Jogi asszisztens Perks – a legjobb dolog, hogy egy jogi asszisztens

Posted on

Jogi asszisztens Perks - a legjobb dolog, hogy egy jogi asszisztens

Az asszisztens ipar jelentősen megváltozott 1970 óta, amikor is egy jogi asszisztens először merült fel egy jóhiszemű karrierjét. Ügyfél igények, gazdasági szükségszerűség, és robbanásszerű növekedése tette paralegals népszerű pályaválasztás, és ott soha nem volt jobb alkalom, hogy egy jogi asszisztens. Nyolc asszisztens karrier előnyeit vázolja néhány csúcspontja a munka területén.

Rising Pay

Jogi asszisztens kompenzációt folyamatosan nőtt az elmúlt évtizedben, annak ellenére, hogy a bump az úton a mélyben a 2009-2010-es recesszió. Mint paralegals végre egy szélesebb és bonyolultabb feladatok körét (paralegals még ügyfelek képviseletére a bíróság bizonyos országokban és közigazgatási bíróságok), asszisztens bevételek tovább emelkednek. Az átlagos asszisztens fizetése $ 50.561 évente, de paralegals gyakran több bónuszok révén. Túlórák is hozzá jelentős készpénzt jogi asszisztens a fizetést.

Robbanásveszélyes Employment Outlook

Az asszisztens területén az egyik leggyorsabban növekvő foglalkozások a világon. A US Department of Labor, Bureau of Labor Statistics jósolja a foglalkoztatás paralegals és jogi asszisztens nő 15 százalék az évtized végződő 2026 sokkal gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást. Tényezők közül a vezetés ez a növekedés ügyfél kereslet olcsóbb, hatékonyabb szállítási jogi szolgáltatások. Mivel órabérek által felszámított ügyvédi jellemzően kettős vagy hármas aránya paralegals számára ugyanazt a feladatot, ügyvédi iroda gazdaság megbízások a fokozott használata paralegals költségek minimalizálására. Ennek eredményeként, a jogi asszisztens karrier egyik legforróbb nem jogász munkahelyek jogi iparban.

Easy Entry Karrier

Ellentétben az ügyvédeket, akik ki kell töltenie hét éven át a formális oktatás és a szakvizsga jogi gyakorlatot, akkor lesz egy asszisztens, mindössze néhány hónappal a tanulmány. Sőt, paralegals nem kell, hogy részt vegyen egy tégla-és habarcs intézmény; meg tudja szerezni a. Paralegals egy főiskolai diplomát jogi tanulmányok vagy a kapcsolódó diploma vagy főiskolai diplomát bármely területén, és egy asszisztens bizonyítvány egy ABA által jóváhagyott asszisztens programot a legnagyobb foglalkoztatási lehetőségeket.

szellemi Challenge

Jogi asszisztens munka intellektuális kihívást és magában foglalja egy sor magas szintű készségek. A legsikeresebb paralegals a probléma-megoldó és innovatív gondolkodók. Paralegals kell válnia témaszakértők a saját speciális területen és a mester jogi eljárások, a kutatás, szerkesztési és egyéb készségeket. Meg kell maradni a tetején folyamatosan változó jogszabályok és új jogi trendek és fejlesztések, míg érintkezési felület ügyvédi, ellentétes tanácsot, a kereskedők, a személyzet tagjai, ügyfelek és mások. A munka változatos, és minden nap új kihívásokat hoz.

Rising Prestige

Ahogy paralegals végre bonyolultabb és kihívást a munka, asszisztens presztízs emelkedik. Paralegals többé nem egyszerűen ügyvédi asszisztensek; vannak feltételezve menedzsment szerepeket vállalatok, vezető szerepet ügyvédi irodák és a vállalkozói szerepek független jogi asszisztens vállalkozások számára. Az évek során paralegals túllépett a kép megdicsőült jogi titkár lenni tiszteletben annak a jogi csapat.

Lehetőség, hogy segítsen másokon

A karrier, mint egy asszisztens egyedülálló lehetőséget kínál, hogy segítsen másoknak. Ezek a lehetőségek függvényében változhatnak a jogi asszisztens gyakorlata területén. Például személyi sérülés paralegals segítséget sérült felperesek kapnak kártérítést a veszteségeket; szellemi tulajdon paralegals segítségével az ügyfelek a szabadalmi és védi az egyedi ötleteket, és a családi jog paralegals segítséget ügyfeleinek a konfliktus tele a válás és a felügyeleti ügyekben. Paralegals közérdekű szektor segítséget szegény és hátrányos helyzetű lakossági rétegekre jogi kérdések kezdve védelmet a családon belüli erőszak, hogy segítséget előkészítése végrendelet.

Ügyfél Kapcsolat

Míg paralegals felügyelete alatt dolgoznak egy ügyvéd, sok paralegals közvetlen kapcsolatot az ügyfelekkel. Például paralegals interjút a potenciális ügyfelek, hogy értékelje az érdemi Esetükben készít ügyfelei számára a lerakódás és a cross-vizsgálat a tárgyaláson, a munka az ügyfelekkel, hogy összegyűjtse a dokumentumok és adatok, segítik az ügyfeleket elkészítése felfedezés válaszokat és szolgálni az ügyfél kapcsolattartási pont egész egy ügy vagy dolog. Bizonyos gyakorlati terület, mint a válás, gyermekelhelyezés, és személyi sérülés, paralegals „tartsa az ügyfél keze” a nehéz időkben. Sok paralegals, az informális tanácsadást és támogatást nyújtanak a bajba jutott ügyfelek közül néhány a leghasznosabb szempontból a munkát.

Eltolása Jogi Szolgálat felépítése

Az elmúlt néhány évben a jogi ipar látott radikális váltás, ahogy a jogi szolgáltatások teljesítését. Ügyvédek már nincs monopolhelyzetben a törvény. Új törvények nyílnak ajtók paralegals elvégzésére szélesebb körű feladatokat, mint valaha, így képviselő ügyfelek közigazgatási meghallgatások, szolgáltatásokat nyújtó közvetlenül a nagyközönség (például előkészítése jogi formák vagy szerkesztői végrendelet) és beindult a virtuális asszisztens cégek támogatása ügyvédi és minden gyakorlati területeken. Mivel sok szervezet és csoport álljon, hogy igazságszolgáltatáshoz való egyenlő hozzáférés a rosszul egyének, paralegals szolgál majd döntő szerepet abban, hogy a jogi költségek ellenőrzés.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *