Mit jelent az aktuárius Do? Ismerje meg a fizetés, Szükséges ismeretek, & More

Posted on

Mit jelent az aktuárius Do? Ismerje meg a fizetés, Szükséges ismeretek, & More


Aktuáriusok végre komplex számítások valószínűségének meghatározására különféle kimenetelek kapcsolatos balesetek, betegségek, a fogyasztói kereslet és a beruházások. Ők használják speciális számítógépes program összeroppant a számok, és ezáltal táblázatok, grafikonok és jelentések tekintetében az eredményeket. Az aktuárius az egyik legjobb munkahely a diplomások, akik nagy matematika.

Aktuáriusok közölt a statisztikai adatokat a biztosítási vezetők, gazdasági vezetők, aláírók, befektetési bankárok, és a nyugdíj rendezők, hogy támogassa a döntéseket az árak a biztosítások, a termék fejlesztése / marketing tervezés, stock kínálatát, és a befektetési döntéseket.

A biztosításmatematikai adatok gyakran elengedhetetlen a sikeres vállalati kockázatkezelés erőfeszítéseit vállalatok, amelyek folyamatosan kell módosítani a vállalkozások, a kutatás és fejlesztés, valamint marketing műveletek ellenőrzésére általános pénzügyi kockázati kitettség és stabilitásának biztosítása érdekében, hogy üzleti tevékenységük.

Aktuárius feladatok és felelősségek

Ehhez a munkához jelöltek képes elvégezni feladatait, amelyek magukban foglalják a következőket:

 • Gyűjtsük össze, és statisztikai adatokat további elemzést
 • Becsüljük valószínűségét és várható költsége események, például baleset, halál, természeti katasztrófa vagy betegség
 • Design, teszt, és kezeli politika kockázat minimalizálása és maximalizálja a jövedelmezőség és a biztosítási kötvények, nyugdíjalapok, és készítsenek táblázatokat és egyéb tárgyi megmagyarázni javaslatok és számítások
 • Magyarázza javaslatok és megállapítások a különböző felek, a cég vezetői, hogy az ügyfelek, a részvényesek és a kormányzati tisztviselők.

A legtöbb statisztikusok dolgoznak foglalkozó cégek életét, egészségét, a tulajdon és balesetbiztosítás. Mások dolgoznak a nyugdíj társaságok, tanácsadó cégek, illetve a kormányzati szervek. Sok statisztikusok beköltözik menedzsment, illetve a végrehajtó pozíciók, ahol irányítani és felügyelni a munka egység.

aktuárius fizetés

Az aktuárius fizetése függően változik a munkáltató, tapasztalatáról, az oktatás, a tanúsítás és egyéb tényezőktől.

 • Medián éves Fizetés:  $ 101.560 ($ 48.83 / óra)
 • Top 10% Éves fizetés: Több mint $ 184.770 ($ 88.83 / óra)
 • Alsó 10% Éves Fizetés: kevesebb, mint $ 59.950 ($ 28.82 / óra)

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Oktatás, képzés és tanúsítás

Aktuáriusok kell legalább egy főiskolai diplomát egy matematikai kapcsolódó területen, és egy erős alkalmassági számokkal.

 • College képzés: A legtöbb statisztikusok szerez diplomát matematikából, biztosításmatematikai tudomány, vagy üzleti. Tanfolyam a statisztika, közgazdaságtan, számítástechnika, fogkő, és a vállalati pénzügyek kiváló alapot a biztosításmatematikai vizsgák és a belépő szintű munkát.
 • Szakmai: Ahhoz, hogy maximalizálja a potenciális leszállni a beteljesítő belépő szintű munkát, mint egy aktuárius, főiskolai hallgatók is próbálja elvégezni, legalább egy szakmai ahol tudnak együttműködve dolgozik tapasztalt statisztikusok. Aktuárius szakmai jellemzően kínált nagy biztosító társaságok, amelyek gyakran fizetik a gyakornokok között $ 15 és $ 22 egy óra. Szabványos követelmények egy ilyen szakmai közé befejezése legalább egy aktuáriusi vizsgát, és a GPA 3,5 vagy magasabb. Jelöltek aktuáriusi szakmai is néha szükség van egy jó parancs az Excel és adatbázis / statisztikai elemzések nyelvek, mint például az SQL vagy SAS. Mivel az aktuáriusi tudomány olyan speciális területen, sikeres végrehajtását egy szakmai gyakorlatot is nyitott ajtókkal az azonnali foglalkoztatási főiskola után.
 • Vizsga: Aktuáriusok kezdhetik a karrier, mint gyakornokok nélkül minősítést. A legtöbb statisztikusok számára részletes mentorálás, képzés és kiadás ideje felkészülni a vizsgákra, míg a munka. Azonban a teljes szakmai státusz, statisztikusok kell folytatni associate- és társai szintű minősítés sem a Baleseti Aktuárius Társaság / CAS (biztosítási statisztikusok érdekelt a vagyon- és felelősségbiztosítási területen), vagy a Society of Actuaries / SOA (annak érdekében, hogy a munkát a életbiztosítás, egészségbiztosítás, nyugdíjbiztosítás, a befektetések és a pénzügyi iparágak). Miután egy aktuárius végre megkapja a minősítést (miután 4-6 év társult tanúsító és további két-három évet ösztöndíjjal állapot), még mindig szükség a CAS és a SOA befejezni a folyamatos képzési követelmények.

Főiskolai hallgatók, akik felkészülni, és adja át egy vagy több ilyen biztosításmatematikai vizsgák, míg az iskolában lesz felvételére kerül a belépő szintű munkát. Címek előzetes vizsgák kezdeti biztosításmatematikai tanúsítvány tartalmazza a „valószínűség”, „Pénzügyi Matematika„, »aktuáriusi modell: Financial Economics«, »aktuáriusi modell: Az élet Előre«, »modellek Sztochasztikus folyamatok és statisztika«, és „Építési és értékelése aktuáriusi modellek.”

Aktuárius Képességek és kompetenciák

Míg főiskolai szintű oktatás és a képzés fontos követelmény ebben a helyzetben, vannak bizonyos „soft skills” ad, hogy az egyének egy él, amikor a másokkal való együttműködés egy irodai környezetben. Ezek tartalmazzák:

 • Az elemző képességek: Actuaries képesnek kell lennie arra, hogy a trendek és minták a különböző komplex adathalmaz
 • Számítógépes ismeretek: A programozási nyelvek és a fejlődő táblázatkezelő modellek, adatbázisok és statisztikai modellek szerves részét képezi egy aktuárius munkát.
 • Kommunikációs és interperszonális készségek: Actuaries képesnek kell lennie arra, hogy ismertesse összetett gondolatok és műszaki adatok a különböző hallgatóság, és képesek arra, hogy sikeresen vezetni csapatok és jól működik együtt másokkal.
 • Problémamegoldás: egyéneknek képesnek kell lennie arra, hogy azonosítsa a társaság kockázatainak és dolgozzon ki terveket, hogy a cég kezeli a kockázatokat.
 • Matematikai készségek: A főbb eszközei ebben a munkában számszerűsíteni kockázat analízis, valószínűség és a statisztika.

Job Outlook 

Az amerikai Bureau of Labor Statistics, a kilátások statisztikusok a következő évtizedben képest más foglalkozások és ágazatok sokkal jobb, mint az átlag minden foglalkozást, amit egyre nagyobb szükség van a személyzet segítségével a vállalatok kezelni a pénzügyi kockázatot, valamint biztosítók által, hogy kell elemezni a nagy mennyiségű felhasználói adatot.

Foglalkoztatási várhatóan mintegy 22 százalékkal több, mint a következő tíz évben, ami magasabb, mint az átlagos növekedés várható minden foglalkozás között 2016 és 2026. A növekedés a kapcsolódó matematikai tudomány munkahelyek növekedése várható nagyobb sebességgel, ami 28 százalékos az elkövetkező tíz évben.

Ezek a növekedési ráták össze a tervezett 7 százalékos növekedés minden foglalkozás. Száma statisztikusok alkalmazott kicsi, így még egy nagy foglalkoztatottság növekedése fordított mintegy 5300 új munkahelyet az elkövetkező évtizedben. Tipikus munkáltatók a biztosítók és a pénzügyi kockázatkezelési csoportok vagy cégek.

Munkakörnyezet 

Aktuáriusok dolgozni elsősorban a biztosítási és a pénzügyi vállalkozások, egy irodai környezetben. Ha dolgozik egy tanácsadó cég, aktuáriussal szükség lehet utazni az ügyfél irodában.

Munkarend 

A legtöbb statisztikusok dolgoznak teljes munkaidőben a hagyományos irodai környezetben; mintegy 30 százaléka a munka több mint 40 órát egy héten.

Hogyan juthat a Job

Alkalmazni: Látogasson álláskeresési erőforrások, mint Indeed.com, Monster.com és Glassdoor.com elérhető pozíciókért. Ön is látogasson el az online álláshirdetések a Society of Actuaries (SOA) helyén, vagy közvetlenül alkalmazni biztosító társaság munkákkal.

A hálózat más Actuaries: Keresse lehetőséget csatlakozik és részt vesz a biztosításmatematikai hálózati csoport az online oldalak, mint a LinkedIn. Ön is ellenőrizheti a SOA helyszínen ütemezett hálózati eseményeket.

Keressen egy Gyakorlat: Get útmutatást a dolgozó tapasztalt aktuárius. Megtalálható aktuárius szakmai keresztül ugyanazt az online álláskereső oldalak, amelyek között szerepel a nyílt munkahelyet. A SOA is listát a szakmai gyakorlatok és asszisztens aktuárius pozíciókat.

Összehasonlítva Hasonló állások 

Az emberek iránt érdeklődő aktuárius is tartani az alábbi karrier, felsorolva az átlagos éves fizetések:

 • Könyvelők és Könyvvizsgálók: $ 69350
 • Olcsó Elemzők: $ 75240
 • Költsége becslések: $ 63110

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *