Kommunikációs készségek listája értékesítőknek

Posted on

 Kommunikációs készségek listája értékesítőknek

Tudta, hogyan kell hatékonyan kommunikálni a minimális követelmény az értékesítés. Ha nem tud beszélni az emberekkel, és kérni őket, hogy nyissa fel és információkat megosztani veletek, fogsz küzdeni eladni nekik semmit. Felmérjük a kommunikációs készségek a következő területeken, hogy hol te kiválóan és ahol szükség van egy kicsit több munkát.

Adunk egy elkészített beszéde

Nyilvánított egy előre megírt bemutatkozó hatékonyan elengedhetetlen része az értékesítési folyamat. Tudna egy előkészített prezentáció nélkül hangzású mesterkélt és természetellenes? Tudja kezelni kérdésre anélkül, hogy elveszítené az áramlás? Tud olyan tényezők, amelyek fontosak az adott kilátás?

Improvizálni Bemutató

A legtöbb esetben akkor van egy árubemutató kész, de mi van, ha megfelelnek a kilátás váratlanul akar beszélni most? Tudna koherens változata a pályán nélkül előállított anyagok? Abban hálózati vagy ipari események, meg tudja beszélni, hogy mit csinál egy vonzó módon? El kell improvizálni, és győződjön meg róla, akkor hatékonyan az Ön üzenetét a helyszínen.

Beszéd hatékonyan Strangers

Ha hideg hívás vagy találkozó új kilátások, meg kell építeni egy pillanat közötti kapcsolatot magát, és az idegen, a másik végét a telefon vagy személyesen. Tud valaki érdekel, mindössze néhány másodperc, és azokat Kell ennél több? Tud kezdeni épület rapport azonnal, hogy a kilátásba megbízom benned elég ahhoz, hogy egy találkozót? Tud simán jogosult a kilátás a telefonon keresztül? Tud zárja kapok egy időpontot?

Így Small Talk

A legtöbb értékesítési bemutatók és gyakorlatilag minden kiállítások és rendezvények magában egy bizonyos mennyiségű kis vita előtt, hogy le a valódi cselekvésre. Tud beszélgetni kényelmesen közel idegenek? Tud magad szerethető? Lehet használni hétköznapi beszélgetést kezdeni minősítő és építési kapcsolatbanáll kilátások?

Kezelés Boldogtalan ügyfelek

Egy ideális világban, boldogtalan vásárlók mindig hívja fel az ügyfélszolgálatot, vagy technikai támogatást kap a problémákat megoldani. De ebben a világban, sok az ügyfelek inkább hívja fel a üzletkötő – ő az, akit a legjobban ismernek, egy bíznak rögzíteni a dolgokat. Tud hatástalanítani egy dühös ügyfél? Meg tudja magyarázni a bonyolult problémát anélkül, hogy felborulna a vevő további? Tud bocsánatot jól hibák (saját vagy valaki más)?

Rajz embereket

Információk gyűjtése döntő része mind minősítő a kilátás, és felfedezni az előnyeit, melyek révén a szeme világít. Tud ösztönzik az embereket, hogy beszéljen? Tud kérdéseket feltenni ne tűnjön, mint egy vallató? Tud emberek szívesen megoszt személyes adatokat veled?

Vezető Meeting

Ha még van egy komplex eladó több döntéshozók, akkor valószínűleg a végén beszél mindet egyszerre. B2B értékesítési gyakran részt vevő csoportok a vásárlási folyamat, akkor is, ha csak egy van legfőbb döntéshozó. Tud beszélni hatékonyan egy csoportba? Meg tudja tartani a találkozó a pályán anélkül, hogy jogsértő valaki? Lehet, hogy a közönség úgy érzi, mintha figyel mindegyik?

tárgyalási

Tárgyalás egy nagy része az eladások. Minden esély akar a lehető legjobb ajánlatot, és meg kell találni a módját, hogy megállapodásra jutni, amely elhagyja mindenki boldog. Tud felér egy jó kompromisszum? Meg tudja mondani, hogy mikor kell a sarat, és mikor adja be? Tud járni távol a tárgyalás, amikor egy esély van, hogy ésszerűtlen?

Kommunikáció munkatársaival

Mint egy eladó, meg kell, hogy jól működik a többi értékesítők, értékesítési menedzser, valamint a munkavállalókkal más megyékben. Tud kijönni az emberekkel, akik nagyon különböző személyiségek? Meg tudja tartani a nyílt kommunikációs vonalak más osztályok? Tudja kezelni a munkahelyi konfliktusokat, és azokat a békés rendezés?

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *