Búcsú levél búcsúzik Kollégák

Posted on

Búcsú levél búcsúzik Kollégák


Amikor elmész a munkát, időt, hogy küldjön egy búcsú levelet a kollégák már dolgozott együtt. Ez egy jó ötlet, több okból is. Ez mindig jó, hogy hagyja a munkát jóban.

Az emberek, akikkel együtt dolgozott fontos része a hálózat és hasznos lehet kapcsolat van a jövőben. Például, lehet, hogy tud segíteni a karrierjét valamilyen módon, például feltéve, ha egy referencia, mely egy kis munka vezet, ha keres, vagy vezessenek be, hogy valaki érdemes, hogy a hálózat.

Valamint mindezen okok miatt búcsúzik egyszerűen udvarias dolog.

Tipp : Függetlenül attól, hogy miért ment el, ezért fontos, hogy hagyja a kedves és szakértő veszi.

Tippek a búcsúlevelet

Vélemény tippeket, hogyan kell írni egy búcsúlevelet, mit kell tartalmaznia azt, hogy mit ne mondjak, és mikor kell elküldeni. Továbbá, felül példák segítségével kiindulási pontjaként a saját levelek és e-mail üzeneteket.

Küldje el indulás előtt. Küldj egy e-mailt vagy levelet egy-két nappal indulás előtt. Azt akarja, hogy magát és munkatársait elég ideje, hogy elbúcsúzzon. Azonban ne küldje el írni, amíg elkészült a munka nagy feladatokat. Ez lehetővé teszi, hogy összpontosítson búcsúzik az utolsó nap vagy óra.

Személyre szabása levelet. Tekintsük szabás minden betű az egyén helyett küld egy tömeges üzenet. Cím minden ember által nameand, amennyiben lehetséges, egy anekdota vagy más személyes üzenetet reflektáló az együtt töltött időt.

Megjegyzés: Csak küld leveleket akikkel együtt dolgoztam. Különösen, ha a munka egy nagy cég, nem akarja, hogy küldjön egy üzenetet, hogy mindenki (kivéve, ha dolgozott mindet).

Köszönd meg.  Ez a levél a lehetőség, hogy kifejezze háláját segítséget vagy mentori biztosított. Esetleg azt is kifejezni, mennyire élvezte a munkát a kollégák.

Tartalmaznak elérhetőségi adatait. Tájékoztatást ad a kollégái akkor érnek el, ha elhagyja. Egy e-mail címet (nem munkahelyi e-mail), és / vagy telefonszámát. Lehet is a LinkedIn profilja címét.

Tartsd meg a pozitív. Ismét a cél a levél, hogy kapcsolatban maradjon a korábbi munkatársaival; ha nem akarja elhagyni a rossz benyomást.

Legyen rövid. Írja nem több, mint egy pár bekezdését. Együtt köszönetet mondok és megadjuk az Ön elérhetőségeit, akkor érdemes megemlíteni a terveid a jövőre nézve. Azonban ezen túl rövidre, és a pontot.

Csatlakozás a LinkedIn. Ha még nem tette meg, a kapcsolatot a munkatársakkal a LinkedIn. Ez segít kapcsolatban maradni elhagyása után.

Használjon mintát írni.  Használhatja a minta búcsú levelet vagy e-mail üzenetet, amely segít írni a saját búcsút veszi a munkatársaknak. Azonban biztos, hogy módosítsa a részleteket az üzenet, hogy illeszkedjen az adott helyzetet.

Minta búcsúlevelet

Kedves János,

Azt akartam, hogy egy pillanatra, hogy tudd, hogy indulok az álláspontomat az ABC Corporation. Azt fogják induló új pozíciót XYZ cég a jövő hónapban.

Élveztem hivatali időm alatt van, és értékelik, volt alkalmam együtt dolgozni. Köszönöm a támogatást, útmutatást és bátorítást adtak nekem időm alatt az ABC Corporation.

Annak ellenére, hogy hiányozni fog a kollégáim és a cég, azt várom, hogy ezt az új kihívást, és kezdődik egy új szakasza a karrierem során.

Kérjük, tartsa a kapcsolatot: Azt el lehet érni a személyes e-mail címét (samantha83@gmail2.com), a LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling), vagy a mobilomon (555-555-2222).

Még egyszer köszönjük, mindent. A legjobbakat kívánom neked.

Üdvözlettel,

Samantha

Küldés E-mail búcsúlevelet

Ez egy jó ötlet, hogy küldje el a levelet e-mailben. Ez lehetővé teszi, hogy a kollégái, hogy megkapja az üzenetet gyorsan. Ez abban is segít, hogy könnyedén testre minden üzenetet, hogy illeszkedjen az egyéni címzett.

Tipp : Ha elküldi a búcsú e-mail üzenetet, a neve és az ok írsz a tárgy az üzenet, hogy segítsen biztosítani, hogy az e-mail lesz nyitott.

Íme néhány példa arra, hogy miket ír:

  • Tárgy:  Keresztnév Vezetéknév – Tartózkodó Touch
  • Tárgy:  Keresztnév Vezetéknév frissítése
  • Tárgy:  Keresztnév – Moving On
  • Tárgy:  Keresztnév frissítése
  • Tárgy: Hírek FirstName LastName

Minta Búcsú e-mail üzenet

Tárgy:  Tyrone Garrett – frissítve

Kedves Linda,

Írok, hogy tudd, hogy én nyugdíjba megy a hónap végén.

Én már annyira élvezte az itt dolgozó az elmúlt tíz évben. Hálás vagyok, hogy volt az esély, hogy működjön együtt veled. Soha nem fogom elfelejteni a kedvességét és a szakmaiság, amikor dolgoztunk csapat projektek együtt.

A feleségem és én is mozog Seattle három hónap; Azonban remélem, hogy tartsa a kapcsolatot. Akkor éri el nekem e-mail címemet (tgarrett@email.com), vagy a mobilomon, 555-555-5555.

Még egyszer köszönjük a fantasztikus tíz éve. Kívánok minden jót, és reméljük, hogy felfüggeszti a kapcsolatot.

Tisztelettel,

Tyrone

A legjobb módja, hogy lépni a Job

Vegyük az idő, hogy búcsút: Függetlenül attól, hogy miért mozog, búcsút minden ember, akik támogatták a munkában.

Ossza meg Elérhetőségek: Tartalmazza a személyes elérhetőségét minden levelezés küld, hogy könnyen a címzettet, hogy felfüggeszti a kapcsolatot.

Tartsa tömör: Az Ön e-mailek búcsú nem kell hosszadalmas lehet. Egy pár bekezdésben bőven.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *