Hogyan válhat egy divatmodell

Posted on

Hogyan válhat egy divatmodell

A leggyakoribb kérdés, hogy a modellezés ügynökök és cserkészek kapni törekvő modell „hogyan lesz a divat modell?” Van tehát sok információ könyvekben, honlapokon, és kavargó körül modellezése fórumokon, hogy ez úgy tűnik, nagyon zavaros és nyomasztó egy új modell, aki csak most kezdik el. Íme öt egyszerű lépés, hogy segítsen az elindulásban.

Vegyünk néhány alapvető pillanatfelvételek

Kezdetben csak fényképeket kell jelen modellezésére szerek és felderítők néhány alapvető pillanatfelvételek. Keresnek egy szép arc shot-mind mosolyogva és nem mosolygott bal és jobb oldalon profilokat az arc és a test, teljes hosszúságú felvétel, és egy hátsó lövés. Wear testhezálló ruha, mint a vékony farmer vagy nadrágot és egy egyszerű tartály tetején, vagy póló. Ha kényelmes visel fürdőruhát, tartalmaz néhány fürdőruha lövés is; vagy egy egyrészes vagy kétrészes fürdőruha rendben van.

Férfi modelleket kell mutatni az ügynökök edzettségüknek, ezért javasoljuk, hogy a férfi modellek viselnek úszónadrágot vagy boxeralsó, vagy kopás farmer ing nélkül legalább az egyik fénykép.

Get értékelést egy profi modell ügynök vagy Scout

Sok új modellek kezdeni a küldetést, mert a család és a barátok azt mondta nekik, hogy a modell, vagy hogy a legszebb lány vagy srác az iskolában. Egyesek még azt is nyert néhány helyi modellezés versenyeken. Bár ez egy jó kezdet, hogy nem feltétlenül a mi az ügynökségek keresnek. Lényeges, hogy kapsz a modellezés potenciális értékeltük egy tapasztalt modell ügynök vagy cserkész, mielőtt befektetni túl sok időt, vagy pénzt a törekvés. Ez a lépés egy kicsit trükkös, mert nehéz meghatározni, hogy a szert vagy cserkész, aki értékeli Ön az a tapasztalat és tudás, hogy segítsen.

Sok új modellek találják, hogy élnek egy kisebb piacon, ahol sok a szereket kapcsolatban modellező iskolai vagy fotóstúdió, és ennek eredményeként, akkor nem kap pontos megítélése, mert a hivatal jobban érdekli az értékesítési tanfolyamok vagy fotózások .

Ez nem azt jelenti, hogy az anyag nem jó, vagy hogy a kurzusok vagy fotózások kínálnak rossz; ez csak azt jelenti, hogy meg kell gondolni, hogy mi motiválja őket, hogy elmondjam, hogy vagy nem lehet modell.

Minél több expozíció, mint lehetséges

Sok ügynökségek specializálódtak csak egy adott területen. Néhányan csak képviselnek nagy divat (szerkesztői) modellek, és mások is csak képviseli kereskedelmi, plusz méretű, vékony, vagy gyermek modellek. Ha az egyik ügynökség nem tudja képviselni, ne csüggedjetek; ezért fontos, hogy kap látott annyi ügynökök, mint lehetséges, és rutinszerűen.

Ha él az egyik legnagyobb piacokon, akkor lehet, hogy részt vegyen egy nyílt felhívás vagy go-lásd az ügynökségnél. Ha kívül él az egyik legnagyobb piacokon, a legjobb módja, hogy az expozíció a fotóknak a legtöbb ügynökség lehetséges.

Első expozíció lehet egy nagyon időigényes és költséges törekvés, különösen akkor, ha a másolást az összes kép és postázása. Az ára nyomatok, borítékok és bélyegzők gyorsan hozzá akár több ezer dollárt. Egy másik lehetőség az, hogy e-mailben a képeket, de a több ezer fotó, hogy e-mailben a modell ügynökségek minden nap, könnyű nekik, hogy elveszik a mix.

Hogy növelje esélyeit arra, hogy aláírt egy ügynökség, munka, akinek tapasztalata van és közvetlen kapcsolat a hivatalok a különböző piacokon. ModelScouts.com egy remek hely kezdeni, és kínálja a legtöbb törvényes és költséghatékony módja az Ön számára, hogy az expozíciót meg kell, hogy sokan ügynökök szerte a világon, és a leggyorsabb módja lehetséges.

Ismerje meg a legjobb modellező Market for You

A „piac” kifejezés a különböző földrajzi helyeken, ahol modellek dolgozni és keresni a kenyerét. New York, Los Angeles, Párizs és Tokió példák jelentős modellezési piacokon. A piac is utal, hogy a létesítmény az adott megjelenés esik, mint például a divat, a kereskedelmi, valamint, vagy vékony.

Míg a szupermodellek látsz nagy magazinok és séta a kifutópályák top ügyfelek általában a munka minden piacon, sok sikeres modell csak a munka egy vagy két piacon. Ha nem kap képviselő ügynökség New Yorkban és Párizsban, akkor nagyon is tökéletes Tokió, Szingapúr, vagy más ázsiai piacokon. Egy tapasztalt ügynök segítségével könnyebben jobbra piaca az adott megjelenés.

Légy kitartó

Becoming a profi modell egy hosszú folyamat, és csak ritkán történik egy éjszakán át. Még a modellek, akik azt mondják: „én csak az utcán egy nap, és a következő én voltam a Vogue címlapján,” vannak túloz. Sok mai csúcsmodell nem kap aláírt egy ügynökséghez ki a kapun. Supermodel Gisele Bündchen elutasították több mint 40-szer, mielőtt ő végül aláírta az ügynökség. Legyen pozitív és ne feledjük, hogy csak azért, mert egy ügynökség nem volt képes képviselni ma, ez nem jelenti azt, hogy nem lesz érdekelt a holnap.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *