Mit egy könyvelő Do? Fizetés, Szükséges ismeretek, & More

Posted on

Mit egy könyvelő Do? Fizetés, Szükséges ismeretek, & More

Könyvelők pontossága érdekében a pénzügyi kimutatások magánszemélyek, vállalatok és szervezetek. Azt, hogy biztos, hogy a törvények és eljárásokat, valamint az adók helyes és időben kifizetett. Könyvelők készít pénzügyi dokumentációt, és magyarázza az eredményeket az egyének vagy a vállalat vagy szervezet vezetése.

Vannak többféle könyvelők. Management könyvelők készít pénzügyi információkat, amelyekkel a belsőleg őket alkalmazó vállalatok. Public könyvelők, akik dolgoznak könyvelési cégek, illetve önfoglalkoztató végezhessenek, és előkészíti a pénzügyi dokumentáció és adóűrlapokat ügyfelek. Kormány könyvelők dolgoznak kormányzati ügynökségek pénzügyi nyilvántartásához. Azt is ellenőrizni vállalkozások, szervezetek és magánszemélyek, amelyekre az állami szabályozás és az adózás.

Könyvelő Feladatok és felelősségek

Tipikus munkaköri feladatok könyvelők szüksége, hogy képes legyen elvégezni a következők:

 • költségvetésük elkészítésekor
 • Írja tranzakciók és összeegyeztetni számlaegyenleg
 • Készítsünk pontos munka papírok, menetrendek, és egyeztetések ellenőrzési célból
 • Küldj számlák számlák
 • Kényszerítése fizetési feltételektől számlák
 • Legyen naprakész az állami és helyi adótörvények
 • Munka külső ellenőrök
 • Rekord fizetések és folyósítás

Könyvelők végre egy széles körű feladatok függően munkáltató és a különös hangsúlyt a munkájukat. Akár dolgozik vállalatok, egyének, vagy a kormányzati szervek, könyvelők képesnek kell lennie a fájl jogi pénzügyi dokumentumok, mint például, hogy az állami vállalatok közzé kell tennie a befektetők számára. Abban az esetben, egyéni ügyfelek, lehet, hogy valami olyan alapvető, mint az éves adó formák.

Könyvelők dolgozó vállalkozásokat kell, hogy képes legyen elemezni belső pénzügyi dokumentumokat, győződjön meg arról, részlegek betartják a törvényt, és hogy a költségvetési javaslatokat.

könyvelő fizetés

Fizetés könyvelők széles határok között változhat attól függően, hogy a munkáltató. Egyes nagy cégek fizethetnek magasabb fizetést, és a független könyvvizsgálók, akik tartós ügyfelek listája is többet keresnek.

 • Medián éves Fizetés: $ 69.350 ($ 33.34 / óra)
 • Top 10% Éves Fizetés: $ 122.220 ($ 58,75 / óra)
 • Alsó 10% éves fizetés: $ 43.020 ($ 20,68 / óra)

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Oktatás, képzés, és minősítés

A minimális oktatás szükséges, hogy legyen egy könyvelő egy diplomát. Sok könyvelők majd folytassa a magasabb fokozatot és tanúsítványok annak érdekében, hogy a magukat piacképes.

 • Oktatás: A főiskolai diplomát számviteli vagy egy kapcsolódó tanulmányi szükséges az induláshoz a karrier, mint egy könyvelő. Egyes munkáltatók előnyben részesítik az álláskeresők, akik a mester fokozatot számviteli vagy adózási vagy egy MBA a koncentráció a számviteli.
 • Vizsga: Ahhoz, hogy iratokat a US Securities and Exchange Commission, könyvelők szüksége lesz egy okleveles könyvvizsgáló (CPA). Egyes államok megadják engedélyeztetést szerint a saját szabályok és előírások. Miután megszerezte a főiskolai diplomával, könyvelők át kell adni a  Uniform CPA vizsgálata .

Könyvelő Skills & kompetenciák

Amellett, hogy a formális oktatás és az engedély, a puha készségek szükségesek, hogy egy könyvelő a következők:

 • Ügyfélszolgálati készségek: Sok könyvelők töltenek sok időt dolgozik az ügyfelekkel, felmérve igényeiket, és segítsék őket a pénzügyeiket vagy adót fizetnie. Ez megköveteli, hogy a beszéd és készségek, amelyek egy részét az ügyfélszolgálat.
 • Analitikus gondolkodás: Könyvelők képesnek kell lenniük azonosítani trendek és problémák felülvizsgálata pénzügyek egyének vagy vállalkozások számára.
 • Problémamegoldás: Munka, mint egy könyvelő gyakran jár segíti ügyfelei megoldására konkrét pénzügyi problémákat. Sok esetben, könyvelők felfedezni problémák és megoldások kell ajánlani, ha ez megtörténik.
 • Microsoft Office jártasság: Könyvelők töltenek sok időt dolgozik standard használt szoftveralkalmazások vállalkozások, különösen a Microsoft Excel vagy más táblázatkezelő szoftver.
 • Jól szervezett: nyomon követésére és elemzésére pénzügyek megköveteli a magas szintű szervezet annak érdekében, hogy felfüggeszti a tetején a bevételek és ráfordítások, ahogy fejlődnek.

Job Outlook

Szerint a US Bureau of Labor Statistics , a munkahelyek számának növekedése a könyvelők az előrejelzések szerint 10 százalék az évtized végződő 2026. Ez jobb, mint a 7 százalékos növekedést prognosztizált minden foglalkozás. Állás kilátások ezen a területen gyakran kötődnek az egészségre a gazdaság, de a könyvelők mindig szükség lesz, mivel egyre több cég megy az állami és az adó kódok egyre összetettebb.

Munkakörnyezet

A vállalkozások környezetben változhat, de a legtöbb könyvelők működik akár egy nagyobb cég, hogy szüksége van a szolgáltatások vagy azok önállóan dolgozni szolgáló magánszemélyek és kisvállalkozások számára. Néhány független könyvvizsgálók is dolgozzanak ki egy otthoni iroda.

Munkarend

Munkarend általában követik normál munkaidejében. A legnagyobb kivétel során adó szezonban, amikor sok könyvelők fog működni kiterjesztett óra teljesítése érdekében az ügyfelek előtt a bejelentés határideje.

Hogyan juthat a Job

TANULMÁNY
A főiskolai diplomát számvitel abszolút minimum.

GET A CPA
anélkül, hogy egy mérlegképes könyvelő, álláskilátásoknak lehet korlátozni.

Tapasztalatszerzés
A legjobb módja annak, hogy a bizalom és a nyereség az ügyfelek keresztül csinál jó munkát.

Összehasonlítva Hasonló állások

Karrier hasonló könyvelő, valamint átlagos éves fizetést, a következők:

 • Olcsó elemzője: $ 75240
 • Költség becslés: $ 63110
 • Pénzügyi elemző: $ 84300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *