Listening Skills – Hogy egyre jobb Listener részesülnek a Karrier

Posted on

Listening Skills - Hogy egyre jobb Listener részesülnek a Karrier
Hallgatva a soft skill, amely lehetővé teszi az emberek megértsék az információkat mások közvetíteni számukra. Ez is része a kommunikációs készség készlet, amely magában beszédkészség, más néven a verbális kommunikáció, és az interperszonális készségek.

Míg meghallgatás fizikai képesség-on öt érzék-hallgatás olyan képesség, amely az egyén képes megszerezni és javít az életük során. Jó hallgató készségek segít excel legtöbb foglalkozások, de kiváló hallás készségek elengedhetetlenek az egyes.

Megjegyzés : Azok, akik hallássérülteknek is nagy hallgatóság, és azok, akik kiváló hallás gyenge lehet a hallgatók. Hallgatva készség szükségessé teszi, hogy fogadni és értelmezni információkat függetlenül attól, hogy az egyik kapja.

Hogy jó hallgatni készségek javíthat a karrier

Jó hallgatni készségek elengedhetetlen a siker a munkahelyen. Ezek lehetővé teszik, hogy sikeresen elvégzi a munkaköri feladatai, kijönni a főnök és munkatársai, és szolgálja az ügyfelek és az ügyfelek.

Amikor egy vezetője ad útmutatást, hogyan kell befejezni a feladatot, jó hallgatni készségek segítségével megérteni a várakozásokat. A képesség, hogy végezze el a feladatot sikeresen növekszik.

Kiváló kommunikációs készség, beleértve a hallgatás készségek, amelyek az alapja minden jó kapcsolatokat. Munkahelyi kapcsolatokban sem kivétel. Hogy képes megérteni, mi a munkatársai segítségével szoros kapcsolatot kiépíteni velük. Ez szükséges, ha dolgozik egy csapat-alapú környezetben.

Az ügyfelek és az ügyfelek számára is előnyt jelent a jó hallgatni készségeket. Szükségletei kielégítésére képesnek kell lennie arra, hogy megértsék, amit ők.

7, hogyan lehet javítani a zenehallgatás készségek

Kövesse az alábbi tippeket, hogy megtanulják, hogyan kell egy nagy hallgató:

 1. Fenn szemkontaktust: Keresi valaki a szemébe beszélgetés közben arra kényszerít, hogy figyeljen, és azt is jelzi, hogy a hangszóró, hogy összpontosított, amit mondanak.
 2. Zavartalansága: Mentsd el kérdéseit és észrevételeit, amíg a beszélő beszél befejezi. Valaki jártas a verbális kommunikáció szünetel rendszeres időközönként, hogy a hallgató kérdéseket feltenni. Ez rendben van, hogy ezt az azokon a pontokon, de ha ez nem történik meg, várjon.
 3. Ülni: fidgeting teszi nézel unatkozni.
 4. Nod Your Head: Ez azt jelzi, hogy a hangszóró, hogy szed az információs ő is közvetíti.
 5. Legyen figyelmes, hogy nem-verbális jelek: odafigyelve, amit a beszélő nem mondja olyan fontos, mint figyelmes, hogy az ő szavai. Keresse meg a non-verbális jelek, így az arckifejezések és a testtartás teljesen megérteni mindent.
 6. Hajlok a hangszóró : Ez jelzi, hogy a másik személy, hogy Ön részt vesz a beszélgetésben.
 7. Ismételjük Útmutató és Kérdezd a megfelelő kérdéseket: Ha a beszélő befejezte a beszélgetést, ismételje meg az ő utasításait, hogy erősítse meg, hogy érti őket. Ez is az ideje feltenni olyan kérdéseket.

Akadályai hallgatás és hogyan lehet legyőzni őket

Akadályok zavarhatja a képesség, hogy megértsük, amit valaki mond. Ezek közé tartozik a külső és belső tényezők.

A beszélő idegen akcentussal vagy beszédhibás megnehezítheti, hogy megértsük őket. Háttérzaj, mint például a forgalom zajától, vagy hangos zene is akadályozza a képességét, hogy hallgatni.

A belső tényezők is akadályozzák Önnek. Saját torzítások és előítéleteket jelent jelentős akadályt. Például előfordulhat, hogy nem veszi komolyan, hogy valaki, mert Ön elôzetes róluk. Szorongás vagy harag is megnehezítheti, hogy megértsék, amit valaki mond. Saját figyelmet nehézségeket is lehet probléma.

Ha találkozik egy vagy több ilyen útlezárások, próbálja meg a legjobban, hogy foglalkoznak velük. Például, kérjen meg valakit egy nehéz akcentussal beszélni lassabban. Menjen egy csendesebb helyre, ha a háttérzaj zavarja az a képessége, hogy az információt. Hódító az előítéletek vagy előítéletek nehezebb, de annak tudatában, hogy azokat egy jó kiindulópont.

Karriert igénylő Kiváló Hallgató Tudás

Kiváló hallgatási készségek elvégzéséhez szükséges az elsődleges munkaköri feladatok ezen és más foglalkozások:

 • Mentálhigiénés tanácsadó
 • Bíró
 • Szociális munkás
 • Pszichológus
 • Papság
 • Légiforgalmi irányító
 • Orvos
 • Jogász
 • Közvetítő
 • Iskolaigazgató

5 legfontosabb előnyei, hogy aktív figyelő

Kiváló hallgató készségek segítségével:

 • Végezze a munka jól
 • Építeni a jó kapcsolatot munkatársaival és főnöke
 • Dolgozni, mint egy csapat tagja
 • Reagálni az ügyfelek vagy az ügyfelek igényeit, és megoldani a problémákat
 • Megfelelsz bizonyos foglalkozások
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *