Munkahelyek, amelyek virágzó során a koronavírus (COVID-19) Pandemic

Posted on

Munkahelyek virágzik most

Ha munkát keres most, hogy van egy csomó cég. Hatása miatt a COVID-19-járvány, a munkanélküliség követelések nőtt több mint 3,3 millió között március 22 és március 28, 2020 szerint a Bureau of Labor Statistics. Több mint 10 millió munkavállaló nyújtott be a munkanélküli ellátások. Ez a legnagyobb növekedés-és a legnagyobb számát munkanélküli kérelmek-óta a Munkaügyi Minisztérium megkezdte követi nyomon a munkanélküliségi adatok.

Fontos : Bár a munkaadók a szabadidős és vendéglátó iparban szórnak munkahelyek, más ágazatok az induláskor bérbeadása.

Andrew Challenger, Senior VP Challenger, Gray & Christmas, Inc., megjegyzi, hogy „a kiskereskedők, orvosi eszköz áll rendelkezésre, a fogyasztói termékek gyártói, a szállítás, raktározás és lehetőségek mind virágzó most.”

Élelmiszerbolt, gyógyszertár, és az informatikai támogatás is bérbeadása szerint CareerOneStop blog, amely támogatta a US Department of Labor.

Tipp : Ha már elbocsátott, vagy munkát keresnek, mielőtt a gazdasági hatását a koronavírus kitörés, akkor lehet szabni a keresést iparban, amelyek felvétele most.

Számos állami és a helyi önkormányzatok sürgette polgárokat, hogy maradjanak otthon, ha lehetséges. Ez volt a hűtés hatása a sit-down étkezési, tégla-és habarcs kiskereskedelmi, és egyéb kapcsolódó vállalkozások. De az online vásárlás és a szállítás is emelkedett, és az alapvető szolgáltatások, mint az egészségügy és a raktározás bérbeadása gyorsan a kereslet kielégítésére.

Ez a 10 foglalkozások bérbeadása most:

Pénztárosok és a polc Stocker

Mielőtt a koronavírus járvány, pénztáros munkahelyet lényegében fogyatkozik. A Bureau of Labor Statistics’ munkahelyi Outlook Handbook vetített ezek munkahelyek csökkenése között 4% -kal 2018-ban és 2028- 8 Most azonban több élelmiszerbolt lánc pörgetni a felvételi, hogy megfeleljen a kereslet a járdaszegély pickup, szállítás, és in-store szolgáltatásokat.

Pénztáros és a kapcsolódó kiskereskedelmi munkahely igényel semmilyen hivatalos oktatási adatait, de az ügyfélszolgálat tapasztalatok és ismeretek mindig egy plusz. Ezek a munkák általában fizetni körülbelül $ 10 vagy $ 11 óránként.

Élelmiszer szállítás illesztőprogramok

Sit-down étkezési lehet függeszteni számos területén az Egyesült Államokban, de néhány étterem bővülő szállítási szolgáltatásokat. Például, a Challenger, Gray & Christmas megállapítja, hogy a Domino bérbeadása 1000 új szállítási vezetők a kereslet kielégítésére.

Amellett, hogy a gyors és élelmiszeripari üzemek, sok más éttermek kínálnak szállítási keresztül on-demand élelmiszer szállítás alkalmazások, mint a UberEats, Grubhub és DoorDash.

Megjegyzés: Sok szállítási alkalmazások megváltoztatta a politika, hogy érintés nélküli szállítási lehetőségek egyaránt védi az ügyfelek és a járművezetők.

Egyéb munkák virágzik még normális gazdasági körülmények. A Bureau of Labor Statistics beszámol arról, hogy ebben a konkrét munkaerő várhatóan 14% 2018-ban és 2028-sokkal gyorsabb, mint az átlagos.

Szállítási és Eladási szállítási vezetők

A Bureau of Labor Statistics is beszámol egy hatalmas hulláma kereslet csomagszállító vezetők UPS, a FedEx, a US Postal Service. Amazon is bérbeadása on-demand szállítási vezetők (Flex) és a bér szállítási vezetők (Daily Service Partners).

Szerint a munkahelyi Outlook Handbook, ezek a munkahelyek jellemzően egy középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű és fizetés körül átlagosan 30.000 $ évente.

regisztrált ápolók

Tovább gyorsan növekvő feladat előtt a koronavírus járvány regisztrált ápolók iránt nagy a kereslet most. Nurse.org jelentések, hogy az utazási ápolók és légzési terapeuták nyereménye $ 10,000 egy hét, vagy 100.000 $ egy 13 hetes etapban a munkát New Yorkban, az egyik epicentrumok a járvány.

Ugyanakkor az egészségügyi dolgozók nem ismert a hangsúly a pénzügyi. Angelina Walker Nurse.org írja: „Mi már túlterheltek a választ ápolók, akik egyszerűen csak szeretnék segítséget azokon a területeken, szükség van rájuk … forródrótoknak került víz alá a nővérekkel ilyeneket mond,„csak engem sehol, én nem ‘t érdekel fizetni, csak azt akarom, hogy segítsen.”

A foglalkozási kilátások regisztrált ápolók erős; A Bureau of Labor Statistics előrejelzések 12% -os növekedést RN munkahelyek között 2018-ban és 2028-Ápolók keresni medián fizetés körülbelül $ 71.000 évente.

Légúti terapeuták

Légúti terapeuták, akik a betegek légzési nehézségek, másik fő csoportja a frontvonalak a COVID-19 küzdelem. Mint RNS, a fizetés nőtt a kórházak koronavírus hotspotok.

A kevésbé veszélyes szer, légzőszervi terapeuta fizető mindig felsők $ 60.000 évente. Munkájukat várhatóan növekedni fog 21% között 2018 és 2028 szerint a Bureau of Labor Statistics. 

Adminisztratív személyzet a kórházak és egészségügyi központok

CareerOneStop beszámol arról, hogy sok kórházban szerte az országban személyzeti fel kell kezelni a COVID-19-válság, és nem minden munkát igényel engedélyezési és tanúsítási. Ügyfélszolgálat és adminisztratív feladatok nélkülözhetetlen a misszió az egészségügyi szervezetek.

Fontos: A legjobb az egészben, a Bureau of Labor Statistics rámutat, hogy „ha már elbocsátották a vendéglátó munkát, akkor lehet megtalálni a készséggel, hogy átutalást közvetlenül valamilyen egészségügyi ügyfélszolgálati feladatokat.”

Adminisztratív asszisztens állások általában fizetni körül $ 18 óránként szerint a Bureau of Labor Statistics.

Teljesítése Center Associates

A fogyasztók ragadt közel otthon, online megrendelés virágzik és a kiskereskedelmi cégek bérbeadása találkozni megnövekedett kereslet. Amazon nemrég hirdetett 100.000 teljes-és részmunkaidős pozíciók azok teljesítése központok szerte az országban. Ezen felül, az e-kereskedelmi óriás kimondja, hogy növeli a minimálbér $ 2 óránként ideiglenesen során a bérleti túlfeszültség.

Online tanárok

Az iskolák az egész társaság töröltük helyszíni osztályok és on-line formában idejére a járvány. Ennek eredményeként sok online tanulás cégek felvételi a tanárok és oktatók. Például, az USA Today megállapítja, hogy az online oktatási cég Outschool bérbeadása 5000 Online K-12 tanár.

Tanítás egyre növekszik, számolt be a Bureau of Labor Statistics, amely projektek 11% -os növekedést (sokkal gyorsabb, mint az átlag), a felsőfokú terén között 2018 és 2028.

Tisztítás Jobs

Alapvető üzleti műveletek mindent megtesznek, hogy megállítsák a fertőzés terjedését. Ennek eredményeként a takarító személyzet is nagy az igény az egész országban. Ha nem bánod, tisztítás és erős figyelem a részletekre, akkor lehet bérelt gyorsan egy tisztító cég egy álláskeresési helyszínen vagy azon keresztül lekérhető munka kb.

Tech Support szaküzlet

Mivel több ezer fehérgalléros munkavállalók kényszerülnek távmunka helyzetekben talán az első alkalommal, az informatikai és technikai támogatás szakemberek lesz a kereslet.

A Bureau of Labor Statistics beszámol arról, hogy ezt a munkát várhatóan 10% -kal gyorsabb, mint az átlagos között 2018-ban és 2028- 3 Medián fizetés körül mozog $ 25 óránként.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *