatsz. Adó készítők általában hosszú órákat át adó szezonban, amely végigfut április 15, vagy úgy. Ezután a menetrendek világosítani az év többi részében.

Fizessen erre a szerepre függ a tapasztalat, és hogy a munka egy kis cég, vagy egy nagy nemzeti szervezet. Nyugdíjas könyvelők érdemes menni szabadúszó, önállóan működő adó cég.

Könyvelő

Könyvelők kell kényelmes használatával számviteli szoftverek, mint QuickBooks, valamint a Microsoft Excel. Azt is meg kell rendelkeznie egy éles szem a részleteket és a interperszonális készségek kommunikálni követelmények az ügyfelek / alkalmazottak.

Sok könyvelő dolgozik szabadúszó kapacitás, figyelembe vegyesen kis és nagy ügyfelek. A szint formális képzés és tapasztalat fogja diktálni, hogy mennyit tud díjat könyvviteli szolgáltatás.

Orvosi Biller / Coder

Orvosi billers és programozóknak lefordítani egészségügyi szolgáltatásokat a diagnosztikai kódokat használható orvosi számlázási. Azt is készíteni, küldeni, és a pálya orvosi számláit a betegek és a biztosító társaságok. Megjegyzendő, hogy ezt a munkát igényel minősítést, a munkaadók egy része inkább jelöltek társult diploma vagy egy standardizált képzési folyamatban.

Pay változik a tapasztalat és a méret a cég dolgoznak. Azt is befolyásolja a beteg típusától; jellemzően az orvosi gyakorlatban összpontosított geriátriai betegek több eljárások, és így tovább számlázási kódok rendezni.

Ügyfélszolgálati képviselő

Ügyfélszolgálat munkahelyek mindig bérbeadása, és néhány közülük, akkor ismét otthon dolgozik. Ha jó a kommunikáció a telefonon keresztül vagy chat szoftver, és nem bánom hibaelhárítás ember, ha éppen nem a legjobbak, ezt a szerepet is engedi részmunkaidőben dolgozni otthonról irodában. A személyes képzésre lehet szükség, és a fizetős függően változik a cég. A legtöbb ügyfélszolgálati feladatok fizetni óradíj.

Virtuális asszisztens

Ha volt egy adminisztratív asszisztens a teljes munkaidőben dolgozó karrier és Önnek megfelelő technológiával, egy virtuális asszisztens szerepét segítségével lefordítani a készségek egy új részmunkaidős állást. Virtuális asszisztens feladatok nem feltétlenül igényel olyan mértékű, de nem igényel szilárd íráskészség és kényelem szoftverek, mint a Microsoft Office. A legtöbb vállalat lesz szükség, hogy a saját számítógépén (bár egyesek számára egy) és a nagy sebességű internet-kapcsolat. Ön általában lehet kapni költségtérítésének az internet szolgáltatás.

Pet Sitter / Kutyasétáltató

Ha a kutya tulajdonosa és használt teljes munkaidőben dolgozik, emlékszik, hogy milyen nehéz volt, hogy ellenőrizze, hogy a kisállat van a napi testmozgás. Kutya sétálók hogy a nappali műszak, úgy, hogy az irodai dolgozók nem kell versenyezni otthon, amikor a munkanap vége. Ha a macskák több a sebesség, vagy te egy esélyegyenlőségi állatbarát, kisállat ül, miközben az ügyfelek megy nyaralni egy nagyszerű módja annak, hogy egy kis plusz pénz a zsebében. Alkalmazások, mint a Rover és Wag, hogy az egyszerű kezdéshez.

Blogolás / Social Media

Talán a végső munka-tól-home munka, blogolás nem formális képzés – csak meg kell bánni a szavakkal, és elég kényelmes a technológiával tanulni, hogyan kell használni a különböző tartalomkezelő rendszerek.

Ha tényleg tech-hozzáértés, akkor lehet, hogy kell bekapcsolni, hogy egy feladat kezelő vállalat szociális média számlákat. Bár ez a munka, amely hajlamos arra, hogy döntse fiatalabb, vannak a közösségi média szerepét, ha egy tapasztalt hangja előnyös.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *